Az ilyennek miért nem mondják meg, hogy kerülje inkább a pályát? Ja és ő a csapatkapitány, igen a CSAPATKAPITÁNY

Tedd el humorosba...
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 3., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 3., vasárnap 9:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 3., vasárnap 9:09
ja igen lolsebydani írta:A Balmaz edzője Feri.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2018. június 3., vasárnap 9:06
BBeno írta:(...) en nemzetkozi fociban vagyok otthon. nem ebben. .
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 3., vasárnap 9:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 3., vasárnap 8:30
Nem véletlenül írtam, amit írtam.BBeno írta:nb3 ig van magyar bajnoksag az fm ben. annyit tudok rola hogy a kovesd edzoje de eletutat nem tudok ez nalam mar egyenlo azzal hogy nem tudom ki o. de tetszik a szarkazmusa es hogy szetoltja mindig az mlszt. en nemzetkozi fociban vagyok otthon. nem ebben. .
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 3., vasárnap 8:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 3., vasárnap 6:49
Ilyen az amikor nincs magyar bajnokság az fmben? Mondjuk én nem reklámoznám így a tudatlanságomat.BBeno írta:nem tudom ki ez a horvath feri de oriasi nyilatkozatai vannak hetrol hetre.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 2., szombat 23:43
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. június 2., szombat 23:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 2., szombat 19:45
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2018. június 2., szombat 19:32
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. május 25., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 25., péntek 13:15
Fel negytol megleszistimester írta:Jézusom, szerintem lazíts picit
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 25., péntek 12:43
Jézusom, szerintem lazíts picitericco írta:Errol van szo. Disznek vannak ott. Ha egy uj, esetleg nyugaton kepzett szakemberekbol allo szovetseg ulne a helyukon, ok talan bele szeretnenek szolni mas dolgokba is, neadjisten kritikakat is megfogalmaznanak. Na ez az, ami a jelenlegi hatalomnal nem fer bele. Nekik fent kell tartani ezt a torzsi latszatott, hogy egyutt a Vilag ellen, de annyira egyutt, hogy a szethuzas meg csak fel sem meruljon, tartsd a szad es a lepest. A hatalom tevedhetetlen. Tortenelemben erre mar sok pelda volt, altalaban a fasiszta rendszerek kezdtek igy, aztan persze eldurvultak.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 25., péntek 12:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 25., péntek 11:42
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 25., péntek 11:37
Nekem ilyen nem rémlik, de elképzelhető...Kerlon írta: MI? Nem ő volt, akitől megkérdezték, hogy járnak-e külföldi tovább képzésekre és csak habogott, hogy tovább képezzük magunkat igen és semmi konkrétat nem tudod mondani csak böffentett egyet?
SzabinaKerlon írta: Képet, nevet, bármit. Ha jó.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 25., péntek 11:25
Errol van szo. Disznek vannak ott. Ha egy uj, esetleg nyugaton kepzett szakemberekbol allo szovetseg ulne a helyukon, ok talan bele szeretnenek szolni mas dolgokba is, neadjisten kritikakat is megfogalmaznanak. Na ez az, ami a jelenlegi hatalomnal nem fer bele. Nekik fent kell tartani ezt a torzsi latszatott, hogy egyutt a Vilag ellen, de annyira egyutt, hogy a szethuzas meg csak fel sem meruljon, tartsd a szad es a lepest. A hatalom tevedhetetlen. Tortenelemben erre mar sok pelda volt, altalaban a fasiszta rendszerek kezdtek igy, aztan persze eldurvultak.Süti írta:Van igazság abban amit írsz, de van olyan is, ami azért nem egészen van így.
A szövetségnek nekm sok hatásköre van a pénzek tényleges elosztása felett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 25., péntek 10:43
MI? Nem ő volt, akitől megkérdezték, hogy járnak-e külföldi tovább képzésekre és csak habogott, hogy tovább képezzük magunkat igen és semmi konkrétat nem tudod mondani csak böffentett egyet?Süti írta:Ez nem igaz, se a kupagyőzelem a Sopronnal, se a bajnoki cím nálunk Győrben messze nem a legtöbbet költő csapatok között volt. Ahogy a feljuttatott Mezőkövesd se. Taktikailag ritka undorító amit művel, de hatékony. Emberileg egyetértünk, és abban is hogy magyar "elsőségek" mennyit érnek, de attól még a helyén érdemes kezelni szerintem. Itt Győrben is egy fanatikus állat volt, és állítólag a létező összes külföldi szaklapot folyton forgatta, képzete magát, mégha én az angol nyelvtudást se nézem ki belőle.Kerlon írta: Magasan a legtöbbet költő csapatok álltak a rendelkezésére és igazából mindig egy ilyen erőfölény jutott neki és nem több. Taktikailag nulla, kb erőből játszat, de szerintem te sem hiszed el, hogy egy ekkora eke volt játékos, aki sík buta, az értsen a focihoz. Tipikus olyan ember, akit el kéne takarítani jó messzire a magyar futballból, mert egy beképzelt tudatlan bunkó. Itthon talán az utolsó értelmes edző az Csertői.
Plusz a menetelés a Győrrel, Montpellier kiejtése, ezeket kár elvenni tőle azért, amilyen ember.
Képet, nevet, bármit. Ha jó.Süti írta: Csertőit adom (az egész Paksi projekt egészen rendben van) de vele elfogult vagyok, itt lakik a szomszéd utcában és kicsi koromban szerelmes voltam a lányába.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem