HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 6., szerda 10:19
Hát biztos a legjobbjaink akkor a jövőben elfocizgatnának 5-7 milliókért mint most, ha Ronaldo megkapná a 30-40 millió nettóját...Az egész fizetési struktúrát felborítaná.
Erről beszéltem a napokban. Irreális elvárásai lehetnek.
Akármit tett, amit a napokban is művel, ahogy az egész ünneplés alatt viselkedett, hát rohadtul bosszantó.
Sokan azt mondják Zidane távozása miatt nem engednék el. Én éppen amiatt! A változás elkerülhetetlen, Zidane nem tette volna ki a csapatból soha, nekünk el kell kezdeni az új generáció felépítését, lehet a következő 5 évben 2-3 bajnokság lesz talán a miénk, lehet még annyi sem. De most nem állhatunk meg egy helyben. Nem fizethetünk ki 70-80 milliókat egy 34+ játékosnak.
Legendákban nem lesz hiány, Ramos, Marcelo, Modric biztos, hogy szívesen vonulna innen vissza, nem fogják ennyire irreális fizetésért verni az asztalt, néhány év még van bennük. Carvajal, Varane és a többiek pedig még sokáig a magot adják majd. Kezdjünk el továbblépni, hozzunk egy új edzőt, adjuk el Ronaldot 150 millióért, és kezdődjön egy új projekt, ha nem enged az igényeiből. Addig csináljuk amíg Perez papa itt van, közben a csapat és valdebebas is tele van madridistával (raúl, guti, arbeloa), nem fogjuk identitásunkat veszteni ha Ronaldo elmegy. Trófeákat, gólokat igen, ezt mindenki elismeri...de ha halogatjuk jobb nem lesz.
Ilyen évek után teljes nyugodtsággal vághatunk neki a folytatásnak.
Sajnálni fogom ha ez a pénz miatt vesz ilyen véget. De illúzióink ne legyenek, a modern foci erről szól, egy világmárka a pali, megértem, hogy ezt csinálja. De nekünk nem kötelező erre felülni.