Tottinho írta:Süti írta:A nyilatkozat is érthető szerintem, azután ahogy kiestek, köszönhető a Videoton 0 erőfeszítésének a DVTK ellen. Engem is letaglózna, most magyar futball színvonaltól függetlenül.
Magyar futball színvonalától függetlenül, miről is beszélünk? Nem unalmas még ez az állandó "magyaros" egymásra mutogatás? Vagy talán kevesebb meccset játszott a balmaz mint a többi csapat?
Egy ilyen
öngól után... Egyébként figyelni kell azt is, ezt a szép magyar úriembert hogy megviseli ez az öngól.
Visszakerestem, még Te is röhögtél rajta.
Horváth Ferihez amúgy még ennyit, és ebbe nehéz is belekötni.
Urbánt miért nem alkalmazzák egy NB1es csapatnál sem? Ja, mert nem áll be a sorba meg a politikai hovatartozása miatt...
Persze most lehet itt azt mondani, hogy mit akar Ő csak a szája nagy stb. De úgy, hogy nem kap lehetőséget egyetlen egy első osztályú csapatnál sem, nehéz is bármit is mondani rá...
Röhögtem, tényleg kabaré volt a megmozdulás, de semmi szándékosság nem volt benne, én csak ezt vontam kétségbe. Nem volt ez bunda, csak veszett adok-kapok a bentmardásért.
Az egymásra mutogatásban is van valami, és igen, a Balmaznak is volt 32 másik meccse, de ha a Videoton ki tudott állni 32 meccsen a lehető legerősebb kezdőjével, most is ki tudott volna. Fradi is akadémistázhatott volna egyet.
Egyébként én elsősorban a cséká nyilatkozatára reagáltam, amivel továbbra se látok semmi problémát, ha valaki egész évben azért küzd, hogy bent maradjanak, (ezt ne vegyük el tőlük, ok, a magyar focisták "csak" a pénzért játszanak stb stb. de gondolom még neked se esik jól a hétvégi kispályás tornán kikapni.) mikor ez a csapat kb 20 pontra lett beárazva, és az utolsó fordulóban megy el, érthető hogy megviseli, és nyilatkozatból ennyire futja.
Flórival az a baj, hogy olyan egyszerű, mint játékosnak volt. Gondolatai vannak jók, csak amíg ezt nem tudja átadni emberi módon, addig cseszheti.