Mondjuk biztos jó lehet az Odoi és Dolberg meg Bailey....bár nekem fingm sincs, kik ők.
Ja de!
Hudson srácot, már szörpös is szemrevételezte
pozitív lett az eyetest
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 31., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 31., csütörtök 20:06
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. május 31., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 31., csütörtök 19:50
sonic írta:
Attol fugg kik kozul lehet majd valogatni.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. május 31., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 31., csütörtök 19:43
világosnem lenne meglepő pl kroostól, akármekkora kedvenc, hogy amint látja, hogy nem nyerhet, mert gyengül a keret, elmegy a citybe pl.
aztán modric kiöregszik, ramosnak is 1-2 év van hátra a topon, benzema dettó, isco, asensio meg leverik a lécet, szóval lesz dolog, most nyártól, aztán szinte minden évben durrantani kell valamit, ha tartani akarjuk a szintet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 31., csütörtök 19:42
Mondjuk Pereznek semmi közé Gagohoz és tarsaihoz. Ahogy tudta, eltakarította a szemetet.Ladislao Suarez írta:Azt én is remélem, hogy Perez nem egy újabb Gago korszakot akar. Abban bízom, hogy jó értelemben elkattan az agya és valami ászt húz elő a pakliból. Az igaz, hogy kevés ilyen van most. Nem tudok másra gondolni csak arra, hogy ha Ronaldo tényleg megy Zidane után, akkor jön Neymar.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 19:41
Senki nem is várta volna el tőle ezt a szintet.Én ebből az egészből annyit látok ,hogy lehetetlen helyzetbe hozta klubot akármennyire is érthető döntés.Nincs jó megoldás a pótlására jelenleg, és aki annak is tűnne annyi buktatója van,hogy reggelig lehetne sorolni.Halhatatlan öltözői morálból lett káosz egy perc alatt.dannen írta:zizout teljesen megertem, ezt a szintet lehetetlen lett volna tartani, igy pedig istenkent tavozik es barmikor visszaterhet.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 31., csütörtök 19:37
nem lenne meglepő pl kroostól, akármekkora kedvenc, hogy amint látja, hogy nem nyerhet, mert gyengül a keret, elmegy a citybe pl.Mickey írta:ne basszá már fel.
csak nem jön egy olyan korszak, mint Bosqe után![]()
ahhoz azért csúnyán le kellene faragni a mostani keretet
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. május 31., csütörtök 19:33
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 31., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 31., csütörtök 19:21
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. május 31., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. május 31., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 31., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 31., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. május 31., csütörtök 19:06
taktikailag nagyon rendben van, emellett fasza támadófocit nyomnak, egy közepesnél valamivel jobb kerettel elég komoly csapatot rakott össze. a BL-ben is inkább a játékosok fgy-ségén múlt, hogy a Juvét nem ejtették ki, de egyébként ellenünk is elég komolyan nyomták, plusz PL-ben is nem 1 topcsapatot simáztak le.Mit nyert vagy mit mutatott ez a Pochettino hogy ennyire őt akarja mindenki? Nem támadni akarok, csak szimplán érdekel mik szólnak mellette
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 19:03
Én ezt már hallottam 2015 nyaránRealAsensio írta:Remek futballt kepes jatszatni a csapataival, es a vedekezest is erti. Viszonylag tapasztalt mar, a korahoz kepest. Spanyol bajnoksagot is ismeri. Almai klubja edzokent a Real.wZoLee7 írta:Mit nyert vagy mit mutatott ez a Pochettino hogy ennyire őt akarja mindenki? Nem támadni akarok, csak szimplán érdekel mik szólnak mellette
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 31., csütörtök 19:01
Remek futballt kepes jatszatni a csapataival, es a vedekezest is erti. Viszonylag tapasztalt mar, a korahoz kepest. Spanyol bajnoksagot is ismeri. Almai klubja edzokent a Real.wZoLee7 írta:Mit nyert vagy mit mutatott ez a Pochettino hogy ennyire őt akarja mindenki? Nem támadni akarok, csak szimplán érdekel mik szólnak mellette
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. május 31., csütörtök 18:56
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem