sansztalan, de nem lenne hülyeség
Wenger kellene 2 évre, amíg valakit felépítünk
mióta követem a csapatot, 2 edző volt igazán sikeres, népszerű a csapatnál
VdB és Zidane, mind a kettő az utánpótlásból érkezett, Reálos múlttal...
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. június 4., hétfő 19:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 19:18
Segítek egy kicsit: pénzmozgás mértéke, 9ért adtak, 6ért vettek. És míg egy Firmino elment 45 millióért, abból a Hoffenheim vett két játékost 10 millióért. Míg Pali kukázhatott 3-4 milliókért.wxyz írta:Szóval több a pénz a Hoffenheimnél, mert a több alapemberért kapott 30 millójukból elköltöttek 10et, míg a Hertha az egy emberért kapott 15ből 10et.
Logikus, tényleg jobb anyagi helyzet. Meg aztán könnyebb úgy, csapatot építeni, ha minden évben több alapembert veszítesz.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 4., hétfő 19:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 18:45
Az első mondatod teljes mértékben nem igaz. Sokkal nagyobb a pénzmozgás a Hoffenheimnél, de forgat is vissza a tulaj játékosra, amellett hogy visszatartja a zsé durván 60-70%-át. Dárdai meg örül, ha valakit elad 5 millió euróért és vehet belőle 3-ért. Hoffenheimnél ez kb. úgy néz ki, hogy 15-25 milliót átigazolási időszakonként el is vernek a 30-55 milliós bevétel mellett. A Hertánál meg a pénz mozgás mértéke nem alig szokta elérni a 15 milliót.wxyz írta:A Hoffenheimnél van kevesebb pénz játékosokra. A tulajdonos a játékosokért kapott pénzből legalább annyit tart vissza, mint amennyit elkölt.Kerlon írta:szerintem fele akkora költségvetésből, mint Naggelsmann.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 4., hétfő 18:39
A Hoffenheimnél van kevesebb pénz játékosokra. A tulajdonos a játékosokért kapott pénzből az utóbbi években legalább annyit tart vissza, mint amennyit elkölt.Kerlon írta:szerintem fele akkora költségvetésből, mint Naggelsmann.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 18:36
ja, én azt hittem a fórumozással azt teszedH.E.H.E. írta:felesleges, nem csinálok hülyét magamból
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 4., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 18:32
Pato mezben elmondod a cv-t, és telespammeljük a potyiládáját.H.E.H.E. írta:felesleges, nem csinálok hülyét magamból
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 18:31
Az mindegy. Naggelsmann a legnagyobb király. Mert ő azt vizionálja.Kerlon írta:wxyz:
Dárdai egy fix kieső jelölt csapattal BL-ért, majd EL-értharcolt szerintem fele akkora költségvetésből, mint Naggelsmann. Idén meg hozta a kötelezőt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 4., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 18:31
Kell az email cím? Nekem megvanH.E.H.E. írta:eskü minnyá összeharapok vmi CV-t (könnyű lesz, mert szakmai tapasztalat rész az üres) aztán beadom a florentino.elmejorpresidelmundo.perez@realmadrid.com-ra, ilyen nevek mellett nem lógnék ki.
lehet jönni jelenkezni másodedzőnek, harmadedzőnek, meg mindennek, a lényeg, hogy a fő feladatomat, az emailforwarding expert taskokat perfektül el tudjam látni![]()
fizu igény: évi 3 miller eur nettó., nem sok sztem, azért rendes házikót se lehet...![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 4., hétfő 17:06
Szerintem kamu a hír, fel sem merült a neveProfessore írta:
Abszolut nen ismerem a fazont...de az o poziciojaban jon a Real Madrid es azt mondod hogy nem mert marad a Hoffenheimban na az a durva... Mit kockaztat? Semmit...nincs olyan karierje amit ketteben torjon egy rizikos madridi kaland ami viszont egybol az ismert edzok koze emelne. Persze pletyka szagu a dolog meg az asszony/csalad is be tud kavarni (ha van neki) de na.... ez azert akkor is nehezen magyarazhato.
Dárdai 10. lett, Nagelsmann 3. Van különbség, és nem csak eredményben, hanem játékminőségben is.Realista24 írta:Húha. Az egycsapatos nemet ligában a legjobb negybe jutott. Dárdai is remek eredményeket ért el, őt is fel kene irni a listára.wxyz írta:Nagelsmann megkeresése durva?
Az előtte kiesés ellen menekülő Hoffenheimet zsinórban másodjára vitte be a top4be, úgy hogy idén még alapembereket is kellett pótolnia. Az egyik, hanem a legjobb képességű edző a mai mezőnyben.
Nem kellene, hogy baj legyen. Zidane is csinálta jó néhányszor.KAG írta:Babinho írta:Pochetti után Allegri lehet a fő jelölt.
Állítólag pénteken Perez bácsi becsörgött neki.
Fasza lenne...
nézhetnénk ismét, ahogy 1 gól után beállunk bekkelni hazain.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 4., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 4., hétfő 16:49
BBeno írta:mai jelöltünk az abola szerint jorge jesus.
amúgy jardim nem lenne jó? bappehoz lehetne ő is kulcs. fiatalokat jól beépít.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 4., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 4., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 11:49
Münchent is azért nem vállalja a továbbiakban, mert északon él, messze Münchentől, elég idős, másra már nem vágyik, mint hogy a feleségével legyen és kutyázzon.babaking írta:Öt megnézném én is egy 2 évre mondjuk. Kár, hogy már százszor nyugdíjba ment.ericco írta:Jupp papa a kedvunkert nem aktivalna magat ket evre?![]()
Anno, mikor visszavonult, azt nyilatkozta, hogy a kedvunkert folytatna meg par evig
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. június 4., hétfő 11:45
Öt megnézném én is egy 2 évre mondjuk. Kár, hogy már százszor nyugdíjba ment.ericco írta:Jupp papa a kedvunkert nem aktivalna magat ket evre?![]()
Anno, mikor visszavonult, azt nyilatkozta, hogy a kedvunkert folytatna meg par evig
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 4., hétfő 11:24
Jelenlévő fórumozók: 44 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem