Nem álom volt... Reggel felkeltem, körbenéztem a netet, hogy hátha nem történt meg a tegnap, de sajnos még mindig ez a valóság...Realista24 írta:Volt egy rossz álmom, Zidane felmondott.

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. június 1., péntek 8:22
Nem álom volt... Reggel felkeltem, körbenéztem a netet, hogy hátha nem történt meg a tegnap, de sajnos még mindig ez a valóság...Realista24 írta:Volt egy rossz álmom, Zidane felmondott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 8:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 1., péntek 7:07
Alapfelállása, még ellenünk is abban tolták.pheco írta:Hazudnek, ha azt mondanam, hogy rengeteg Spurs meccset lattam az elmult evekben, de egyszer sem lattam 3 vedovel jatszani. 4231, 433 esetleg 442, amiket jatszottak.BlancoMark írta: Pochettino lesz ebbol minden jel szerint. Csak azt a harom vedos szart meg ne lassam Madridban amit a csapataival jatszat..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. június 1., péntek 1:44
https://drive.google.com/open?id=1IRYNI ... TXgeLp1tOslordgabi írta:Ilyesmire vágytam egész nap, be is írtam, erre: "a videó feltöltője nem tette elérhetővé videóját az országodban".Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=Xnvlfsv ... e=youtu.be
Sírjatok pöcsök, ne hallgassatok fernire.![]()
Légyszíves töltse már le valaki, majd fel egy másik oldalra, ahonnan letölthetem és megnézhetem jó minőségben, telefonról vagyok, nem tudom most sehogyan becsapni a YT-t. Nagyon szépen köszönöm előre is, tudtam, hogy ma nehéz lesz elaludni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. június 1., péntek 1:36
Ilyesmire vágytam egész nap, be is írtam, erre: "a videó feltöltője nem tette elérhetővé videóját az országodban".Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=Xnvlfsv ... e=youtu.be
Sírjatok pöcsök, ne hallgassatok fernire.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. június 1., péntek 0:59
Akkor lehet en vagyok vakon, de mintha mindig 3-5-2ben lattam volna oket jatszanI.pheco írta:Hazudnek, ha azt mondanam, hogy rengeteg Spurs meccset lattam az elmult evekben, de egyszer sem lattam 3 vedovel jatszani. 4231, 433 esetleg 442, amiket jatszottak.BlancoMark írta: Pochettino lesz ebbol minden jel szerint. Csak azt a harom vedos szart meg ne lassam Madridban amit a csapataival jatszat..
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 1., péntek 0:57
Hazudnek, ha azt mondanam, hogy rengeteg Spurs meccset lattam az elmult evekben, de egyszer sem lattam 3 vedovel jatszani. 4231, 433 esetleg 442, amiket jatszottak.BlancoMark írta: Pochettino lesz ebbol minden jel szerint. Csak azt a harom vedos szart meg ne lassam Madridban amit a csapataival jatszat..
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. június 1., péntek 0:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 1., péntek 0:42
En azt erzem, hogy ZZ-nek sem volt teljes hatalma, illetve a mostani helyzetben nem lett volna. O mindenkepp itt tartotta volna Ronaldot, Perez meg ugy tunik nem. Szerintem Perez benne lenne egy Ronaldo-Neymar csereben, mig ZZ nem hiszem. Lehet Balerol is mashogy gondolkodtak. Mindenesetre nagyon furcsa az egesz. En nem tudom elkepzelni, hogy Zidane mindenfele kulso hatas nelkul allt volna fel, mert a csucson szerette volna befejezni.dzsi91 írta:
Zz-ben az volt a jó,hohy meg lett volna a hatalma a folyamatos lassú vagy akár egy hirtelen váltáshoz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 1., péntek 0:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 1., péntek 0:31
hamarosan megtudjuk.Meg amugy is, ki akar ugy elkezdeni dolgozni, hogy at kell alakitani egy egyseges, csaladias hangulatu csapatot?!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 1., péntek 0:27
Nem biztos, hogy vallaljak. Brutalis nyomas alatt kezdenek el a munkat, nem biztos, hogy bevallaljak. Meg amugy is, ki akar ugy elkezdeni dolgozni, hogy at kell alakitani egy egyseges, csaladias hangulatu csapatot?! Ez kurva nehez ugy. Tisztelem Zidanet, elismerem a munkajat, sot, elhiszem neki, hogy jo dontes ez, ertem is a logikajat, de azert bassza meg a kutya, jo szar helyzetbe hozott minket...BBeno írta:40 millio helyett akkor inkabb guti y raul. es hadd szoljon.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 1., péntek 0:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 1., péntek 0:20
dannen írta:azt irjak az okosok, hogy ha nincs zaradek akkor ki kell vasarolni a jelenlegi (uj) szerzodesebol, ami kb. 40 milla.BBeno írta:holnap valami konyvbemutaton lesz poch barcelonaban. ott csak kiderul valami. abbol indulok ki hogy szerintem nincs semmifele zaradek. lesz majd egy 10 misi feletti ara talan. ha o jon.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 1., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 1., péntek 0:10
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 1., péntek 0:06
Apropo sajto... Pochettino a cel, azt irjak, es mar targyalunk vele.BlancoMark írta:Milyen Wengerrol beszelgettek?A lapokat olvasgatva szo nincsen rola, szerencsere. Attol nem kell aggodni, hogy o Madridba beteszi a labat.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 31., csütörtök 23:52
Esélytelen, Bayernben sem maradt.Remy írta:Mondjuk így belegondolva az öreg Jupp is szabadon van. Ha már Wenger szóba került, akkor már inkább a németet hoznám. Nála talán kisebb a rizikó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 31., csütörtök 23:51
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 31., csütörtök 23:50
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem