Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Babinho

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 29., kedd 14:54

Realista24 írta:ManU szerintem nem tudna ennyit fizetni.
PSG már igen, de nem fog elmenni.
Tehát nem fogja megkapni amit kér.
Akkor mi se adjunk többet mint amire mi gondoltunk...Ha ugyanannyiért meg elmegy inkább ezekbe a csapatokba, akkor szintén nincs miről beszélni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 29., kedd 14:53

Kerlon írta:Jó volt benne némi túlzás a Messis hasonlattal, amúgy meg megadnám neki én is, de a többi rész a kiakasztó.

Mondjuk a fizetést se értem, amikor már felhúzott egy ruházati márkát, egy hotel láncot, meg a tököm tudja még mit. Persze presztízs...
Jah persze, bosszantó az időzítése, legalábbis sokaknak az lehet, én leszarom :mrgreen:
Azt se felejtsük el, hogy nem a semmire kéri. Értelmes keretek között meg kell neki mindent adni, amit lehet. Neki pedig el kell fogadnia, hogy ő nem lesz a Real Messije, azaz nem lesz nagyobb a klubnál soha.
Ha ez a két álláspont találkozik, akkor rendben vagyunk.

KAK2021
CAK2021
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 29., kedd 14:48

Engem sem kulonosebben mozgatott meg.
Az jobban zavar, hogy nem latok senkit a piacon, akivel akar mas rendszerben is, de helyettesiteni lehetne.
Dyabala, Kane, Hazard, Icardi, stb. vonal egy rossz vicc.
Salahnak adnek eselyt talan, de o lenne vagy 200 millio. Az sem tunik tul jo uzletnek.

Tavaly nyaron kellett volna elhozni a kis rohadekot :mrgreen: Monacobol, es akkor nem lenne semmi gond :roll:
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. május 29., kedd 14:46

Nem lehet tudni pontosan mi van a háttérben, de valami van. Ami biztos, hogy Perez sosem csípte igazán. Azért idén is elrakott 44 gólt, ebből 15-öt a BL-ben, majdhogynem ő rugdosott el minket a BM-ig. Teljesen alárendelte magát a csapatnak, lemondott a gólkirályi cím hajkurászásáról. Vezérré nőtte ki magát. Meglátjuk mi lesz.

ui.: lehet tudni, hogy a mezes fotózások mikor voltak?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 29., kedd 14:44

Jó volt benne némi túlzás a Messis hasonlattal, amúgy meg megadnám neki én is, de a többi rész a kiakasztó.

Mondjuk a fizetést se értem, amikor már felhúzott egy ruházati márkát, egy hotel láncot, meg a tököm tudja még mit. Persze presztízs...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 29., kedd 14:43

Az én boldogságomat ugyan nem rontotta el és a 80ezer ember sem tűnt szomorúnak a Bernabéuban...

Ha pedig végül szakításra kerül a sor, akkor meg kell adni a módját a búcsúztatásának.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 29., kedd 14:42

Engem most perpill abszolút hidegen hagy, mit mondott. Jobban érdekel a 13. Később vissza lehet majd térni rá, a 13-ra nem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2018. május 29., kedd 14:40

Soha nem fogom elfelejteni neki, hogy elkurta az oromom (gondolom nem csak az enyem) egy ilyen tortenelmi tett utan. Elegge haragszom ra, mert ez nem oszinteseg volt, hanem ongyilkossag a reszerel....szerintem.
Es nyilvan nem erdekli mit gondolok, mielott ezzel jonne valaki, de nem hiszem, hogy egyedul vagyok ezzel a gondolattal.

Azt igerte, a napokban beszelni fog a dolgokrol. Akkor most mar ne sumakolja el, meg ha nem is megy, magyarazza meg ezt a nyilatkozatot.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 29., kedd 14:37

Kerlon írta:
Realista24 írta:Őszintén? Szinte bármit. A közönség is majdnem szétszedte a stadiont vasárnap este. A csapattársak is imádják.
Üljenek le, elnököstül, kapitányostól és beszéljék meg.
Először is, jó kapjon emelést, másodszor meg, ha ő és az ügynöksége kúrta el az adózást, akkor mégis mit vár el a Realtól? Mert, ha mondjuk a klub ígért olyat, amit végül neki kell fizetnie az megint más téma. Nem is értem, hogy keverheti bele a klubot máshogyan az adóügyeibe.

Az meg vicc, hogy mindenki itt kiröhögi a Barcát meg Messit a fizetési szarjai miatt, amikor C is ezt csinálja, de mellé még 5 éves szinten duzzog, amikor a történelem legnagyobb tripláját kéne ünnepelni. Na ilyenkor kiveri a biztosítékot.
Én máshogy látom.
Messi évente kér emelést, hosszabbítást. Mellé kapott most 80 milliónyi aláíráspénzt is, ami mondjuk Cé három(?) éves fizetése. Kis taknyosok keresnek közel annyit, mint ő ötszörös Aranylabdásként. Szóval én megadom ezt neki.

Persze az időzítés nem volt jó, Ramos helyre is rakta. A klub is finoman jelzést küldött most a mezbemutatóval.
Ahelyett, hogy kivernék egymásnak csak izgatják egymást :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 29., kedd 14:34

Realista24 írta:Őszintén? Szinte bármit. A közönség is majdnem szétszedte a stadiont vasárnap este. A csapattársak is imádják.
Először is, jó kapjon emelést, másodszor meg, ha ő és az ügynöksége kúrta el az adózást, akkor mégis mit vár el a Realtól? Mert, ha mondjuk a klub ígért olyat, amit végül neki kell fizetnie az megint más téma. Nem is értem, hogy keverheti bele a klubot máshogyan az adóügyeibe.

Az meg vicc, hogy mindenki itt kiröhögi a Barcát meg Messit a fizetési szarjai miatt, amikor C is ezt csinálja, de mellé még 5 éves szinten duzzog, amikor a történelem legnagyobb tripláját kéne ünnepelni. Na ilyenkor kiveri a biztosítékot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 29., kedd 14:33

ManU szerintem nem tudna ennyit fizetni.
PSG már igen, de nem fog elmenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 29., kedd 14:32

Bármit megadnek neki. Még egyszer latni akarom eloben. De komolyra forditva, egy az egyben lecserelni nem eri meg, tok mindegy ki jön ide. Tul nagy hatassal van a csapatra, fuggetlenul a teljesitmenyetol. Ha egy Neymar vagy Bappe jon ide, legalabb egy evet toljanak le mellette, hogy lassak, igy is lehet. Igy kell csinalni.

Egy utolso szezont mindenkeppen itt kell toltenie még.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 29., kedd 14:30

Babinho írta: És szerinted van olyan csapat aki megadná neki azt a fizetést amit tőlünk kér, és oda még ő is elmenne?
Szerintem nincs. Ezt is érdemes szem előtt tartani. Magunkkal licitálunk.

Paris Saint Germain
Manchester United

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 29., kedd 14:30

Psg-United szerintem igen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 29., kedd 14:28

És szerinted van olyan csapat aki megadná neki azt a fizetést amit tőlünk kér, és oda még ő is elmenne?
Szerintem nincs. Ezt is érdemes szem előtt tartani. Magunkkal licitálunk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 29., kedd 14:24

Őszintén? Szinte bármit. A közönség is majdnem szétszedte a stadiont vasárnap este. A csapattársak is imádják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 29., kedd 14:22

Realista24 írta:Elvileg azzal van gondja, hogy Messi kétszer annyit keres kb, aláírási pénzt is kapott ugye, és a klub nem áll ki mellette úgy az adóügyben, ahogy ő szeretné.
Akkor most ha számolunk, akkor mondjuk egy 80-100-ast mindennel együtt kiszedne még pluszba a klubból. Aláírás pénzzel, plusz fizetéssel és lehet, hogy az adóhátralék kifizetésével.
Ezt ti megadnátok?
2021-ig van szerződése, én felajánlanék neki tokkal-vonóval együtt plusz 50 milliót.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 29., kedd 14:15

Elvileg azzal van gondja, hogy Messi kétszer annyit keres kb, aláírási pénzt is kapott ugye, és a klub nem áll ki mellette úgy az adóügyben, ahogy ő szeretné.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. május 29., kedd 14:13

Mintha mondott volna vmi olyat is, hogy nem a pénz a baja, messze áll a dologtól.
Ja, mondjuk ez gyakori szöveg, nem a pénz a fontos, hanem hogy a klub a tisztelet jeleként adjon neki több pénzt. A tisztelet a lényeg... :roll:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 29., kedd 14:01

Nyilvan erre nem sok esély van de azért az epic lenne ha visszavonulna a csúcson.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: