Csak Asensio közel sem Mbappe kaliber, az azért remélem tiszta.ericco írta:Gondoltam, nem szukseges hozzatennem, hogy a hype nelkulCS0ki írta:De Mbappe mintha 180 milla lett volna, nem 40.Tevedtem.
Ezzel egyet ertunk. Nem veletlen hoztam volna tavaly a franciat mindenaron. Nem hiszem el, hogy a PSG ajanlata es a korulmenyek annyira uberelhetetlenek lettek volna. Ha igen, akkor surgosen mas utat kell keresnunk, mert hosszutavon meg egy Real Madrid sem tud versenyezni egy vegtelen bankszamlaval.CS0ki írta:mondjuk egy ilyen név sincs most hirtelen
Szigoruan az atigazolasi piacot tekintve, nem magat a jatekot, mielott felreertenetek.
Fentebb valaszoltam. Ugy, mint Asensiot 3 es felert. Meg mielott kialakulna korulotte a hype.Realista24 írta:Es hogy veszel meg egyszerre harom játékost? Ráadásul Mbappe szintet 50 millióért ..
Nem egyszeru feladat, de mas utat nem latok, ha nem akarunk licitversenybe kezdeni a PSG-vel, Cityvel.
Oldjak meg a megfigyelok.
És miért ne licitálhatnánk? Nem valami középszer csapat vagyunk, akik tintapatronon kell hogy spóroljanak, ha igazolni akarnak. Így három év után miért ne adhatnánk valakiért 200 milliót? Minek kísérletezgessünk 150 millióért mondjuk, akik ráadásul a Realba nem is fociznának, tehát ez a befektetett pénz leghamarabb egy évvel később térülne meg. Feltéve, ha azt akarjuk, hogy játszanak is továbbra és fejlődjenek. Egyébként ez a kívánságod félig-meddig teljesült, mert ott van Vinicius, ő pont az, akit akarsz.
Ez az oldják meg a megfigyelők mondat meg... Gondolom Európa összes megfigyelője szabin van, mert Mbappén kívül senki nem talált még ilyen tehetséget az elmúlt 1 évben.
Továbbra is ugyanaz a lemez. Érdekes, hogy évek óta nem kelünk licitháborúba ezekkel a csapatokkal, mégis mi uraljuk 5 éve Európát.Ezzel egyet ertunk. Nem veletlen hoztam volna tavaly a franciat mindenaron. Nem hiszem el, hogy a PSG ajanlata es a korulmenyek annyira uberelhetetlenek lettek volna. Ha igen, akkor surgosen mas utat kell keresnunk, mert hosszutavon meg egy Real Madrid sem tud versenyezni egy vegtelen bankszamlaval.
Szigoruan az atigazolasi piacot tekintve, nem magat a jatekot, mielott felreertenetek.