Anno, mikor visszavonult, azt nyilatkozta, hogy a kedvunkert folytatna meg par evig

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 4., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 4., hétfő 10:51
Babinho írta:Pochetti után Allegri lehet a fő jelölt.
Állítólag pénteken Perez bácsi becsörgött neki.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. június 4., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 4., hétfő 10:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 4., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 4., hétfő 10:24
Én Contet teljesen kizárnám... Amit ő játszat az ide nem integrálható be. Ő egy Capello,Simeone féle Edző. Ilyenre mostanában remélem nem lesz szükségünk.Gaborone1 írta:Madridban sikeres edző az lesz akit tisztelet övez és jó pedagógus. Ettől függetlenül Szerintem a Guti, Wenger, Conte hármasból valamelyike lesz.
Guti: tisztelet meglenne, nem rég óta edzősödik.
Wenger: Tisztelet meglenne, ha jön remélem nem lesz olyan b*****z mint az Arsenalban (csak annyira utálom mint a sz*r)
Conte: utálnám nézni a 3-5-2-őt, na meg a stílusától is kivagyok, plusz a játékosok sem tisztelnék szerintem és még pedagógusnak is szar. Szerintem Conte az Kb Simeone 2.0
Ha választani kéne akkor Guti, de szerintem Wenger vagy Conte lesz.
Amúgy Pochettino és Klopp valamelyike lenne a legjobb, de erre szerintem vajmi kevés az esély sajnos.
Üdvözlettel:
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 4., hétfő 10:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. június 4., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. június 4., hétfő 10:16
Marky írta:Luis Enrique munkanélküli?CS0ki írta:Egyébként ott van még lehetőségnek egy triplázó edző, megnyert mindent, madridos múltja van...
HozzászólásSzerző: Marky » 2018. június 4., hétfő 10:15
Luis Enrique munkanélküli?CS0ki írta:Egyébként ott van még lehetőségnek egy triplázó edző, megnyert mindent, madridos múltja van...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 4., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 4., hétfő 10:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 4., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. június 4., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. június 4., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: Ursus » 2018. június 4., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 4., hétfő 9:50
BBeno írta:sarri a hírek szerint végleg kiesett a képből a chelseanél. abra nem hajlandó kifizetni a 8 millát érte, jelenleg blanc van képben és a fulham edző aki anno chelseaben játszott is.Sarri pedig a Chelsea-vel tárgyal továbbra is.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 4., hétfő 9:48
Anthony írta:Sokat számít, hogy végre kikerült a kényelmi pozicióból, új csapatnál ő is motiváltabb lenne, + ha odatennének egy Gutit melléje, na ő adna nekik motivációt, attól nem félek
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 4., hétfő 9:47
sarri a hírek szerint végleg kiesett a képből a chelseanél. abra nem hajlandó kifizetni a 8 millát érte, jelenleg blanc van képben és a fulham edző aki anno chelseaben játszott is.Sarri pedig a Chelsea-vel tárgyal továbbra is.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 4., hétfő 9:44
wZoLee7 írta:Az oke, hogy itt minden masodik hsz t iro Wengert akar, de a csapatnal egyaltalan felmerult mar a neve?![]()
Pérez hamarabb fizeti ki Pochettinot, es egyezik meg Levyvel hogy utana jatekost nem hoz el onnan.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem