Az attól függ, hogy melyik táborba ülnekez igaz, hogy jön a mai meccsre villa, puyol, xavi és valdes? mert ha igen, akkor óriási respect nekik

Egyelőre nem láttam amúgy sehol sem megerősítve a hírt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 30., kedd 14:10
Az attól függ, hogy melyik táborba ülnekez igaz, hogy jön a mai meccsre villa, puyol, xavi és valdes? mert ha igen, akkor óriási respect nekik
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 30., kedd 14:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 11:23
Pont rossz a példa,mivel pont ő az első időkben nem volt rossz,odatette magát,de aztán agyára ment a siker vagy nemtom,de nekem úgytünik szNagyon adom, amit írsz lesliejr, pont ezért nem is vagyok türelmetlen a nálunk játszó emberekkel, köztük Özillel sem
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. április 30., kedd 10:10
Talán igen, de mivel errefelé évekig szokás volt összeesküvés elméleteket gyártani, nekem nagyon furcsa, hogy Webb-et küldték játékvezetőnek.egy ilyen nulla kp-val holnap is szenvedni fogunk a -bender,gündogan,reus,götze,blaszczykowski-5-ös elle nében
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. április 29., hétfő 22:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 29., hétfő 22:38
Bár nyári felkészülése nem volt,bár nagyon kevés lehetőséget kapott a tudásához képest és a nyaka is biztos fáj ha pályán van mert felfelé kellett állandóan néznie a sok íveléstől ami az ő játékának a gyilkosa......még is sokat bizonyított,azt hogy ha játszanánk a kp-án,ha próbálnánk a labdával barátságot kötni,ne adj isten még passzolni is párat,akkor ő kitűnően érzi magát a csapatban és mások is nagyon jól használhatják a képességeit,mivel gyorsan és pontosan passzol,okos,jól helyezkedik,előre is jól tud megjátszani passzokat védelem mögé....stb........modric egy baja volt eddig,hogy ez a foci amit JM akar,nem a horvát stílusa.....ez khedira stílusa......Modric idén semmit se bizonyított,
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 29., hétfő 22:31
Ha lesz mögötte kp, akkor veszélyesebb lesz. De amit írtál azt adom. Ronaldo mellett nehéz egy csatárnak.Azért ez is eléggé túlzás, Ronaldo mellett nem fog senki 30 körül rúgni, de azért az elvárható lenne, hogy kicsit veszélyesebb legyen.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 29., hétfő 22:10
Ő az örök ígéret, akit még 30 évesen is majd ezzel fognak a fanok védeni?Matt009 írta:De ugyanez a helyzet Benzemával is. Ő is még fiatal,
Azért ez is eléggé túlzás, Ronaldo mellett nem fog senki 30 körül rúgni, de azért az elvárható lenne, hogy kicsit veszélyesebb legyen.RealMadridFanatic írta:Olyan évi 25-30 gól körül kellene termelnie
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. április 29., hétfő 21:51
Én Benzema-párti vagyok maximálisan, de annyira már nem fiatal azért, hogy ne lehessen elvárható tőle jó teljesítmény. Nem zavarnám el semmiképpen, de jövőre már alakítania kell. Olyan évi 25-30 gól körül kellene termelnie, mellette pedig mezőnyben hozza azt, amit tud. Akkor maximálisan elégedett lennék vele. Persze benne vannak gyengébb időszakok is, kinél nem (Messi és Ronaldo nem játszik)?Ő is még fiatal
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 29., hétfő 21:36
És most a fórum fele Pogbára és Verratira bízná a jövő évi Real irányítását...Talán ez a példa is mutatja, nem jó, ha egy ilyen fiatal játékosra próbálják azonnal rábízni egy Real Madrid irányító szerepét.
Nem lehet mindenki fiatalon Ronaldo vagy Messi. Iniesta és főleg Xavi sem a 20-as éveik elején váltották meg a világot. Ez egy nagyon fontos poszt, a rutin és a higgadtság elengedhetetlen. Én sem mondom, hogy nyártól Thiago legyen a no.1 szervezőnk, de kellenek neki a játékpercek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 29., hétfő 20:53
Ez így igaz,de a barcanak is volt ahhoz némi köze hogy olyan kurtán-furcsán eligazolt,maradjunk annyiba,nem bántok valami jól a legendáitokkal... :-)Ronaldinho más, ő is egy született zseni, akinek a kisujjában volt minden. Sajnos "jó brazilhoz" méltóan nem tudott sokáig nálunk alkotni. Ronaldo-t is lehetne említeni. Nagyon fiatalon került hozzánk, de ő megint az a kategória, hogy 50 évente születik egy ilyen csatár. Ő amúgy is a valaha volt legjobb támadó szerintem.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. április 29., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 29., hétfő 20:03
Mondjuk ezzel vitatkoznék most.Varane sem túl öreg, :-) és a khv posztra se lehet azt mondani hogy nem kulcsfontosságú.Talán ez a példa is mutatja, nem jó, ha egy ilyen fiatal játékosra próbálják azonnal rábízni egy Real Madrid irányító szerepét.
Nem lehet mindenki fiatalon Ronaldo vagy Messi. Iniesta és főleg Xavi sem a 20-as éveik elején váltották meg a világot. Ez egy nagyon fontos poszt, a rutin és a higgadtság elengedhetetlen. Én sem mondom, hogy nyártól Thiago legyen a no.1 szervezőnk, de kellenek neki a játékpercek. lesliejr
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. április 29., hétfő 19:24
Akkor ebben egyetértünk. Ha azt is hozzáveszem, hogy a Barca középpályájára nagyon nehéz beszállni "külsősként" akkor nem is olyan rossz az első éve. De Busquets saját kölyök, nagyon nehéz mellette labdába rúgni. Oké, a Barca játékának fontos eleme, de vannak meccsek, egyre több, mikor neki egyel feljebb kéne játszani és akkor Song lehet az alternatíva a helyén.Song meg teknikailag is rendben van, eleg jol passzol es jol lat a palyan.
Talán ez a példa is mutatja, nem jó, ha egy ilyen fiatal játékosra próbálják azonnal rábízni egy Real Madrid irányító szerepét.Ozil is az elso eveben jobban akart. Talan Mou hibaja, h allandoan kezdeti meg a gyengebb teljesitmeny ellenere is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 19:09
Szerintem Song meg teknikailag is rendben van, eleg jol passzol es jol lat a palyan.lesliejr írta: Tudom sokan nem ismerik el az afrikait, mint anno Yaya-t, de pl a Bilbao ellen egy fal volt középen, nem rajta ment el a meccs. Fejlődik, pedig keveset játszik. A védőmunkája jobb mint Busijé és gyorsabb, erősebb. Megtartanám és többet játszatnám, ahogy Thiago-t is.
Ez tenyleg eleg osszetett dolog. Ozil is az elso eveben jobban akart. Talan Mou hibaja, h allandoan kezdeti meg a gyengebb teljesitmeny ellenere is. Egy uj edzonel talan mindenki tisztalappl indul(mar aki marad), + uj jatekosok akik konkurenciat jelentenenek. De ez az egesz csak arra akartam kijukadni, h eddig igen az volt a jelemzo, h Mou lelepesevel csak kaosz maradt. Most nem hiszem, h ez befog kovetkezni. eleve olyan edzo jon akinek lesz koncepcioja, es kerni fog jatekosokat.lesliejr írta:
Ezzel azért vitatkoznék, mert itt van Özil és a többiek, akik nem öregek, nemrég jöttek a klubhoz és mintha nem mindent tennének meg a pályán vagy csak ennyi volt, lufi ami kipukkadt, nem tudom.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. április 29., hétfő 18:59
Xavi és Busquets az ilyen csapatok ellen biztos, hogy sok egyszerre. Variáció van, akár az is amit te írtál, akár az, hogy csak Song az új ember. Sőt, a jövőben mivel Xavi-t kímélni kell, lehet ezekkel játszani, sőt, kell is. Középpályán el vagyunk eresztve.a Bajern ellen jobb lett volna a Thiago-Song-Ini kp?
Ezzel azért vitatkoznék, mert itt van Özil és a többiek, akik nem öregek, nemrég jöttek a klubhoz és mintha nem mindent tennének meg a pályán vagy csak ennyi volt, lufi ami kipukkadt, nem tudom.es az uj jatekosok igazolasa sem erre utal. Akikben remelhetoleg lesz bizonyitasi vagy-motivacio es ez remelhetoleg jo hatassal lesz a maradokra is
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 18:46
te barcas vagylesliejr írta:
Ez a baj. Xavi is megmutatta, nem lehet már minden meccsen kezdő, mert nem bírja.
ha nem csak 2 honapot kap ancelotti, akkor nem lesz itt osszeomlas, es az uj jatekosok igazolasa sem erre utal. Akikben remelhetoleg lesz bizonyitasi vagy-motivacio es ez remelhetoleg jo hatassal lesz a maradokra is.Ami még megfigyelhető, hogy ahonnan José elment, ott utána összeomlott minden. Kíváncsi vagyok ezt ti hogy fogjátok kiküszöbölni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 29., hétfő 18:43
Pontosan erről van szó.Ezért kell igazolni valakit,de nem helyette,hanem hogy felváltva tudjanak játszani,hol Xabi,hol Veratti.Ez a baj. Xavi is megmutatta, nem lehet már minden meccsen kezdő, mert nem bírja.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 29., hétfő 18:42
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem