Mint szezon legjobb .... mije?H.E.H.E. írta:Felesleges.Babinho írta:Jöhetne a szezon legjobbja szavazás újra, immár az összes meccsel a hátunk mögött...
Egyértelmű karim.

Nem voltam egyértelmű

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 28., hétfő 16:54
Mint szezon legjobb .... mije?H.E.H.E. írta:Felesleges.Babinho írta:Jöhetne a szezon legjobbja szavazás újra, immár az összes meccsel a hátunk mögött...
Egyértelmű karim.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 28., hétfő 16:51
Felesleges.Babinho írta:Jöhetne a szezon legjobbja szavazás újra, immár az összes meccsel a hátunk mögött...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 28., hétfő 16:37
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 28., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 28., hétfő 15:27
Végre!! Sajnos a lekopott Isco mezemen kívül nincs fehér.Realista24 írta:Holnap mutatják be az uj mezt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 28., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 28., hétfő 13:06
Bár nekem sokáig nem jött be ez a fehér-türkiszkék kombó,így utólag ez is ment a kedvencek közé,de még mindig a tavalyi hazai az a kedvencemRealista24 írta:Holnap mutatják be az uj mezt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 28., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 27., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 26., szombat 10:34
Akkor eddig tartott az eye test, Neymi meg is bukott rajta. Kroos képességeit ne képzeld már bele!H.E.H.E. írta: mozgása, technika, ahogy a labdához ér olyan, mintha sajtreszelővel dörzsölnéd a picsádat vagy lágyan simogatja, ahogy a pályán lát, nem csak a vele 4 méterre szemben állót látja, hanem az egész körülötte zajló eseményt, kis helyen hogy teszi, megtartja, optimális helyzetben passzol-e vagy elbassza mindig az utolsó passzt,
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 10:15
nem.wxyz írta:Nem a szokásos vagy bejön, vagy nem youtube jóslásod volt a ránézés?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 26., szombat 9:58
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 26., szombat 9:45
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 26., szombat 9:29
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 8:36
összekevered a két dolgot, úgy látom nem értesz angolul.wxyz írta:A híres eye tested, ami után egy csomó csodagyereked állt földbe?H.E.H.E. írta: ránéztem picit jobban, aki jobbnak vagy egy szinten látja neymarnál mind egyénileg, mind összjátékban, sztem menjen sakkozni vagy pecázni, ez a sport nem neki való, még chips meg szörp társaságában sem nagyfater izzadt foteljéből
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 26., szombat 6:01
A híres eye tested, ami után egy csomó csodagyereked állt földbe?H.E.H.E. írta: ránéztem picit jobban, aki jobbnak vagy egy szinten látja neymarnál mind egyénileg, mind összjátékban, sztem menjen sakkozni vagy pecázni, ez a sport nem neki való, még chips meg szörp társaságában sem nagyfater izzadt foteljéből
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. május 25., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 22:16
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem ismeritubatibi írta:Amúgy ki ez a Bailey gyerek?
Már nem azért, de most látom itt kb először, oké 20 éves meg "überkirályat ment" a méltán elismert Bundesligában meg tényleg elég veretes az a 9 gól is a neve mellett meg yt-n elég jól összeválogatták róla a dolgokat, de pl. wxyz Te minden Leverkusen meccs elég leültél megnézni a srácot, mert ha igen, minden rossz szándék nélkül érdekelne, hogy miért ennyire felkapott és mitől cserélnénk le rá Asensiot, aki a Mi játékosunk és valószínűleg egy kikúrt nagy bombagólt fog lőni holnap?![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem