Jezusom ez de lesokkolt

O a mi fergusonunk..ne mar basszameg
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 31., csütörtök 15:59
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. május 31., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 31., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 31., csütörtök 15:55
Pont, hogy Levy tuti nem engedi el mindkettot egszerre szerintem.realistahuni írta:Pochettinoval az a baj, hogy hozatná magával Kane-t. Az pedig elég nagy baj.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. május 31., csütörtök 15:54
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. május 31., csütörtök 15:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 31., csütörtök 15:46
Talan az en valasztasom is o lenne.Realista24 írta:MARCA: Pochettino is Real Madrid's main target.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 31., csütörtök 15:44
Realista24 írta:MARCA: Pochettino is Real Madrid's main target.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2018. május 31., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. május 31., csütörtök 15:39
Azért ismerjük Perezt, még ha az utóbbi 2 évben csendben is maradt. Emlékezzünk, ZZ a sikerességével Perez székét mentette meg. Amikor kinevezte úgy ingott a hokedli alatta, hogy épp csak el nem dőlt. 2 és fél év alatt megnyugodhatott annyira, hogy ismét a Gecen született énjét vegye elő. Én simán hihetőnek tartom, hogy annó megmondta ZZ, hogy csak akkor vállalja, ha senki nem dumál bele a munkájába. Ugye a kapusos hír is erről ad tanúbizonyságot (és azt se felejtsük el, hogy így Luca helyzete is nehezedne), vagy CR másfél éves szívatása, Karimos pletykák, Bale maradása, hogy csak pár szalagcímet említsek. Simán lehet, hogy ismét elkezdett az öreg FM-ezni, ez csapaton belül érezhető volt, tegnap közölték ZZ-vel ő meg megköszönte szépen a lehetőséget. Elég elvhű és gerinces ember lehet, hogy ezt megtegye.KAG írta:Jim írta:valószínűleg a feje fölött döntöttek igazolásokról?![]()
lehet sosem tudjuk meg, Zidane úriember
Elképzelhetetlennek tartom.
Perez szerintem játékoskora óta szerelmes belé.
Bármit megadott volna neki, hogy maradjon...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 31., csütörtök 15:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 31., csütörtök 15:29
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. május 31., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: füst » 2018. május 31., csütörtök 15:22
Nincs vége, csak kávészünet van. Zizou hirtelen csobbant a mély vízbe edzőként, és nem elsősorban főnök-alkalmazott viszonyban volt az öltöző tapasztaltabbik felével, inkább voltak ők bajtársai egymásnak, ez már az első találkozáson is látszott, hisz tapasztalatlan edző volt, tapasztalt játékosok körében, inkább függött ő a többiektől mint fordítva.Babinho írta:Mintha tegnap lett volna, amikor bevonult abba a világoskék öltönyébe, hogy Perez kinevezte...aztán lement a pályára megtartani az első edzését, a játékosok körben álltak, hallgatták mit mond, és elkezdődött a munka...végig mosolyogtam, amikor azokat a videókat néztem. Aztán mindent megnyertünk. És vége?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 31., csütörtök 15:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 31., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 31., csütörtök 15:13
Akkor Gergő remélem letörli az oldaltdannen írta:aztan a vegen idejon pochettino es hozza magaval kanet.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 31., csütörtök 15:07
Sztem ez most nem így lesz. ZZ állt fel saját magától, míg Ancelottit kivágták. Most nem lesz meg az a tüske Ramosékban, ami korábban volt. Talán ezért is volt jó az, hogy ZZ inkább felállt, és nem pedig kirugatta magát, mert így kevésbé hagy káoszt maga mögött.Viszont ha megnézzük a másik oldalt: Jön egy új edző, aki a gálakezdőből kirakja pl. Casemirot meg Benzemát, sőt, igazol a helyükre valakit. Ez a mostani keret (vagy család) abban a pillanatban fel is zabálta az új edzőt, telibe is szarták, hogy a spant kipakolta.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem