Csak példának hoztam fel. Említhettem volna Özil-t, Di mariat, Khedirát, Callejont, Benzemat vagy akárkit. Nem ezen volt a lényeg. Hanem azon, hogy bevált játékossal is ugyanúgy be lehet fürödni, mint egy ígéretes tehetséggel. Csak ez előbbi árából, tudunk venni 5-6 utóbbit, innen pedig már egyszerű statisztika az egész.morientes írta:zért ugye most senki sem akarja bebizonyolítani,hogy előre tudta,hogy emberünk ennyire flop lesz...
CS0ki írta, hogy ha a Pescara tudta volna, hogy a PSG egy év múlva a duplájárét adja el a játékost... nem tudta. A PSG sem tudta, de mertek kockáztatni. És minél jobb a megfigyelő hálózat, annál kisebb a kockázat. A Realnál ez működik szörnyen.
Én értem, hogy ha tehettük volna, emg ha előre lenne tudni. A Juve, PSG tette és bejött. Nálunk Zidanenak volt köszönhető hasonló húzás, nemsokkal utánna a biztonság kedvéért el is távolítottuk őt erről a posztról

Varane volt az egyetlen, aki nem mutatott maradandót egy másik csapatban, vagy a felnőttválogatottban. A többi szinten aluli, vagy csak töltelékembernek hoztuk őket. Di Maria, Özil, mindketten már válogatott játékosok voltak. Előbbi rohadt drága volt, másodiknál szerencsénk volt a szerződésével, egyiket sem sorolnám az általunk említett tehetségek közé, akik mondjuk utolsó éveiket tapossák az utánpótlásrendszerben. Ráadásul nem is igazán váltak be.Azért ha megnézzük az elmúlt évek igazolásait, nem arról van szó hogy ne próbálkoznánk fiatalokkal...