Anthony írta:https://index.hu/mindekozben/poszt/2018 ... fel_perce/
Nem
tudok
semmit
hozzáfűzni
![]()
![]()
![]()
Annyira Goat, hogy a műfüvet is megeszi!

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 5., kedd 11:47
Nem
tudok
semmit
hozzáfűzni
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. június 4., hétfő 17:18
Nem
tudok
semmit
hozzáfűzni
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 4., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: mexes » 2018. június 4., hétfő 15:30
Pjanic Kroos szerű, forgatorugó. Ami náluk most Buszki. Előrelépés lenne mert Busi kissé alulmotivaltnak tűnik, belefáradt abba a 49000oldalpasszba. Így ő megmaradna tengelynek amely körül feláll a barca védelme és labdakihozatala.ziro4vr írta:Szerintem Pjanic túl van értékelve, de jobban járnak ha őt veszik meg, mintha Griezmannt.
Baromi statikus lenne vele a csapatuk.
Mondjuk a legnagyobb erősítésük az lenne, ha beépítenék Dembelét.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 4., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. június 4., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 13:46
Pedig kopp hasonló a két játékos, mondjuk ajándék volt a barcának annyiért. Sevillából nagyon jól kukáztak az évek során, de talán az egész spanyol piacról.Realista24 írta:Rakitic ugyanígy le volt nézve, pedig nagyon kell ilyen mentalitású játékos a pályára.Kerlon írta: Szerintem is az, kicsit mostanában itt szokás a lenézés. A bosnyák meg nagy teherbírású, ügyes játékos, remek lövővel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 13:44
Rakitic ugyanígy le volt nézve, pedig nagyon kell ilyen mentalitású játékos a pályára.Kerlon írta:Szerintem is az, kicsit mostanában itt szokás a lenézés. A bosnyák meg nagy teherbírású, ügyes játékos, remek lövővel.Realista24 írta:Sztem Pjanic jó játékos, ha jó áron megszerezhető, akkor sokat tud adni és jó igazolás lehet.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 4., hétfő 13:42
H.E.H.E. írta:Kutinnyot szanjak iniesta helyere, elore meg grizmant akarjak harmadiknak. De vki igy is kimarad elorol.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 4., hétfő 13:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 13:33
Szerintem is az, kicsit mostanában itt szokás a lenézés. A bosnyák meg nagy teherbírású, ügyes játékos, remek lövővel.Realista24 írta:Sztem Pjanic jó játékos, ha jó áron megszerezhető, akkor sokat tud adni és jó igazolás lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 13:15
Callejónt is tervezik behúzni.Babinho írta:Egyébként az Atleticoval hírbe hozott emberek között Lemar, Di Maria, Agüero is felmerült...azért ezek nem rossz nevek, akikre reális esély lehet. Nyilván maximum 2-re a távozó Torres és Griez (?) helyére.Realista24 írta:Na, a L'Equipnek azt mondta Griezmann, hogy még nem döntött a jövőjével kapcsolatban, legalábbis nem mondott semmit a csapattársainak.
Ezek a nagyobb nevek, a töltelék igazolások meg nem nagyon szoktak félremenni Simeonenál sem...
Na hát nem lesz rossz ez a matrac jövőre sem, simán képben lehetnek a bajnokságban végig.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 4., hétfő 13:11
Egyébként az Atleticoval hírbe hozott emberek között Lemar, Di Maria, Agüero is felmerült...azért ezek nem rossz nevek, akikre reális esély lehet. Nyilván maximum 2-re a távozó Torres és Griez (?) helyére.Realista24 írta:Na, a L'Equipnek azt mondta Griezmann, hogy még nem döntött a jövőjével kapcsolatban, legalábbis nem mondott semmit a csapattársainak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 4., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 4., hétfő 12:59
Kerlon írta:Pjanicinkább mélységi irányító, de leginkább Rakitic konkurenciája lenne. Erikssen sokkal inkább tudná Iniestát kiváltani.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 4., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 4., hétfő 12:52
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem