Most mar vilagos.Realista24 írta:De, megértettem, csak vedd be a humortabit.
Legkozelebb vele

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 5., kedd 16:12
Most mar vilagos.Realista24 írta:De, megértettem, csak vedd be a humortabit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 5., kedd 16:08
De, megértettem, csak vedd be a humortabit.ericco írta:Ebbol latni, hogy nem ertetted meg, amit anno irtam. Nem Neymarral kapcsolatban helyeztem kontextusba a fiatalok igazolasat, hanem Kanenel es hasonlokkal. Egy Kanebol sosem lehet Neymar, Mbappe kaliber, de egy 50 millios fiatal brazilbol, franciabol, stb. viszont igen.Realista24 írta:a zsenge fiatalokat, sok pénzért, hátha az egyik majd két egyeneset tud rúgni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 5., kedd 16:02
Ebbol latni, hogy nem ertetted meg, amit anno irtam. Nem Neymarral kapcsolatban helyeztem kontextusba a fiatalok igazolasat, hanem Kanenel es hasonlokkal. Egy Kanebol sosem lehet Neymar, Mbappe kaliber, de egy 50 millios fiatal brazilbol, franciabol, stb. viszont igen.Realista24 írta:a zsenge fiatalokat, sok pénzért, hátha az egyik majd két egyeneset tud rúgni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 5., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 5., kedd 15:51
Na az ilyen jatekosokra celoztam a multkor, hogy inkabb 4 ilyen fiatal, mint egy Kane. Ha csak egybol lesz focista nalunk, mar megerte. Ha pedig pici szerencsenk is van, akkor Mbappe kaliberre is talalhatunk.Realista24 írta:NA, lehet, hogy leraboljuk a Barca elől Rodrygót. 50 milliót adnánk érte.
BeeloztelRealista24 írta:Nem, ezek ericco kérésére történnek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 5., kedd 15:45
kiserik írta:A Barca megint bedobál minden random "tehetségét" Perec meg repül rá, mint gyöngytyúk a takonyra
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. június 5., kedd 15:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 5., kedd 15:39
Nem, ezek ericco kérésére történnek. Te kapod Neymart, ericco meg a zsenge fiatalokat, sok pénzért, hátha az egyik majd két egyeneset tud rúgni.H.E.H.E. írta:kik ezek a kutyafajták amikor bappe és neymar irányba kéne menni?
újabb calderon éra bazmeg?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 5., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 5., kedd 15:37
Valencia játékosa, tehetséges U18-as. Barca is vinni akarja.Pika írta:Ki az a Pascu?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 5., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 5., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. június 5., kedd 14:42
Christian Eriksen-t én hoznám mint Modric utód, sztem k***a jó és "csak" 26. Most kéne hozni, ő simán lehet Modric 2.0.reeed_ati írta:Am Thiagóra rámennék, nyilván nem egy.Modric, de ki az a mai mezőnyben??
Iscóval elég jól tolták a bugit válogatott meccseken..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. június 5., kedd 14:30
HozzászólásSzerző: cart » 2018. június 5., kedd 14:21
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. június 5., kedd 12:56
Nekem erről ez jut eszembeRealista24 írta: Kova nem megy Allegrihez, Allegri jön Kovához.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. június 5., kedd 12:56
Megvolt az eyeetest, szörpös ?H.E.H.E. írta:kova nem megy a lyuvéba sztem, mert 4 évre can a poolból odamegy.
illetve 52 euroért fredet leigazolja murinnyó, biztos jól fogja használni, mindig is jól bánt a gyors, technikás kreatív játékosokkal
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 5., kedd 12:53
Lehet Mou is rájött a tutira, és brazilosításba fogott, kezdésnek jön Fred és Willian, hehe jövőre MU meccseket fogsz nézniH.E.H.E. írta:illetve 52 euroért fredet leigazolja murinnyó, biztos jól fogja használni, mindig is jól bánt a gyors, technikás kreatív játékosokkal
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 5., kedd 12:40
Kova nem megy Allegrihez, Allegri jön Kovához.H.E.H.E. írta:kova nem megy a lyuvéba sztem, mert 4 évre can a poolból odamegy.
illetve 52 euroért fredet leigazolja murinnyó, biztos jól fogja használni, mindig is jól bánt a gyors, technikás kreatív játékosokkal
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem