HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 30., szerda 13:41
Így,hogy kiünnepeltük magunkat és még mindig maradt bőr a képemen én azt mondom fussunk neki annak a mardidi döntőnek.CR maradjon és jelentse be,hogy ez lesz a búcsú éve,hozzunk egy neymart vagy bappét(ha ők nem,akkor maradjon bale és hozzunk egy marianot benzema mögé) és pár kiegészítő arcot.Cé utolsó éve és az,hogy a döntő madridban lesz akár kellő motiváció lehet még1 évet ráhúzni és egy 2016-17es szezont lehozni.Persze ha kizugunk az európa ligába akkor sem lehet egy szavunk se, de szerintem így hogy a döntő madridban lesz, matracéknál és a riválisok továbbra sem mondhatóak veszélyesnek szerintem van realitása a dolognak.
+Nem tudom elképzelni,hogy olyan nehéz sorsolásunk legyen mint tavaly meg idén.Szerintem most minden adott lehet egy kényelmes duplázáshoz,ha nem csesszük szét az őszt.Ehhez viszont kell 1-2 új arc.Ligában a motiváció meg lesz a savazás miatt amit idén kaptak, a bl-ben meg a fent leírtak miatt mehetünk ismét nagyot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams