Úgyhogy igen, valószínűleg nem kedvelte és sokkal jobban az "emberei" felé húz.
Egyrészt ez sem most hangzott el (bár tény hogy legutóbb is, meg úgy általában mindig elismerően szólt Özilről

és vice versa Özil dettó); másrészt ilyet se mondtam, hogy nem kedvelte (ez amúgy sem szimpátia kérdése /profikról beszélünk/ szerintem -> Özil is felnézett rá),
de egyértelmű, hogy az új rendszernek hála (Isconak és Balenek is helyet kellett csinálni és emlékeim szerint nem előbbieket, hanem Özilt tologatták jobbra-balra)
a török-német szorult ki; még akkor is, ha nem ez volt a cél és a vezetés elsődleges szándéka ebben biztos vagyok! Továbbra is állítom, hogy maguk a vezetőink sem gondolták, hogy Isco ilyen hamar berobban és hogy ennyire hamar felveszi majd a ritmust, sőt.
Csak az, hogy valamiért képtelenek vagytok elismeri azt, hogy Özil egyszerűen megfutamodott,
Én soha nem tagadtam, hogy csalódtam a németben, amiért viszonylag könnyen befolyásolható, megfűzhető volt apuci által és hogy a világ legjobb csapatát küzdelem, harc és nagyobb szenvedés nélkül nagyon lazán lecserélte az Arsenalra, de valahol a fentiek tükrében a részéről ez is érthető (még akkor is ha számomra is nagyon csalódást keltő

)!
Pérezéknek nem volt célja eladni.
Valakit muszáj volt (50 milla az meg 50 milla) és Di María foggal-körömmel ragaszkodott Madridhoz (akár annak padjához is), családi okok miatt is. Özil nem padmelegítő játékos, nem is odavaló; így összességében jobb is hogy elment; még akkor is ha Puhl Sanyival nagyon egyetértek és egy Real Madrid szintű labdarúgóval sajnos kevesebben vagyunk!