Miről beszélsz?jansky írta:Helló!
Nincs beszámoló a tegnapi meccsről, vagy én vagyok béna és nem találom?

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 18., szerda 13:28
Miről beszélsz?jansky írta:Helló!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 13:14
Hamarosan lesz.Helló!
Nem a véleményed szánalmas, ne érts félre. Csak az, hogy valamiért képtelenek vagytok elismeri azt, hogy Özil egyszerűen megfutamodott, Pérezéknek nem volt célja eladni. Állítom, ha ő és Di María is küzd, akkor az utóbbit küldik el, mert Özilnek a marketingértéke oda-vissza veri DM-ét.véleményem van (mert ne adj' Isten, nem csak az érem egyik oldalát nézem) szánalmas, akkor ...
Nem kerülte el.Ez meg úgy tűnik ismét elkerülte a figyelmedet.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 18., szerda 13:12
Olyan szavakat adsz a számba, ami el sem hangzott; senki nem mondta, hogy bábok; csupán annyit, hogy a Real Madrid alkalmazásában állnak és világos, hogy nem fognak maguk ellen beszélni és egyértelmű, hogy mint mindenki, úgy valószínűleg ők sem kivételek a tekintetben, hogy a maguk javára szeretnék picit kozmetikázni a történetet teljesen érthetően és elfogadható módon (Özilék ugyanezt teszik)! Ha neked ez, illetve a fenti tények (hogy a Real Madrid alkalmazottja és hogy a 2 új érkező durván a francia emberei) továbbá az hogy nekem picit eltérő véleményem van (mert ne adj' Isten, nem csak az érem egyik oldalát nézem) szánalmas, akkor ...Ergó Zidane és Ancelotti is egy báb csak
Ez meg úgy tűnik ismét elkerülte a figyelmedet.jóval nagyobb részben is közelít az igazsághoz, a valósághoz a francia klasszis verziója a történetről
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 18., szerda 13:07
Erre csak annyit mondanék, hogy "Özil is my successor..."madridronie írta:Még ha valószínűleg jóval nagyobb részben is közelít az igazsághoz, a valósághoz a francia klasszis verziója a történetről, azt azért ne felejtsük el, hogy a korábbi karmester hol keresi a kenyerét és kinek az alkalmazásban áll; illetve, hogy kinek az emberi jelentették a legfőbb konkurenciát Özil számára (Isco, Bale --> mindketten Zidane erőteljes javaslatára érkeztek)!
Így teljesen érthető, hogy hazafelé húz egykori kedvencünk.
HozzászólásSzerző: jansky » 2013. szeptember 18., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 18., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 12:55
Annyira tudtam...Még ha valószínűleg jóval nagyobb részben is közelít az igazsághoz, a valósághoz a francia klasszis verziója a történetről, azt azért ne felejtsük el, hogy a korábbi karmester hol keresi a kenyerét és kinek az alkalmazásban áll; illetve, hogy kinek az emberi jelentették a legfőbb konkurenciát Özil számára (Isco, Bale --> mindketten Zidane erőteljes javaslatára érkeztek)!
Így teljesen érthető, hogy haza húz egykori kedvencünk.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 18., szerda 12:52
Még ha valószínűleg jóval nagyobb részben is közelít az igazsághoz, a valósághoz a francia klasszis verziója a történetről, azt azért ne felejtsük el, hogy a korábbi karmester hol keresi a kenyerét és kinek az alkalmazásban áll; illetve, hogy kinek az emberi jelentették a legfőbb konkurenciát Özil számára (Isco, Bale --> mindketten Zidane erőteljes javaslatára érkeztekHa neked nem elég hiteles Zidane, akkor bajok vannak.
Így van, világosan felvázolta Madridi érdekeltségű részről, ahogy azt illik és ahogy az a leginkább védhető!Világosan felvázolta a szitut, Özil a könnyebb utat választotta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 11:52
Ha neked nem elég hiteles Zidane, akkor bajok vannak. Világosan felvázolta a szitut, Özil a könnyebb utat választotta. Ennyi a történet. Sok sikert neki, Angliában kibontakozhat.Perez sunyisága
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 18., szerda 11:47
meg amit már ancelotti és zidane is lenyilatkozott, hogy nem akart küzdeniMég mindig Özil apja és Perez sunyisága volt itt a fő távozási tényező.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 18., szerda 11:24
Na az ilyen kijelentésekkel egyelőre szerintem várjunk még (a magam részéről én továbbra sem vagyok teljesen nyugodt); majd egy teljes szezon után ítélkezzünk inkább! Ami pedig Iscot illeti tényleg nagyon ott van a gyerek; technikás, robbanékony, gólerős, a hozzáállása is példaértékű, ettől függetlenül szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a kis spanyol teljesen más játékstílust (posztot) képvisel (más típusú játékos), mint Özil (és itt most ugye elsősorban nem a "vesztes, győztes" mentalitásra kell gondolni)!nekem csak egy kérdésem van: ha özil állítólag olyan nagyon jó és itt madridban is akkora tanár volt, akkor hogy lehet, hogy az eligazolása után nem lett szarabb a csapat? hogy lehet, hogy egy fiatal spanyol gyerek többet tesz hozzá mind játékban, mind statisztikában a real játékához, mint özil valaha is tett?
Véleményem szerint is itt lenne már az ideje befejezni a sírást, mint ahogy a fikázása is teljesen felesleges márcsak kérem felejtsük már el a picsába ezt a senkiházi vesztest. már hálistennek nem itt játszik.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 18., szerda 10:53
De nem voltak cikkek, blogbejegyzések arról, hogy micsoda világklasszis, labda nélküli irányítóCS0ki írta:Hát én nem ezt vettem észre...Özil-t sokkal jobban elismerték máshol, mint mondjuk itt a fórumon. Valszeg mert nem látták minden meccsen végig játszani.Azt ugye érzékeli mindenki , hogy amig Özil itt madridban varázsolt( ), addig semleges média észre se vette, lese szarták, amióta eligazolt meg úgy írnak róla mintha 10 bl-t nyert volna a madridnak...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 18., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 18., szerda 10:27
Hát én nem ezt vettem észre...Özil-t sokkal jobban elismerték máshol, mint mondjuk itt a fórumon. Valszeg mert nem látták minden meccsen végig játszani.Azt ugye érzékeli mindenki , hogy amig Özil itt madridban varázsolt( ), addig semleges média észre se vette, lese szarták, amióta eligazolt meg úgy írnak róla mintha 10 bl-t nyert volna a madridnak...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 17., kedd 20:31
dzsihad91 írta:Azt ugye érzékeli mindenki , hogy amig Özil itt madridban varázsolt(), addig semleges média észre se vette, lese szarták, amióta eligazolt meg úgy írnak róla mintha 10 bl-t nyert volna a madridnak...
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 17., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 17., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 17., kedd 19:49
nem nagy meglepetés, kelleni fog a sok meló DíMariától a jobbosra, Bale még pár hétig kevés egész meccsre oda.Toti írta:bale a padon kezd.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 17., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 18:33
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem