Ha mar volt, akkor bocsi

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 6., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 10:38
Vinicius július 17én csatlakozik a kerethez. Csak hogy örüljziro4vr írta:Nem tűnik rossznak a gyerek, persze nem egy Mbappé. De viniciusnál sokkal jobb, bár az a gyerek nem kiindulási alap semmiben.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 6., szerda 10:22
Ez azert is van, mert elfogytak a klasszisok. Kioregedett egy generacio, es egyelore nincsenek meg az utanpotlasaik, akik meg vannak, nem reg irtak ala mashova. Lassan Messi es CR is kifut, utana kik vannak?Kerlon írta:A bizonyított játékosok meg 100-nál kezdődnek, ehhez lehet hozzászokni. Übervilágklasszis Kane meg 250 millió.RealMadridFanatic írta:Az itt oly' népszerű eye-test alapján annyira nem tűnik Ő sem nagy durranásnak, de még mindig inkább benne látom a jövő nagy játékosát, mint Viniciusban.
Csak ezek az árak... 45-50-60 millió olyan srácokért, akik az égvilágon semmit nem bizonyítottak még. Nagyon rossz irányba halad a labdarúgás, úgyhogy utálom is a Realt, hogy felborította a piacot... Ja, nem, alig költöttünk az elmúlt években.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 6., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 9:46
A bizonyított játékosok meg 100-nál kezdődnek, ehhez lehet hozzászokni. Übervilágklasszis Kane meg 250 millió.RealMadridFanatic írta:Az itt oly' népszerű eye-test alapján annyira nem tűnik Ő sem nagy durranásnak, de még mindig inkább benne látom a jövő nagy játékosát, mint Viniciusban.
Csak ezek az árak... 45-50-60 millió olyan srácokért, akik az égvilágon semmit nem bizonyítottak még. Nagyon rossz irányba halad a labdarúgás, úgyhogy utálom is a Realt, hogy felborította a piacot... Ja, nem, alig költöttünk az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. június 6., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 9:30
Ma amúgy 45 millióról írnak. Amúgy lehet azzal hívta fel magára Pérezék figyelmét, hogy hétvégén 9 perc alatt rúgott mesterhármast.ericco írta:Jaaj, azt hittem ez a kivasarlasi ar kifiztese uj info. Mea cupla.Realista24 írta:Ezt írtam tegnap
Ez a szoba se allnak a Barcaval pedig jo hir
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 9:28
Pellegrini: “A vezetőség megmondta, hogy kinek kellett játszania” http://madridom.hu/?p=120717BBeno írta:pellegrini is elmondta hogy felülről mondták meg neki hogy kinek kell játszania. elvielg ő nem nagyon engedett az utasításoknak. ronaldoval és raullal volt a legkönnyebb együtt dolgoznia.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 6., szerda 9:20
Jaaj, azt hittem ez a kivasarlasi ar kifiztese uj info. Mea cupla.Realista24 írta:Ezt írtam tegnap
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 6., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 9:14
Ezt írtam tegnapericco írta:A Marca szerit kapcsolatba leptunk Rodrygo kepviseloivel es a Santosszal is. A klub minel hamarabb szeretne lezarni az uzletet, ezert kifizetnek az 50 millios kivasarlasi arat is. A jatekos amugy csak decemberben johetne Europaba, mikor mar betoltotte a 18-at.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 6., szerda 8:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 6., szerda 8:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 6., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. június 5., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 5., kedd 23:13
Lewa nem kellett ZZnek mert Karim jobb. Most érzi az esélyt.H.E.H.E. írta:köszi, nem kell.dannen írta:cadena ser szerint lewa felajanlotta magat nekunk.
rodrygo jöhet ha a santosos gyerekről van szó.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 5., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. június 5., kedd 22:36
Maradjon a fenekén. Amúgy meg milyen szánalmas, ha tényleg így volt.dannen írta:cadena ser szerint lewa felajanlotta magat nekunk.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 5., kedd 22:32
köszi, nem kell.dannen írta:cadena ser szerint lewa felajanlotta magat nekunk.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem