Süti írta:Ugyanez kólával megtörtént.kodo írta:Laptop billentyűzet leontve egy deci sevenuppal. Otletek?
Valakivel tortent mar hasonlo?
Vettem egy új billentyűzetet. Szívesen.
Éjjel száradt, most rendben van. Talán így is marad.

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 6., szerda 17:09
Süti írta:Ugyanez kólával megtörtént.kodo írta:Laptop billentyűzet leontve egy deci sevenuppal. Otletek?
Valakivel tortent mar hasonlo?
Vettem egy új billentyűzetet. Szívesen.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 6., szerda 15:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 6., szerda 14:27
___Samy___ írta:Egyébként ezeken a telefonokon mennyire szoktak frissíteni az Androidot?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 6., szerda 14:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 6., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 13:27
És listaáron is kijön 100ezerből, ráadásul dual simes, szóval mindenképpen független telefont kapsz.Kerlon írta:Én nem, de ha garit is adnak pluszba, akkor nagy kóklerek nem lehetnek. De szerintem menj be, nézz körül, kérdezd meg, hogy van-e még rajta gari, mennyire látszódnak használati nyomok a telón stb.
Amúgy, ha telekomos vagy, akkor gondolkozz el azon is, mivel már egy 4-5ezres csomag mellé odaadják 85-100ért újonnan.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 6., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 6., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 12:26
Gyakorlatilag árérték bajnok tavalyi csúcskategóriás telefon. Amúgy, ha nagyon vacilálsz rajtuk, akkor próbáld megnyomkodni őket élőben, aztán amelyik jobban tetszik. Mellé egyikkel sem nyúlsz szerintem, mert ezek már bőven használható kategóriájuak.___Samy___ írta:Ez a Honor nem rossz. Az ára is elfogadható használtan.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 6., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 10:47
Az kb. ugyanaz, mint a Honor 9. Legalábbis a Honor a butított verziója, de ez kb. annyit takar, hogy gyengébb valamivel a kamerája (de amúgy bőven jó az a kamera), illetve talán pár szoftveres korlátozása van még.___Samy___ írta:És a Huawei P10? Használtan már van 90 körül garival. Annyit még adnék is érte.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 6., szerda 10:46
___Samy___ írta:És a Huawei P10? Használtan már van 90 körül garival. Annyit még adnék is érte.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 6., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 6., szerda 10:37
___Samy___ írta:Annyi, hogy a Xiaomi az új lenne, Samsungot meg használtan néztem. Előbbi 65, utóbbi 80-90.
Ettől feljebb én nem mennek. Két év múlva úgyis új kell...
Hehe papa Mi Mix 2-je is bejövős, csak az ára nem
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2018. június 6., szerda 9:59
___Samy___ írta:...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 9:55
90 körül már Honor 9-et is bedobnám a helyedben, bár nekem a huaweii kezelő felület annyira nem tetszik, de remek a telefon és frissebb a Samsungnál.___Samy___ írta:Annyi, hogy a Xiaomi az új lenne, Samsungot meg használtan néztem. Előbbi 65, utóbbi 80-90.
HozzászólásSzerző: volt » 2018. június 6., szerda 9:48
Értem, akkor maradok a mini projektoroknál. Haveromnak van és a kertben (este) vetített filmet, nagyon tetszett. Előre én is csak ilyen filmnézésekhez néztem vetítőket, de egyre feljebb toltam az elvárásaimat.Marky írta:Valószínűleg igen. Egy projektor sose fog fény mellett olyan képet adni, mint egy normalis TV, ráadásul a tartóssága is erősen megkérdőjelezhető. 150 körül még a filmnézés csak-csak megoldható, de a játékoknál a válaszidő is fontos adat és az pedig mindenképp rontaná az élményt.volt írta:Vetítőt szeretnék vásárolni, hol tudnák tanácsot kérni szerintetek?
ami fontos lenne:
-Full HD
-A fényerő legyen minél nagyobb, kint is szeretném használni a kertben(persze árnyékban) és nem lenne jó ha a képből szinte semmit sem látnék.
-Játékra (ps4) és filmnézésre használnám, szóval jó lenne ha szép képet adna.
-3d,4k stb. nem kell, nem használnám ki.
-Jobb lenne egy hordozható, androidos,mini vetítő, de szerintem ez esélytelen, így egy rendes vetítővel is beérem.
-kb 150.000 forintot szánnék rá.
Túl nagyok az elvárásaim ennyi pénzért?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 6., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. június 6., szerda 9:39
H.E.H.E. írta:Xiaomi mi mix 2___Samy___ írta:Most már akkor inkább úgy kérdezem, hogy a Xiaomi Redmi Note 5 vagy Samsung Galaxy S7 Edge?
Hát ja. Valóban egy kicsit drágább.___Samy___ írta:Hehe papa Mi Mix 2-je is bejövős, csak az ára nem
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem