___Samy___ írta:Lehet itt mindent mondani ZZ-re, hogy önző, meg szarba hagyott minket, de előbb át kellene gondolni a történteket.
Itt hagyott egy kurva jó csapatot, egy kurva jó kerettel, tökéletes lelki allapotban. Raadasul meg időben ahhoz, hogy lehessen keresgelni. Gyakorlatilag egy kész brigádot hagyott itt más számára, amin továbbra is csak finomhangolni kell. Megmutatta a helyes irányt úgy a klubnak, mint Pereznek is. Nem kell milliárd eurokat költeni minden nyáron, nem kell evente új edzőt hozni, hisz ezek nelkul, állandósággal erheto el a folyamatos siker. Mivel lett volna jobb, ha úgy megy el, hogy idény végén kupa nélkül állunk, szar játékkal? Aztán Perez megint kirúgja. Ugyanott lettünk volna, mint Benítez érkezésekor. Mindegy ki jön, bukásra van ítélve. Szóval nagyon nagyon nehéz ez most minden madridistának, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor tudjuk, hogy az volt a helyes, amit Zidane tett. Csak nehéz ezt elfogadni.
Egyebkent meg annyit tett mar ezért a csapatért, hogy én meg akkor sem tudnék haragudni rá, ha idény közben állt volna fel. Na, az lett volna a kicseszes.
Haragudni senki nem haragszik.A többi csak mosdatás, Ferguson is otthagyott egy bajnok csapatot akiről mindenki tudta,hogy nélküle nem lesznek már bajnokok.
Zidane látta,hogy kell a változás és a világ összes pénze meg volt hozzá.És ő volt az egyetlen aki ezt a változást tükörsimán végig vihette volna. Egy büdös szót nem szólt volna senki,ha úgy dönt hogy Marcelo mostantól padozik vagy Modric stbstb... És nem hagyott időt sem mert ahogy láttuk perez köpni nyelni nem tudott, kb a fél klubfutball már lezsírozta edzői szempontból a következő szezont.
Azt meg naív dolog elhinni,hogy majd idejön egy idegen edző egy bl triplázó csapathoz és akkor majd ő rendet rak meg fiatalít.Az első dolga az lesz,hogy kinyalja mindenkinek a seggét mert máshogy nem maradhat életben itt.Ráadásul bárki jön, el lesz ájulva a játékosainktól,mindegy hogy 33 évesek.Se Wenger sem Pochettino nem találkozott még ilyen minőséggel, és nem is akarnak majd nagyon fiatalítani.Ami nem baj csak Zizunak most meg lett volna a hatalma ezekhez a dolgokhoz anélkül hogy tartania kellett volna bármitől.
Mind1 én hálás vagyok Zidane-nak meg nagy legenda meg imádom.Ettől még a legrosszabbkor és a legnagyobb ütést mérte ránk.Cr távozását még csak csak elbírtuk volna de Zidane-ét jelenleg szerintem nem.És ha Zidane távozása magával vonja CR távozását is abból nem tudom,hogy kelünk fel.
Ja és Neymar Bappé meg mindenkinek az lenne most a legjobb ha maradna a seggén és kivárna és ezt is teszik majd szerintem.Egyedül Hazard az aki mozdítható lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams