Es hogy veszel meg egyszerre harom játékost? Ráadásul Mbappe szintet 50 millióért ...ericco írta:Nyugi gyerekek, lesz meg egy VB is, az aktualis sztart is meg kell majd venni.
Ha megsem lesz ilyen, mindenki keszuljon fel Lewandowskira 100 millioert es Bale szintu fizetesert.
En tovabbra is keresnem a Mbappe szintu tehetsegeket Europaban, fizetnek ertuk 40-et, 50-et is, es ha harombol csak egy valik be, meg akkor is elobbre vagyunk, mint a lengyellel. Sokkal.

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De Mbappe mintha 180 milla lett volna, nem 40.En tovabbra is keresnem a Mbappe szintu tehetsegeket Europaban, fizetnek ertuk 40-et, 50-et is,

Fekir sem lenne rossz, tudja merre van a kapu. Mondjuk nálunk azt jellemzően elfelejtik a középpályások, jó kérdés miért van ez így. Fekir talán még nem olyan elborult áron van, 50 körül meg lehet próbálni.
Kicsit fel kell rázni már a csapatot, én nem bánnék egy komolyabb felfordulást sem. Valahogy nem érzem azt, hogy majd most a bajnokságra keményen ráfekszenek a fiúk 4 bl címmel a zsebükben. A vb is itt van, idős, fáradt játékosok lesznek. Nekem több kéne annál, mint hogy majd tavasszal a BL-ben felpörgünk a Bayern ellen. Én már akarok egy jó kis bajnoki címet, élvezetes bajnoki meccseket.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nyugi gyerekek, lesz meg egy VB is, az aktualis sztart is meg kell majd venni.
Ha megsem lesz ilyen, mindenki keszuljon fel Lewandowskira 100 millioert es Bale szintu fizetesert.
En tovabbra is keresnem a Mbappe szintu tehetsegeket Europaban, fizetnek ertuk 40-et, 50-et is, es ha harombol csak egy valik be, meg akkor is elobbre vagyunk, mint a lengyellel. Sokkal.
Merci Zizou!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
De miért menne Cristiano?
Jók lesznek ők még Benzemaval, persze csak tavaszra...ősszel kelleni fog Mariano meg a középpálya, hogy versenyben maradjunk a címekért!
Bale helyére kellene egy stabil ember, aki gyorsan be tud illeszkedni a közegbe...
Na ideje felébredni!

Jók lesznek ők még Benzemaval, persze csak tavaszra...ősszel kelleni fog Mariano meg a középpálya, hogy versenyben maradjunk a címekért!

Bale helyére kellene egy stabil ember, aki gyorsan be tud illeszkedni a közegbe...
Na ideje felébredni!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De sérült lesz...
Nem is értem a Real hogyan tudott ennyi fulltucattal 3 BL-t lehozni?
Neked mindenki fulltucat.H.E.H.E. írta:leirhatod százszor is, fekir is fulltucat.
Nem is értem a Real hogyan tudott ennyi fulltucattal 3 BL-t lehozni?

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kövezzetek meg, de ha Cr megy akkor megtartanám.Anthony írta:Harmadszor is leíom: Fekir, szerintem inkább ő, mint pl. egy Eriksen.
Bale menjen el mindenképpen.
Ordiozola, Mariano jöhet simán.
Kell egy szélső.
Icardiról még egy bestof videót sem láttam, de feltételezem, hogy ő is csak akkor működik, ha ő lehet az alfahím egy csapatban, kapja a bizalmat, a labdákat, stb. Egyébként nem biztos, hogy rosszul jár vele, aki megveszi.
1.) Nem kellene a komplett BBC- kukázni, ha CR is és Bale is megy akkor Benzemára hárul minden, márpedik arra a feladatra nem alkalmas. Mindhármat meg nem küldeném el.
2.) C nélkül valószínüleg mást fogunk játszani amiben talán lehet helye.
3.) Feltéve, hogy nem lesz sérült és a csapat tagja akar lenni. Nem kell címert csókolgatni, csak azt éreztetni, hogy a csapatban akar lenni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
leirhatod százszor is, fekir is fulltucat.
akkor már inkább lemar a monakóból.
akkor már inkább lemar a monakóból.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Harmadszor is leíom: Fekir, szerintem inkább ő, mint pl. egy Eriksen.
Kell egy szélső.
Icardiról még egy bestof videót sem láttam, de feltételezem, hogy ő is csak akkor működik, ha ő lehet az alfahím egy csapatban, kapja a bizalmat, a labdákat, stb. Egyébként nem biztos, hogy rosszul jár vele, aki megveszi.
Kell egy szélső.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
zidane rá a garancia, hogy ha balfasz vagy és szar, akkor kerülhetsz akármennyibe, ki vagy csapva az oldalvonalra.
béla, hamesz.
ezeknél az ilyen eriksenek, ikardik mind szarabb játékosok, magyarul nincs miért aggódni.
ezek után az évek után meg mindenkinek szembetűnő lesz a különbség, szóval nem lennének itt hosszú ideig alapemberek.
béla, hamesz.
ezeknél az ilyen eriksenek, ikardik mind szarabb játékosok, magyarul nincs miért aggódni.
ezek után az évek után meg mindenkinek szembetűnő lesz a különbség, szóval nem lennének itt hosszú ideig alapemberek.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- ___Samy___
Eriksen érkezésével inkább Ceballos szívna, bár szív ő nélküle is eleget. Kovát sztem nem érintené annyira.
Jó kis játékos a dán, de nekem nem kellene. A kp tökéletes. Csak használni kell mindenkit.
Hakiminek is adnék meg egy evet, hogy Theo marad, vagy Coentrao jön vissza, nekem hulla mindegy. Mariano nagyon kell, őt hozzuk.
Béla helyére Bappe. Bumm!!
Jó kis játékos a dán, de nekem nem kellene. A kp tökéletes. Csak használni kell mindenkit.
Hakiminek is adnék meg egy evet, hogy Theo marad, vagy Coentrao jön vissza, nekem hulla mindegy. Mariano nagyon kell, őt hozzuk.
Béla helyére Bappe. Bumm!!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ateeemadrid
Kapus kell a fasznak, kp-ra szintén nem igazolnék. Ordiozola jöhet 40-ért, kellene még egy balhátvéd Theo helyére, előre meg jöhet Mariano és még valami nagyobb név, Bale meg mehet.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Eriksennek totál nincs posztja nálunk. Kb a legközelebbi az Isco helye a gyémánt csúcsán de abban meg Isco jobb. Eriksen szépen elirányít a Spursben 10esként de ide Modric helyett nem jó. Pláne hogy itt van Kova aki annyira adná magát
mayoral fixen megy ezt o is elmondta.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem tetszenek nekem ezek az Allissonos pletykák. Nem láttam sokat játszani, de nem hiszem, hogy klasszisokkal jobb lenne mint Navas, és gondolom nem a padra jönne.
Jelenleg 2 kapus van aki egyértelmüen (értsd, annyival, hogy egyértelmü ugrás lenne) jobb mint Navas, az egyik De Gea a másik Neuer. Bárki más aki a piacon van lehet, hogy egy egy tulajdonságában jobb mint Navas, de Navas élvezi a társai bizalmát, imádja a klubbot, és ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni egy kapusnál.
(Neuer estében, mondjuk azért meg kell említeni, hogy egy éve nem játszott, ezért szerintem nem lehet jelenleg azt mondani rá, hogy a világ legjobb kapusa, de ha felépül és újra játszani fog, akkor ismét helye lesz a legjobbak között.)
Mindenesetre Neuer úgysem mozdítható, a De Gea saga meg már évek óta megy. Minden esetre én Navas párti vagyok, nem örülnék ha elcserélnék valakira. Ha a fent említett 2 úriember egyike jönne helyette akkor lenyelném, minden más esetben csalódott lennék.
A Marianos pletykák tetszenek, tárt karokkal várom. Borja meg mehet kölcsönbe, hogy kapjon perceket.
Jelenleg 2 kapus van aki egyértelmüen (értsd, annyival, hogy egyértelmü ugrás lenne) jobb mint Navas, az egyik De Gea a másik Neuer. Bárki más aki a piacon van lehet, hogy egy egy tulajdonságában jobb mint Navas, de Navas élvezi a társai bizalmát, imádja a klubbot, és ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni egy kapusnál.
(Neuer estében, mondjuk azért meg kell említeni, hogy egy éve nem játszott, ezért szerintem nem lehet jelenleg azt mondani rá, hogy a világ legjobb kapusa, de ha felépül és újra játszani fog, akkor ismét helye lesz a legjobbak között.)
Mindenesetre Neuer úgysem mozdítható, a De Gea saga meg már évek óta megy. Minden esetre én Navas párti vagyok, nem örülnék ha elcserélnék valakira. Ha a fent említett 2 úriember egyike jönne helyette akkor lenyelném, minden más esetben csalódott lennék.
A Marianos pletykák tetszenek, tárt karokkal várom. Borja meg mehet kölcsönbe, hogy kapjon perceket.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Továbbra sem venném Eriksent , Modric pótlására.
Ott van még Isco és Ceballos is, kik tudnak fentebb is játszani.
Mondjuk én nem veszem olyan mereven a posztokat.
A középpályán a 3-4 ember, szinte mindenhol fellelhető....még Kázmér is ( ami nem mindig előny )
Számomra nem ő lenne a prioritás, ha már valakit hozni kellene. ( de nem is tudom ki, igazából senki, vagyunk elegen )
Ott van még Isco és Ceballos is, kik tudnak fentebb is játszani.
Mondjuk én nem veszem olyan mereven a posztokat.
A középpályán a 3-4 ember, szinte mindenhol fellelhető....még Kázmér is ( ami nem mindig előny )

Számomra nem ő lenne a prioritás, ha már valakit hozni kellene. ( de nem is tudom ki, igazából senki, vagyunk elegen )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2018. május 30., szerda 11:15-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

en nem keresem a logikat a barca igazolasaiban. katalanos ezt irtak hogy eriksen a b terv akkor o a b terv. sajnalnam ha odamenne nert nagyon jo kis jatekos.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aztán akkor Coutinhot minek vették, ha viszik Eriksent?BBeno írta:nem lehet osszehasonlitani kovat es eriksent. eriksen sokkal feljebb játszik. a barca b terve jelenleg grizes utan.
Griezes még érthető valahol, mert ha van mellette egy center, akkor megoldja, de Eriksen...

ZIDANE
nem lehet osszehasonlitani kovat es eriksent. eriksen sokkal feljebb játszik. a barca b terve jelenleg grizes utan.
Na, akkor kezdem én: a dán egyáltalán nem rossz játékos, és nem Kovacic alternatívája, sokkal előrébb játszik nála. Én örülnék ha jönne, Jelenleg csak Modric helyén tudom elképzelni, kicsit támadóbb szerepben, Kroos és Kovacic mögötte. Csak kérdés, hogy ez védekezésben mennyire karcsú, illetve ehhez Casemirot ki kéne rakni a kezdőből, ami ugye...Eriksen felesleges, itt van Kova, aki fiatalabb is és van benne potenciál. Legalább nézzük meg, hogy huzamosabban mit bír a kezdőben, utána kukázzák, ha kell.
De Eriksen nagyon jó kis játékossá nőtte ki magát, nem mondom, hogy akkorát lépne nálunk előre, mint Modric, de ha nálunk még emelkedne egy kicsit a szintje, nyugodtan bíznám rá a karmesteri pálcát 1-2 év múlva.
Viszont valószínűleg túl drága...60-70-et még adnék érte a mai piacon, de gondolom 100 fölött kérnének érte.
Hőőő! Jó csúnya pletykák. CR el, Mariano in, Kova el, Eriksen in. Bale ismét lehúz 1 évet a gyengélkedőn. Vagy nagyon unatkoznak, vagy lesz itt baj bőven...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!