Marad Cé, nyugoggyámeg.ziro4vr írta:Én azt mondom, jó lenne ha Ronaldo gyorsan tisztázná a dolgokat.
Ha ő marad, akkor Mayoral meg Bale el, jöhet vissza Mariano meg lehet próbálkozni egy top szintű embernél.
Ha elmegy, akkor Balet itt lehet tartani, sok lenne ha egyszerre mennének el.
Nálam a lista MBappé, Salah, Neymar, Sané, Lemar.
Más nem kell.

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én azt mondom, jó lenne ha Ronaldo gyorsan tisztázná a dolgokat.
Ha ő marad, akkor Mayoral meg Bale el, jöhet vissza Mariano meg lehet próbálkozni egy top szintű embernél.
Más nem kell.
Más nem kell.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
En is ezt irom. Top classert pengetni kell, kozepszert pedig hype nelkul, viszonylag olcson, ne tulhypeolva dragan vegyunk. A Vinicius, Mariano vonal pont ez. Nem feltetlen kell oket azonnal beepiteni, mehetnek kolcsonbe. Es oket kesobb profittal el lehet passzolni. Lewat, Kanet, Icardit mar nem hiszem, ha nem valnak be.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2018.05.30. - a teljes egyetértés napja.H.E.H.E. írta:Persze hogy fulltucat nekem mindenki, mert neymaron es bappen kivul nincs jobb jatekos jelenleg, mint a most itt levok.
Zsinorban nyertek 3 beellt.
Persze hogy fulllofasz mindenki mas, mienk a legjobb kp, cseresor is beton, vedelem, kapus oke, elore kell a verfrissites, de ha nem tudunk szintet hozni (megintcsak neymar bappe) akkor inkabb menjunk el a viniciusi iranyba.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Persze hogy fulltucat nekem mindenki, mert neymaron es bappen kivul nincs jobb jatekos jelenleg, mint a most itt levok.
Persze hogy fulllofasz mindenki mas, mienk a legjobb kp, cseresor is beton, vedelem, kapus oke, elore kell a verfrissites, de ha nem tudunk szintet hozni (megintcsak neymar bappe) akkor inkabb menjunk el a viniciusi iranyba.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hozható, de hova rakod be őket? Veszel posztonként két három ilyet, ahol előre akarunk lépni. Egyrészt kiürül a kassza, másrészt nem játszanak.De 100, 200 milliok Icardikra, Kanekre szerintem kidobott penz. Az o fiatal, hype nelkuli verziojuk meg olcsobban is hozhato, mint 50 millio.
Vannak posztok, ahol nincs lehetőség a várakozásra egy Real Madrid esetében és nincs lehetőség a beépítésre. Nem véletlen, hogy Mbappéért kicsengettük volna a 180 milliót.
Középen és védelemben tele vagyunk opciókkal, ráadásul olcsón tudunk igazolni, mert spanyolban van pár játékos, akik 30-60 milliós kivásárlási árakkal rendelkeznek. Középre is megvagyunk évekre, nagyobb változtatás nélkül, de ha akarunk, ott is tudunk emberi áron előrelépni, ha szükséges.
Támadó az viszont Európa szerte kevés van, aki minőségileg megfelel. Hát köszi, de én nem kísérleteznék és szabnék el újabb 1 vagy két évet, hogy majd talán xy beválik. Ahogy írtam, arra ott van Vinicius. Vissza kell hozni Marianót, előre meg pengetni keményen, ha lesz valakire esély, és valóban távozik Bale mondjuk. Abban viszont egyetértünk, hogy nem Kané és Icardi a megoldás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Mar nem tudtam szerkeszteni, szoval meg ennyit hozzatennek:
Tehetseges gyerekbol sok van. Kesobb dolnek el fejben a dolgok. Erre irtam, a harombol egyet. Nem a szamok a fontosak, azokat peldanak irtam. A harmat es az 50 milliot is.
De 100, 200 milliok Icardikra, Kanekre szerintem kidobott penz. Az o fiatal, hype nelkuli verziojuk meg olcsobban is hozhato, mint 50 millio.
Perezt ismerve viszont a masodik forgatokonyv tunik valoszinubbnek, szamomra. De lehet neked van igazad, es Zidane megmondta neki, hogy Bale, Karim es Isco is elotte lesz a sorban. Bar ezt se tartom valoszinunek. 180 milloert a kezdobe jott volna.
Persze leegyszerusitem a dolgokat, tudom, hogy ez nem ilyen egyszeru, de a lenyeg ugyanaz szerintem: lehet eltartott kisujjal azt mondani, hogy ez a Real Madrid, elegedj meg kevesebb penzzel es a marketingjogaidnak felevel, de szerintem ez mar nem mukodo koncepcio. Vagy ha igen, durvan lecsokkenti a meritesi lehetosegeket.
A tobbire mar valaszoltam feljebb, vagy regbben.
Tehetseges gyerekbol sok van. Kesobb dolnek el fejben a dolgok. Erre irtam, a harombol egyet. Nem a szamok a fontosak, azokat peldanak irtam. A harmat es az 50 milliot is.
De 100, 200 milliok Icardikra, Kanekre szerintem kidobott penz. Az o fiatal, hype nelkuli verziojuk meg olcsobban is hozhato, mint 50 millio.
Ez ugyanlyan talalgatas, mint az, hogy racsaptuk a telefont, mikor kiejtette a fizetesi igenyeit.kodo írta:Megadtunk volna neki mindent. Nem akart Morata helyére ideigazolni, folyamatos játékra vagyott meg gondolom kicsit az is kozrejatszott hogy maradhatott Franciaországban. Majd ha kikopik a BBC lehet ujra probalkozni. Akkor jonni is fog.
Perezt ismerve viszont a masodik forgatokonyv tunik valoszinubbnek, szamomra. De lehet neked van igazad, es Zidane megmondta neki, hogy Bale, Karim es Isco is elotte lesz a sorban. Bar ezt se tartom valoszinunek. 180 milloert a kezdobe jott volna.
A hype-on kivul van meg egy rakas mas tenyezo is. Lejaro szerzodes, a klubnak szuksege van a penzre, mindenkinel hamarabb figyelunk fel a jatekosra, es eloszerzodest kotunk vele, stb. Mbappenal is volt az a pillanat, amikor mindenki felfigyelt ra, es onnantol felment az ara.CS0ki írta:A hype nem véletlenül alakul ki. Olyan van, hogy egy kevésbé tehetséges gyereket is felhypolnak valami miatt, de olyan nem nagyon, hogy valaki már fiatalon rohadt jó, aztán mindenki kussol róla. Az onnantól hazárdírozás. Mert ha ha mindenki szerint ott nagy potenciál, akkor jön a hype, ha meg csak páran golndolják, ott meg sokkal nagyobb az esély, hogy benézték.
Asensió nagyon messze van szerintem tehetségben Mbappe-tól, és ha nem lett volna senki belőle, akkor sem lepődött volna meg a nép, mert erős kockázat volt.
Persze leegyszerusitem a dolgokat, tudom, hogy ez nem ilyen egyszeru, de a lenyeg ugyanaz szerintem: lehet eltartott kisujjal azt mondani, hogy ez a Real Madrid, elegedj meg kevesebb penzzel es a marketingjogaidnak felevel, de szerintem ez mar nem mukodo koncepcio. Vagy ha igen, durvan lecsokkenti a meritesi lehetosegeket.
Ez teny, de nem is annyival rosszabb, mint a ket osszeg kozotti kulonbseg. Es valamelyik nap volt hir, hogy mar erte is 150-et kinalnak. Mert amr van hype. Vagy az ugynoke akar jobb szerzodest kizsarolni.Realista24 írta:Csak Asensio közel sem Mbappe kaliber, az azért remélem tiszta.
A tobbire mar valaszoltam feljebb, vagy regbben.
Merci Zizou!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jó ez az irány, de önmagában csak a korrekcióra elég.Anthony írta: Ordiozola, Mariano jöhet simán.
Csokítóval értek egyet, a VB után öreg és fáradt emberekkel leszünk tele.
Kell a frissítés, szívesen látnék legalább két keménytökű éhes húzóembert, aki képességekben és mentálisan is megütné a szintet.
A jövő szezon még nagyon-nagyon korai mindkettőnél. Két évre irány a Bundesliga, ott viszonylag jó hajtós szinten játszhatnak, elválik mire képesek. Carvajal már a Leverkusenben a liga egyik legjobb bekkévé nőtte ki magát.Azért csak nálunk van már egy Ödegaard és egy Vinicius is, akikből még bármi lehet. Na már most, ha csak fiatal igazolásokra megyünk rá, ki tudja mennyi megy a levesbe ebből úgy, hogy meg se tudjuk, mire lennének képesek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak Asensio közel sem Mbappe kaliber, az azért remélem tiszta.ericco írta:Gondoltam, nem szukseges hozzatennem, hogy a hype nelkulCS0ki írta:De Mbappe mintha 180 milla lett volna, nem 40.Tevedtem.
Ezzel egyet ertunk. Nem veletlen hoztam volna tavaly a franciat mindenaron. Nem hiszem el, hogy a PSG ajanlata es a korulmenyek annyira uberelhetetlenek lettek volna. Ha igen, akkor surgosen mas utat kell keresnunk, mert hosszutavon meg egy Real Madrid sem tud versenyezni egy vegtelen bankszamlaval.CS0ki írta:mondjuk egy ilyen név sincs most hirtelen
Szigoruan az atigazolasi piacot tekintve, nem magat a jatekot, mielott felreertenetek.
Fentebb valaszoltam. Ugy, mint Asensiot 3 es felert. Meg mielott kialakulna korulotte a hype.Realista24 írta:Es hogy veszel meg egyszerre harom játékost? Ráadásul Mbappe szintet 50 millióért ..
Nem egyszeru feladat, de mas utat nem latok, ha nem akarunk licitversenybe kezdeni a PSG-vel, Cityvel.
Oldjak meg a megfigyelok.
És miért ne licitálhatnánk? Nem valami középszer csapat vagyunk, akik tintapatronon kell hogy spóroljanak, ha igazolni akarnak. Így három év után miért ne adhatnánk valakiért 200 milliót? Minek kísérletezgessünk 150 millióért mondjuk, akik ráadásul a Realba nem is fociznának, tehát ez a befektetett pénz leghamarabb egy évvel később térülne meg. Feltéve, ha azt akarjuk, hogy játszanak is továbbra és fejlődjenek. Egyébként ez a kívánságod félig-meddig teljesült, mert ott van Vinicius, ő pont az, akit akarsz.
Ez az oldják meg a megfigyelők mondat meg... Gondolom Európa összes megfigyelője szabin van, mert Mbappén kívül senki nem talált még ilyen tehetséget az elmúlt 1 évben.
Továbbra is ugyanaz a lemez. Érdekes, hogy évek óta nem kelünk licitháborúba ezekkel a csapatokkal, mégis mi uraljuk 5 éve Európát.Ezzel egyet ertunk. Nem veletlen hoztam volna tavaly a franciat mindenaron. Nem hiszem el, hogy a PSG ajanlata es a korulmenyek annyira uberelhetetlenek lettek volna. Ha igen, akkor surgosen mas utat kell keresnunk, mert hosszutavon meg egy Real Madrid sem tud versenyezni egy vegtelen bankszamlaval.
Szigoruan az atigazolasi piacot tekintve, nem magat a jatekot, mielott felreertenetek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondoltam, nem szukseges hozzatennem, hogy a hype nelkulTevedtem.
A hype nem véletlenül alakul ki. Olyan van, hogy egy kevésbé tehetséges gyereket is felhypolnak valami miatt, de olyan nem nagyon, hogy valaki már fiatalon rohadt jó, aztán mindenki kussol róla. Az onnantól hazárdírozás. Mert ha ha mindenki szerint ott nagy potenciál, akkor jön a hype, ha meg csak páran golndolják, ott meg sokkal nagyobb az esély, hogy benézték.Fentebb valaszoltam. Ugy, mint Asensiot 3 es felert. Meg mielott kialakulna korulotte a hype.
Asensió nagyon messze van szerintem tehetségben Mbappe-tól, és ha nem lett volna senki belőle, akkor sem lepődött volna meg a nép, mert erős kockázat volt.
Megadtunk volna neki mindent. Nem akart Morata helyére ideigazolni, folyamatos játékra vagyott meg gondolom kicsit az is kozrejatszott hogy maradhatott Franciaországban. Majd ha kikopik a BBC lehet ujra probalkozni. Akkor jonni is fog.
- ericco
- Kapcsolat:
Gondoltam, nem szukseges hozzatennem, hogy a hype nelkulCS0ki írta:De Mbappe mintha 180 milla lett volna, nem 40.

Ezzel egyet ertunk. Nem veletlen hoztam volna tavaly a franciat mindenaron. Nem hiszem el, hogy a PSG ajanlata es a korulmenyek annyira uberelhetetlenek lettek volna. Ha igen, akkor surgosen mas utat kell keresnunk, mert hosszutavon meg egy Real Madrid sem tud versenyezni egy vegtelen bankszamlaval.CS0ki írta:mondjuk egy ilyen név sincs most hirtelen
Fentebb valaszoltam. Ugy, mint Asensiot 3 es felert. Meg mielott kialakulna korulotte a hype.Realista24 írta:Es hogy veszel meg egyszerre harom játékost? Ráadásul Mbappe szintet 50 millióért ..
Nem egyszeru feladat, de mas utat nem latok, ha nem akarunk licitversenybe kezdeni a PSG-vel, Cityvel.
Oldjak meg a megfigyelok.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy rohadt nehéz helyzetben vagyunk két játékos miatt is. Mert nyilván kellene a frissítés és a minőségi igazolás, de nem mindegy, hogy hová és mennyi.
Azért csak nálunk van már egy Ödegaard és egy Vinicius is, akikből még bármi lehet. Na már most, ha csak fiatal igazolásokra megyünk rá, ki tudja mennyi megy a levesbe ebből úgy, hogy meg se tudjuk, mire lennének képesek.
A norvég még egy évet mehetne kölcsönbe a ligán belül. Középpályán meg bőven megvagyunk. Én oda senkit nem hoznék.
Előre meg 2 és fél játékos közül lehet választani. Bappe, Neymar és (Hazard), de utóbbi már nagyon végszükséglet.
Azért csak nálunk van már egy Ödegaard és egy Vinicius is, akikből még bármi lehet. Na már most, ha csak fiatal igazolásokra megyünk rá, ki tudja mennyi megy a levesbe ebből úgy, hogy meg se tudjuk, mire lennének képesek.
A norvég még egy évet mehetne kölcsönbe a ligán belül. Középpályán meg bőven megvagyunk. Én oda senkit nem hoznék.
Előre meg 2 és fél játékos közül lehet választani. Bappe, Neymar és (Hazard), de utóbbi már nagyon végszükséglet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es hogy veszel meg egyszerre harom játékost? Ráadásul Mbappe szintet 50 millióért ...ericco írta:Nyugi gyerekek, lesz meg egy VB is, az aktualis sztart is meg kell majd venni.
Ha megsem lesz ilyen, mindenki keszuljon fel Lewandowskira 100 millioert es Bale szintu fizetesert.
En tovabbra is keresnem a Mbappe szintu tehetsegeket Europaban, fizetnek ertuk 40-et, 50-et is, es ha harombol csak egy valik be, meg akkor is elobbre vagyunk, mint a lengyellel. Sokkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De Mbappe mintha 180 milla lett volna, nem 40.En tovabbra is keresnem a Mbappe szintu tehetsegeket Europaban, fizetnek ertuk 40-et, 50-et is,

Fekir sem lenne rossz, tudja merre van a kapu. Mondjuk nálunk azt jellemzően elfelejtik a középpályások, jó kérdés miért van ez így. Fekir talán még nem olyan elborult áron van, 50 körül meg lehet próbálni.
Kicsit fel kell rázni már a csapatot, én nem bánnék egy komolyabb felfordulást sem. Valahogy nem érzem azt, hogy majd most a bajnokságra keményen ráfekszenek a fiúk 4 bl címmel a zsebükben. A vb is itt van, idős, fáradt játékosok lesznek. Nekem több kéne annál, mint hogy majd tavasszal a BL-ben felpörgünk a Bayern ellen. Én már akarok egy jó kis bajnoki címet, élvezetes bajnoki meccseket.
- ericco
- Kapcsolat:
Nyugi gyerekek, lesz meg egy VB is, az aktualis sztart is meg kell majd venni.
Ha megsem lesz ilyen, mindenki keszuljon fel Lewandowskira 100 millioert es Bale szintu fizetesert.
En tovabbra is keresnem a Mbappe szintu tehetsegeket Europaban, fizetnek ertuk 40-et, 50-et is, es ha harombol csak egy valik be, meg akkor is elobbre vagyunk, mint a lengyellel. Sokkal.
Merci Zizou!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
De miért menne Cristiano?
Jók lesznek ők még Benzemaval, persze csak tavaszra...ősszel kelleni fog Mariano meg a középpálya, hogy versenyben maradjunk a címekért!
Bale helyére kellene egy stabil ember, aki gyorsan be tud illeszkedni a közegbe...
Na ideje felébredni!

Jók lesznek ők még Benzemaval, persze csak tavaszra...ősszel kelleni fog Mariano meg a középpálya, hogy versenyben maradjunk a címekért!

Bale helyére kellene egy stabil ember, aki gyorsan be tud illeszkedni a közegbe...
Na ideje felébredni!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De sérült lesz...
Nem is értem a Real hogyan tudott ennyi fulltucattal 3 BL-t lehozni?
Neked mindenki fulltucat.H.E.H.E. írta:leirhatod százszor is, fekir is fulltucat.
Nem is értem a Real hogyan tudott ennyi fulltucattal 3 BL-t lehozni?

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kövezzetek meg, de ha Cr megy akkor megtartanám.Anthony írta:Harmadszor is leíom: Fekir, szerintem inkább ő, mint pl. egy Eriksen.
Bale menjen el mindenképpen.
Ordiozola, Mariano jöhet simán.
Kell egy szélső.
Icardiról még egy bestof videót sem láttam, de feltételezem, hogy ő is csak akkor működik, ha ő lehet az alfahím egy csapatban, kapja a bizalmat, a labdákat, stb. Egyébként nem biztos, hogy rosszul jár vele, aki megveszi.
1.) Nem kellene a komplett BBC- kukázni, ha CR is és Bale is megy akkor Benzemára hárul minden, márpedik arra a feladatra nem alkalmas. Mindhármat meg nem küldeném el.
2.) C nélkül valószínüleg mást fogunk játszani amiben talán lehet helye.
3.) Feltéve, hogy nem lesz sérült és a csapat tagja akar lenni. Nem kell címert csókolgatni, csak azt éreztetni, hogy a csapatban akar lenni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
leirhatod százszor is, fekir is fulltucat.
akkor már inkább lemar a monakóból.
akkor már inkább lemar a monakóból.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan