Kérdés, hogy mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy nagy költekezés.Géci írta:Van 1 olyan érzésem, hogy jövőre nagy költekezés lesz ott is, és el kezdik csinálni a mi politikánkat, mert másképp nem fogják tudni tartani a lépést... Nem fog minden 5 évben születni az utánpótlásban 1 Xavi-Iniesta páras, megspékelve 1 Messivel...

Aztán jön a kapuskérdés, amit meg kell oldanunk, én ott is számítok egy 20-25 milliós kiadásra, még akkor is, ha Valdést is belevonjuk az üzletbe (Valdés+25 Courtois-ért?

Támadósorba jön vissza Deulofeu, vele szerintem megleszünk, akkor is, ha esetleg Tello távozik vagy a PSG megint jön egy 40-50 milliós ajánlattal Pedróért. (Bár úgysem adnánk el, csak 100+-ért.

Középpályára meg lesz a jelenlegi kerethez pluszba egy Rafinha, aki szerintem nagyon jó lesz. Sergi Roberto helye még kérdéses, idén még nem is játszott, de benne is látok potenciált, ha nem is annyit, mint Thiago öccsében.
Szóval Xavi, Cesc, Ini, Rafinha, esetleg Rob. Aztán pár év múlva, Xavi visszavonulása után akár vehetünk is egy középpályást, mondjuk Gündogant, ha addig nem igazol el hozzátok.

Ja, még annyit, hogy a B-ben és az alsóbb csapatokban továbbra is nyüzsögnek a tehetségek, akik közül lehet majd válogatni. Még ha nem is valószínű, hogy lesz házon belülről egy újabb Messink, de jelentkező van bőven.

Azt meg nem hiszem, hogy feladnánk a "saját neveléseket a csapatba!" stratégiát, csak azért, mert mondjuk egy-két évig nem jönnek ki Iniesta-szintű emberek a Masíából.