Mar nem tudtam szerkeszteni, szoval meg ennyit hozzatennek:
Tehetseges gyerekbol sok van. Kesobb dolnek el fejben a dolgok. Erre irtam, a harombol egyet. Nem a szamok a fontosak, azokat peldanak irtam. A harmat es az 50 milliot is.
De 100, 200 milliok Icardikra, Kanekre szerintem kidobott penz. Az o fiatal, hype nelkuli verziojuk meg olcsobban is hozhato, mint 50 millio.
kodo írta:Megadtunk volna neki mindent. Nem akart Morata helyére ideigazolni, folyamatos játékra vagyott meg gondolom kicsit az is kozrejatszott hogy maradhatott Franciaországban. Majd ha kikopik a BBC lehet ujra probalkozni. Akkor jonni is fog.
Ez ugyanlyan talalgatas, mint az, hogy racsaptuk a telefont, mikor kiejtette a fizetesi igenyeit.
Perezt ismerve viszont a masodik forgatokonyv tunik valoszinubbnek, szamomra. De lehet neked van igazad, es Zidane megmondta neki, hogy Bale, Karim es Isco is elotte lesz a sorban. Bar ezt se tartom valoszinunek. 180 milloert a kezdobe jott volna.
CS0ki írta:A hype nem véletlenül alakul ki. Olyan van, hogy egy kevésbé tehetséges gyereket is felhypolnak valami miatt, de olyan nem nagyon, hogy valaki már fiatalon rohadt jó, aztán mindenki kussol róla. Az onnantól hazárdírozás. Mert ha ha mindenki szerint ott nagy potenciál, akkor jön a hype, ha meg csak páran golndolják, ott meg sokkal nagyobb az esély, hogy benézték.
Asensió nagyon messze van szerintem tehetségben Mbappe-tól, és ha nem lett volna senki belőle, akkor sem lepődött volna meg a nép, mert erős kockázat volt.
A hype-on kivul van meg egy rakas mas tenyezo is. Lejaro szerzodes, a klubnak szuksege van a penzre, mindenkinel hamarabb figyelunk fel a jatekosra, es eloszerzodest kotunk vele, stb. Mbappenal is volt az a pillanat, amikor mindenki felfigyelt ra, es onnantol felment az ara.
Persze leegyszerusitem a dolgokat, tudom, hogy ez nem ilyen egyszeru, de a lenyeg ugyanaz szerintem: lehet eltartott kisujjal azt mondani, hogy ez a Real Madrid, elegedj meg kevesebb penzzel es a marketingjogaidnak felevel, de szerintem ez mar nem mukodo koncepcio. Vagy ha igen, durvan lecsokkenti a meritesi lehetosegeket.
Realista24 írta:Csak Asensio közel sem Mbappe kaliber, az azért remélem tiszta.
Ez teny, de nem is annyival rosszabb, mint a ket osszeg kozotti kulonbseg. Es valamelyik nap volt hir, hogy mar erte is 150-et kinalnak. Mert amr van hype. Vagy az ugynoke akar jobb szerzodest kizsarolni.
A tobbire mar valaszoltam feljebb, vagy regbben.