cserék: khedi,higany out
benzi-modric in
végeredmény: 3-0 .
mekkora tombolás lenne?
így kiesünk a g

szerintem nem ez lesz a kezdő. ha igen kiesünk a g

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 30., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 30., kedd 11:37
Kizárt dolog,hogy ez legyen a kezdőcsapat. Már most jelzem előre,hogy Benzema fog kezdeni,és nem Higuaín.Várható kezdőcsapatok:
Real Madrid: Diego López; Essien, S. Ramos, Varane, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo; Higuaín.
Biztos,hogy nem ez lesz a kezdő. 1000%.szerintem nem ez lesz a kezdő. ha igen kiesünk a gibe.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 11:36
Pont ezért bSzerintem az nem kérdés, hogy megtudjuk-e verni őket 3-0. Ez a csapat megtudja. A kérdés az, hogy egy egész éves semmirekellő, 20%-on pörgő csapatot fel lehet-e egy hét alatt rázni. És én szerintem itt buktunk el. Tényleg kijön az, hogy talán az utolsó meccs ahol feltudtunk pörögni az a ManCity elleni hazai mérkőzés volt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 30., kedd 11:33
jó, akkor ház, kutya, autó, minden megy fel a dortmundraVictor írta:na hát, ha ez lesz, én nem várok semmi jót. nem akarom elhinni, hogy benzi és modric helyén khedirambó és higany kezdjen.Várható kezdőcsapatok:
Real Madrid: Diego López; Essien, S. Ramos, Varane, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo; Higuaín.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 11:31
na hát, ha ez lesz, én nem várok semmi jót. nem akarom elhinni, hogy benzi és modric helyén khedirambó és higany kezdjen.Várható kezdőcsapatok:
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 30., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 11:27
Reálisabbnak érzem én is, hogy négyet rúgunk, mint hogy ne kapjunk gólt.4-1 lesz, tizikkel megyünk be a döntőbe.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. április 30., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 30., kedd 11:18
Ezt a meccset csak én nem láttam,mikor volt?raul0791 írta:azt azért ne felejtsük már el, hogy egy manchestert aláztunk meg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 30., kedd 11:11
1-2raul0791 írta: 1-3
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. április 30., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 10:47
Ez lenne a jó, de simán kinézem Mou-ból, hogy Higu és Khedira fog kezdeni, Modric és Benz helyénEl Unico írta:Modric-Xabi középen,Di Maria,Özil,CR feljebb,legelöl pedig Benzema.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 30., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. április 30., kedd 10:41
Azért ez más szituáció. Ha nem sikerül az elején betalálnunk, akkor a srácok egyre görcsösebbek lesznek, és még az sem fog összejönni, amit egyébként meg tudnak csinálni. Ezért van szükség a gólokra az elején, meg hogy a Dortmund is elhiggye, hogy kieshetnek.Donát írta:Szerintem ez hülyeség, az 1:0-ás félidő után is simán van esélyünk, sőt az utolsó negyedórába is sokszor rúgott már csapat 3 gólt. Amíg nem kapunk gólt bőven élhet a remény. Ha gólt kapunk akkor is. Ha 2t, az kicsit már letörne a meccs közepén is...portillo írta:Aztán ne legyen igazam, de ahhoz már az elején kéne 2 gólt találni. Megtörni akkor sem fognak, de onnan már van reális esélyünk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 30., kedd 10:35
Szerintem ez hülyeség, az 1:0-ás félidő után is simán van esélyünk, sőt az utolsó negyedórába is sokszor rúgott már csapat 3 gólt. Amíg nem kapunk gólt bőven élhet a remény. Ha gólt kapunk akkor is. Ha 2t, az kicsit már letörne a meccs közepén is...portillo írta:Aztán ne legyen igazam, de ahhoz már az elején kéne 2 gólt találni. Megtörni akkor sem fognak, de onnan már van reális esélyünk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 30., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 30., kedd 10:26
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. április 30., kedd 10:21
Nagyjából én is így állok. 2-1 ide.VanillaSky írta:A realitások talaján maradva elenyésző esélyünk van továbbjutni, sőt még a győzelmünkre sem mernék nagy tétben fogadni. Talán, ha a Dortmund rettentően rossz napot fog ki, a játékosaink meg olyat nyújtanak amit ebben az idényben még soha lehet minimális sansz. Mindenképp meglepetés lenne a továbbjutás.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. április 30., kedd 10:10
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem