Tegnap 1-5 volt a tippem a madridom fb oldalán,de még azt is felülmúlták a fiúk.
Lehet itt elemezgetni,hogy mittomén van hova fejlődni,(igen van,meg olyan hogy tökély úgy sincs),meg lehet mondani hogy még nem értek össze(és tényleg nem),de az 1-6,az egyhat
Ami nekem megnyugtató,hogy Ronaldo végre engedni látszik a görcsösségből,a 3. gólja meg egyszerűen mesés volt,hogy Mr Bajnokokligája is mintha kezdene magáratalálni,meg az hogy Carvajal miatt sem hiába törtem pálcát a minap,DM lendülete a sok rossz döntés ellenére se fogy(megint nagyon befűzte a védőt a gól előtt),valamint az hogy Isco,Modric ennyire a szeren van...
Balenek még szoknia kell,Illarra nekem még mindig talány(én hülye vagyok a focihoz,nem mérvadó vélemény),Khedira meg....hát a szokásos...védte a területet ha ott volt a labda,ha nem...
Ikert nagyon sajnálom,nincs szerencséje,Lopez szokás szerint jól helyt állt,Ramos-Pepe duo lehozta,Arbe meg magához képest jól játszott...
Összeségében jó irányba haladunk,de lesznek,mindig lesznek akinek semmi sem elég jó,semmi se tökéletes...ezt nem azért mondom mert nem lehet még fejlődni(sőt kell is)de az első BL meccsünkön az idényben ettől jobb bemutatkozás,nem nagyon kell....