nekem csak egy kérdésem van: ha özil állítólag olyan nagyon jó és itt madridban is akkora tanár volt, akkor hogy lehet, hogy az eligazolása után nem lett szarabb a csapat? hogy lehet, hogy egy fiatal spanyol gyerek többet tesz hozzá mind játékban, mind statisztikában a real játékához, mint özil valaha is tett?
Na az ilyen kijelentésekkel egyelőre szerintem várjunk még (a magam részéről én továbbra sem vagyok teljesen nyugodt); majd egy teljes szezon után ítélkezzünk inkább! Ami pedig Iscot illeti tényleg nagyon ott van a gyerek; technikás, robbanékony, gólerős, a hozzáállása is példaértékű, ettől függetlenül szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a kis spanyol teljesen más játékstílust (posztot) képvisel (más típusú játékos), mint Özil (és itt most ugye elsősorban nem a "vesztes, győztes" mentalitásra kell gondolni)!
csak kérem felejtsük már el a picsába ezt a senkiházi vesztest. már hálistennek nem itt játszik.
Véleményem szerint is itt lenne már az ideje befejezni a sírást, mint ahogy a fikázása is teljesen felesleges már

, hisz elment az emberünk!