Nincs szó családról, akkor elmondta volna.RealMadridFanatic írta:Abba azért belegondolhatnátok, hogy a futball nem minden, még nekik sem. Amennyiben úgy látja, hogy a családja valamilyen szinten megsínyli, hogy Ő a Real edzője, akkor abszolút érthető a döntése. Mindent megnyert többször is, több oka is lehet ennek, egyszerűen meg kell neki köszönni és elfogadni, hogy a Real Madrid padja az összes többi csapaténál jóval nehezebb. Nem is értem aki olyat vár itt, hogy majd 10-15 évig ugyanaz lesz az edzőnk... Az ilyen nyomást hosszú távon nem lehet úgy kezelni, hogy az az élet valamely más területére ne vessen árnyékot...
Egyébként Pochettinora szavaztam, mert talán az Ő filozófiája, játékhoz való hozzáállása áll legközelebb Madridhoz, ettől még nem feltétlen szeretném Őt (és vele Kanet...).
Guti aki nagyon előkerül most, csak félek, hogy Ő túl temperamentumos, nem tudom van-e olyan intelligens, mint Zidane, nem akarok Mourinho 2.0-t. A felhozatalt tekintve azért esélyes, hogy egy Guti - Raúl pakkot bepróbálnék. Főleg ha tényleg őrségváltás lesz és Cé is lécel.
Világos, hogy miért megy el. Elmondta. Burkoltan arra célzott, hogy jövőre nem fog tudni semmit nyerni a csapattal, márpedig ő a győzelmet szereti, veszíteni utál.