Én sokakkal szembe megyek de Gutit semmiképp nem dobnám most mély vízbe.
Kicsit olyan most a story mint amikor Mourinho hagyta ott az Intert a tripla után. Egy jóllakott mindent megnyert keretet hagyott hátra akiknek elérkezett a generációváltása. Itt többé kevésbé ez a helyzet. Kb. bárki jön iszonyat nehéz dolga lesz a Zidane hagyta űrt betölteni.
Én Gutit bármennyire is tehetséges nem áldoznám be most. Itt egy fiatal edző pályafutását darabokra lehet törni. Zidane amit művelt hihetetlen és majdhogynem megismételhetetlen. Senki nem gondolta róla,hogy ilyen sikeres lesz. Hihetetlen mit tett le az asztalra még,ha én is elismerem,hogy a szerencse nagyon sokszor állt az ő oldalára.
Gutinak nem a Zidane féle utat kellene bejárnia. Talán senki sem tudná azt. Én neki egy spanyol csapatot tudnék elképzelni elsőre ahol van lehetőség arra,hogy megmutassa magát Európában is. Villareal,Sociedad,Celta esetleg.
Pochettino: Nálam ő az egyik,ha nem a legjobb választás. Nagyon jó focit játszik és kiváló taktikailag is. Fiatal és ambiciózus edző. Viszont most hosszabbított és elmondta,hogy még szeretne jó pár szezon erejéig a Spurs-nél maradni.
Szereti a PL-t és nem hiszem,hogy Levy elengedné. Plusz nem vagyok biztos benne,hogy elvállalná a padot egy ilyen tripla után. Bele kell kalkulálni még a neves edzőknek is,hogy egy bukta után nehezen van visszaút az elitbe.
PL. Benítez aki miután megégett az Inter-el gyorsan eltünt a Top edzők rangsorából. Vagy épp a Madrid után "csak egy" Newcastle jutott neki. Lehet említeni akár Anchelottit is aki a Bayern után egy Napolit vállalt el. Persze nem rossz csapat a Napoli főleg olasz honban de azért a Madrid,Bayern után visszalépés.
Conte: Őt pl. kizárnám. A taktika amit játszik nem illik ide valamint egyáltalán nincs kémia közte és a klub között. Spanyolul sem beszél így kötve hiszem,hogy ő idejönne.
Allegri: Én kedvelem és az egyik legjobb olasz edzőnek tartom. Emlékszem a Milannal nagyon nem csíptem és sokan nevettek amikor a Juve élére került Conte után. Viszont szintet lépett és az egyik legjobb taktikus lett a szakmában.
Ha nem is most lehet ő még Real edző. Ellenérv,hogy kijelentette,hogy marad a Juvénál jövőre is. Perez szerintem kedvelné és látok rá ettől még esélyt.
Sarri: Az ő játéka jelenleg szerintem az egyik legjobb a mezőnybe. Nagyon pörgős,gyors sok passzos játékot játszat.
Viszont őt kb már leigazolta a Chelsea. Valamint ő is a PL. irányába menne inkább. Szereti az angol focit és egy Chelsea ott elég jó név. Spanyolul ő sem beszél viszont angolul igen. Őt is kizárnám.
Löw: Én őt egyátalán nem szeretném bár esélyt látok rá. Perez már régóta kerülgeti és többször is szerződtette volna már. Ellenérv,hogy világbajnokság lesz és,hogy 10+ éve nem volt klubcsapata. Bayern sem kockáztatta meg,hogy szerződteti így szerintem mi sem fogjuk. VB előtt nem hiszem,hogy lehetne vele egyeztetni míg utána már talán kicsit késő. Júliusra meg kellene nevezni az új edzőt.
Klopp: Biztos vagyok benne,hogy ő marad a Poolnál. Bálványozzák és amúgy is szereti az Underdog csapatokat. Nem illik hozzá a Real még.
Wenger: Elérkeztünk oda ahol szerintem a legizgalmasabb a kérdés.A Francia felett már lehet,sőt biztos,hogy lejárt az idő. Idén elköszönt végre valahára az Arsenaltól de kijelentette,hogy nem akar otthon ülni. Napi elfoglaltságot akar. A PSG bár én láttam rá esélyt nem szerződtette. Anglián belül nem fog maradni. A válogatott meg őt nem érdekli.Németországban nincs hely neki míg Franciaországban sem látom igazána helyét. Marseille jó szezont hozott. Monaconál Jardim jó munkát végez. Lyon,Nice meg nem látok sok esélyt rá. Talán a Monaco lehet az ,ha Jardim távozik Ez valós opció lehet.Onnan indult ott fejezi be. Viszont sok a ha..
Olaszországban szintén nincs nagyon hely neki. Talán a Juve,ha Allegri ide jönne.
Na de most én látnék egyébként benne fantáziát. Perez többször szerette volna már szerződtetni de sose jött össze. Wenger játéka nekem mindig is tetszett és bár iszonyúan lerombolta a nimbuszát én nem tartom még ma sem bukott edzőnek. Úriember és max 2 szezont vállal szerintem már csak így szerintem ebből a szempontból jó lehet.
A legfontosabb viszont az,hogy itt talán újra mutathatna valamit. Igazán nincs veszíteni valója ha még akar edzősködni akkor ennél jobbat nem találhat. Ha, bebukik akkor emeli a kalapját és nyugdíjba megy viszont,ha sikerülne elérnie valamit akkor jó szájízzel dőlhetne hátra.
Itt azért más a helyzet mint az Arsenalnal. Komoly érett játékosok sora van itt akik már mindent megnyertek. Wenger pedig nem egy senkiként lépi át a folyosó küszöbét. A Francia játékfelfogása egyezik a Real-éval. Engedi a sztárokat kibontakozni és nem mondja meg nekik mit csináljanak. A rendszere arra épül,hogy a játékosai egy feladatkörön belül önállóan hozzanak döntéseket. Itt ebben nincs hiány azthiszem

Pl. Marcelo Modric,Isco. A 4-2-31 A fő profilja de ami nekünk szintén ideális.
Én nagyon megnézném mit tudna itt egy olyan csapattal ahol elvárás a győzelem. Nem elegendő a döntetlen és a negyedik hely nem ér fel győzelemmel. Szeretném látni,hogy kiket igazolna és,hogy játszatná a csapatát amikor rendelkezésre állnak világsztárok és iszonyat mennyiségü pénz is. Itt nem kell kukáznia Coqlein meg elneny féle playereket. Itt azt vesz akit akar és úgy tudnak játszani a játékosok ahogy ő akarja. Itt méltóképp visszajöhetne Wenger vagy végleg el is bukhatna.
Nagy a kockázat és kérdés elvállalná-e de én őt szeretném. Zidane után nincs ember aki biztos jó lenne itt és most. Ezért én bevállalnám az ilyesfajta kockázatot.
Wenger,Poch,Allegri. Bármelyik jön én elégedett leszek.