H.E.H.E. írta:félek hogy pocsettino kézenfogva jönne kanenel, ott akkor nyomtam is egy exit gombot.
Hozza inkább a bőröndjében Eriksent, és akkor meg van oldva Modric pótlása is rögtön.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. június 1., péntek 15:12
H.E.H.E. írta:félek hogy pocsettino kézenfogva jönne kanenel, ott akkor nyomtam is egy exit gombot.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. június 1., péntek 15:10
Nálam is akkor biztos, hogy nem jön Kane, ha Pochettino lesz az edző. Még a melegítőjét sem fogja elhozni hálából, ha elengedik, nemhogy játékost.félek hogy pocsettino kézenfogva jönne kanenel, ott akkor nyomtam is egy exit gombot.
Itt hagyott egy kurva jó csapatot, egy kurva jó kerettel, tökéletes lelki allapotban. Raadasul meg időben ahhoz, hogy lehessen keresgelni. Gyakorlatilag egy kész brigádot hagyott itt más számára, amin továbbra is csak finomhangolni kell.
Mikor mutatta ezt meg? Ha lett volna 2 sikertelen éve, és akkor is marad, majd újra jönnek a sikerek, akkor lehetett volna állandóságról beszélni, meg hogy meg lett mutatva a prezinek. Egy folyamatosan BL címeket hozó csapatot Perez korábban sem bontott volna meg.Megmutatta a helyes irányt úgy a klubnak, mint Pereznek is. Nem kell milliárd eurokat költeni minden nyáron, nem kell evente új edzőt hozni, hisz ezek nelkul, állandósággal erheto el a folyamatos siker.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 15:05
De a te exit gombod out of order elég régótaH.E.H.E. írta:félek hogy pocsettino kézenfogva jönne kanenel, ott akkor nyomtam is egy exit gombot.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 1., péntek 15:01
Modricot es Balet is alig engedtek el. Kizartnak tartom, hogy elhozzuk az edzojuket es meg engednek a sztarjukat is. Szerintem megegyeznek Pochettinoval, hogy nem igazol a Spursbol.H.E.H.E. írta:félek hogy pocsettino kézenfogva jönne kanenel, ott akkor nyomtam is egy exit gombot.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 1., péntek 14:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 1., péntek 14:57
Haragudni senki nem haragszik.A többi csak mosdatás, Ferguson is otthagyott egy bajnok csapatot akiről mindenki tudta,hogy nélküle nem lesznek már bajnokok.___Samy___ írta:Lehet itt mindent mondani ZZ-re, hogy önző, meg szarba hagyott minket, de előbb át kellene gondolni a történteket.
Itt hagyott egy kurva jó csapatot, egy kurva jó kerettel, tökéletes lelki allapotban. Raadasul meg időben ahhoz, hogy lehessen keresgelni. Gyakorlatilag egy kész brigádot hagyott itt más számára, amin továbbra is csak finomhangolni kell. Megmutatta a helyes irányt úgy a klubnak, mint Pereznek is. Nem kell milliárd eurokat költeni minden nyáron, nem kell evente új edzőt hozni, hisz ezek nelkul, állandósággal erheto el a folyamatos siker. Mivel lett volna jobb, ha úgy megy el, hogy idény végén kupa nélkül állunk, szar játékkal? Aztán Perez megint kirúgja. Ugyanott lettünk volna, mint Benítez érkezésekor. Mindegy ki jön, bukásra van ítélve. Szóval nagyon nagyon nehéz ez most minden madridistának, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor tudjuk, hogy az volt a helyes, amit Zidane tett. Csak nehéz ezt elfogadni.
Egyebkent meg annyit tett mar ezért a csapatért, hogy én meg akkor sem tudnék haragudni rá, ha idény közben állt volna fel. Na, az lett volna a kicseszes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 14:57
Szerény 40 milliót írnakRealMadridFanatic írta:CS0ki írta:Pochettino úgy látom, hogy nem fog jönni. Levy nem fogja azt mondani, hogy persze, menjél, megoldjuk, innentől kezdve ő nem fogja forszírozni, hogy engedjék el, mi meg nem fogunk fizetni nekik több 10 millió eurót. Egyébként...ha már az az edző kivásárlás. Most ha Zidane elvállal egy új állást, akkor fizetnek majd nekünk? Vagy most ennyi erővel Pochettino miért nem mond le holnap, aztán holnap után meg aláír ide? Nem igazán értem, hogy a jófejkedésen kívül mi vezet ahhoz, hogy egy edzőért fizetni kelljen.![]()
Ancelotti meg jó, hogy nem jön. Ő végképp nem az a típus, aki most ide kell, egy papíron átalakuló Madridba. Persze ha jövőre is a fix kezdőnkkel akarjuk nyomni, meg nem akarunk változást a keretbe, akkor jó lenne, de én nem bánnám, ha kicsit megmozdulna valami Madridban.
Egyébként egyre gyanúsabb, hogy ebből Wenger lesz... Bár egy spanyolul beszélő edző jobb lenne.
Szerintem nem koteles elfogadni a felmondast Levy, Pochettinot is elo szerzodes koti, bar ez csak tipp, hogy igy van. Edzoknel is el tudok kepzelni zaradekot, amiert kivasarolhatja magat, vagy mas csapat Ot az elo kontraktusbol.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. június 1., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. június 1., péntek 14:54
CS0ki írta:Pochettino úgy látom, hogy nem fog jönni. Levy nem fogja azt mondani, hogy persze, menjél, megoldjuk, innentől kezdve ő nem fogja forszírozni, hogy engedjék el, mi meg nem fogunk fizetni nekik több 10 millió eurót. Egyébként...ha már az az edző kivásárlás. Most ha Zidane elvállal egy új állást, akkor fizetnek majd nekünk? Vagy most ennyi erővel Pochettino miért nem mond le holnap, aztán holnap után meg aláír ide? Nem igazán értem, hogy a jófejkedésen kívül mi vezet ahhoz, hogy egy edzőért fizetni kelljen.![]()
Ancelotti meg jó, hogy nem jön. Ő végképp nem az a típus, aki most ide kell, egy papíron átalakuló Madridba. Persze ha jövőre is a fix kezdőnkkel akarjuk nyomni, meg nem akarunk változást a keretbe, akkor jó lenne, de én nem bánnám, ha kicsit megmozdulna valami Madridban.
Egyébként egyre gyanúsabb, hogy ebből Wenger lesz... Bár egy spanyolul beszélő edző jobb lenne.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 1., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. június 1., péntek 14:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 1., péntek 14:14
Hála a jó istennek.lordgabi írta:Joachim papa is cáfolta, hogy jönne.Számomra ez nem téma, én most a világbajnokságon vagyok ‒ mondta pénteken a németek dél-tiroli edzőtáborában Löw, hangsúlyozva: teljesen kizárja, hogy ő legyen a spanyol csapat trénere.
Sajtóértesülések szerint a német szövetségi kapitány Florentino Pérez elnök egyik legfőbb jelöltje a posztra.
Biztosan találnak megfelelő utódot Zinédine Zidane-nak – fűzte még hozzá Löw.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 1., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 1., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 14:06
Így van, minden mondatát úgy fejezi be, hogy nem akar kicseszni csapatával. De érezteti, hogy eljött az a lehetőség, amire mindig vágyott.dannen írta:mindenhol ezt nyomjak pedig ez egy kiragadott resz, volt tovabb is, hogy de ebben a helyzetben.. minden mondata arra utalt, hogy nem akar tavozni. persze aztan ki tudja.Realista24 írta:Mauricio Pochettino: ‘When Real Madrid call you, you have to listen’
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. június 1., péntek 14:03
Számomra ez nem téma, én most a világbajnokságon vagyok ‒ mondta pénteken a németek dél-tiroli edzőtáborában Löw, hangsúlyozva: teljesen kizárja, hogy ő legyen a spanyol csapat trénere.
Sajtóértesülések szerint a német szövetségi kapitány Florentino Pérez elnök egyik legfőbb jelöltje a posztra.
Biztosan találnak megfelelő utódot Zinédine Zidane-nak – fűzte még hozzá Löw.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 1., péntek 13:44
HozzászólásSzerző: flori » 2018. június 1., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 1., péntek 13:42
Kemény, mindenkit sokkolt az öreg.Zidane’s staff including his assistants, physios and doctors were supposed to meet on Thursday to plan for preseason but Zidane canceled the meeting on Wednesday night. They were all shocked when they found out Zidane will resign, they had no clue. [as]
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem