Reálisabbnak érzem én is, hogy négyet rúgunk, mint hogy ne kapjunk gólt.4-1 lesz, tizikkel megyünk be a döntőbe.

De félek, hogy fizikálisan nincs ott a csapat, ahol lennie kellene.

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 11:27
Reálisabbnak érzem én is, hogy négyet rúgunk, mint hogy ne kapjunk gólt.4-1 lesz, tizikkel megyünk be a döntőbe.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. április 30., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 30., kedd 11:18
Ezt a meccset csak én nem láttam,mikor volt?raul0791 írta:azt azért ne felejtsük már el, hogy egy manchestert aláztunk meg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 30., kedd 11:11
1-2raul0791 írta: 1-3
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. április 30., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 10:47
Ez lenne a jó, de simán kinézem Mou-ból, hogy Higu és Khedira fog kezdeni, Modric és Benz helyénEl Unico írta:Modric-Xabi középen,Di Maria,Özil,CR feljebb,legelöl pedig Benzema.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 30., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. április 30., kedd 10:41
Azért ez más szituáció. Ha nem sikerül az elején betalálnunk, akkor a srácok egyre görcsösebbek lesznek, és még az sem fog összejönni, amit egyébként meg tudnak csinálni. Ezért van szükség a gólokra az elején, meg hogy a Dortmund is elhiggye, hogy kieshetnek.Donát írta:Szerintem ez hülyeség, az 1:0-ás félidő után is simán van esélyünk, sőt az utolsó negyedórába is sokszor rúgott már csapat 3 gólt. Amíg nem kapunk gólt bőven élhet a remény. Ha gólt kapunk akkor is. Ha 2t, az kicsit már letörne a meccs közepén is...portillo írta:Aztán ne legyen igazam, de ahhoz már az elején kéne 2 gólt találni. Megtörni akkor sem fognak, de onnan már van reális esélyünk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 30., kedd 10:35
Szerintem ez hülyeség, az 1:0-ás félidő után is simán van esélyünk, sőt az utolsó negyedórába is sokszor rúgott már csapat 3 gólt. Amíg nem kapunk gólt bőven élhet a remény. Ha gólt kapunk akkor is. Ha 2t, az kicsit már letörne a meccs közepén is...portillo írta:Aztán ne legyen igazam, de ahhoz már az elején kéne 2 gólt találni. Megtörni akkor sem fognak, de onnan már van reális esélyünk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 30., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 30., kedd 10:26
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. április 30., kedd 10:21
Nagyjából én is így állok. 2-1 ide.VanillaSky írta:A realitások talaján maradva elenyésző esélyünk van továbbjutni, sőt még a győzelmünkre sem mernék nagy tétben fogadni. Talán, ha a Dortmund rettentően rossz napot fog ki, a játékosaink meg olyat nyújtanak amit ebben az idényben még soha lehet minimális sansz. Mindenképp meglepetés lenne a továbbjutás.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. április 30., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 30., kedd 10:10
Uri Gellernek még ma is van felvevőpiaca.illetve lélekben, akik nem lehet ott a meccsen.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 30., kedd 9:59
es ha tortenelmi tetttet kellene veghezvinni akkor is mi van ? a tortenelem most irodik, szoval barmi lehet. miert ne lehetne megcsinalni olyan dolgot, amit eddig meg soha senki ?!Remy írta:Nem történelmi tettre készülünk, mert volt már rá példa, hogy ekkora hátrányt ledolgozzon egy csapat, úgyhogy hajrá! Meglesz!
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 9:53
hát persze...tubatibi írta: előbb jut tovább egyébként a barca, mint mi.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. április 30., kedd 9:23
ez hatalmas nagy butaság, szerinted nem akarnak BL-döntőt játszani? mintha minden évben ott lettünk volna és már unalmas lenne.. ma meg fogjuk próbálni, ha nem sikerül akkor nem sikerül, de hogy ne tennének semmit a továbbjutásért...ezt nem gondolod komolyan.tubatibi írta:remélem senki nem hiszi el, hogy ez a elkényesztetett banda cr-en és diego lopezen kívül fog ma valamit is tenni a továbbjutásért, egy éve nem csinálnak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se. széplesz majd a dortmund-bayern döntő. előbb jut tovább egyébként a barca, mint mi.
:-)
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 30., kedd 9:14
de ha esetleg továbbjutunk akkor se örülj. a döntőt meg se nézd.tubatibi írta:remélem senki nem hiszi el, hogy ez a elkényesztetett banda cr-en és diego lopezen kívül fog ma valamit is tenni a továbbjutásért, egy éve nem csinálnak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se. széplesz majd a dortmund-bayern döntő. előbb jut tovább egyébként a barca, mint mi.
:-)
mert ilyen a szurkoló. ilyen az ember. reménykedni mindig lehet, olyan nincs, h nem.mit ne mondjak, nem nagyon vártam múlt hét szerda után, de valamiért reménykedem... de nem tudom megmagyarázni miért.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem