Na végre egy meccs amit nagy mosollyal az arcomon nézhettem. A 6 gólhoz nagyon kellett a galata gyenge védelme, a villareal sokkal keményebb ellenfél volt, tőlük is többet vártam. Az az 1 gól meg szerintem annak köszönhető hogy a végén nagyon leengedtek Ramosék.
Iker gyors sérüléséhez nem tudok mit hozzá szólni, és szerintem mielőtt elkezd valaki jobbnál-jobb elméleteket gyártani várjuk ki a hivatalos álláspontot.
Diego valami hihetetlen. Egy tiszta helyzetben is képes olyan védést bemutatni, hogy csak lesek...kell ő a csapatnak mint egy falat kenyér.
Carvajal egyre jobb formában van, sem Drogba sem pedig Bruma nem ment vele sokra.
Arbeola is összekapja magát legalább, ők ketten hajtani fogják egymást a kezdőbe jutásért, de amíg nincs Marcelo vagy Coentrao ő legyen a baloson, mert Nachonal ezerszer jobb.
Ramos-
Pepe a meccs elején voltak gondok, de szerintem Ramost kicsit megzavarta a Casillasos ütközés, utána viszont jól lehozták a meccset, a kapott gólt sajnálom.
Modric abszolút elengedhetetlen a csapatnak, jól támad, jól védekezik.
Khedira sem volt ma olyan gyenge mint szokott, bár a támadás továbbra sem lesz az ő asztala (nem baj nem is ezért van ott).
Illara, hát szerintem már most látszik hogy vele és Modrical stabil középpályája lesz a csapatnak, a pontosságon javítani kell, de ez idő kérdése.
Isco rossz szavunk nem lehet rá az biztos, megjelenik a védekezésnél, támadásnál olyan Ronaldosan mindig ott terem ahol kell.
DM-nek egy baja van, a jobb lába, ha azzal barátságot tudna kötni, ugyan ez igaz
Bale-re is, csak DM-el ellentétben ő megtudja lepni a védőket, és olyan gyors, hogy képes legyorsulni a védőt, DM meg kicsit kiismerhető.
CR nagyon rosszul kezdett. Passzolni nem akart, igazából futni se nagyon. A 2. félidőre mikor inkább kontrákkal mentek sokkal jobban ment neki is és Karimnak is. Aztán persze durrantott 3-at, ahol bár kettőt nem volt nehéz, de ott is ott kellett lennie, az utolsó meg nagyon szép volt.
Benzema ma megmutatta, harcolt a labdákért, mutatta magát és lőtt kettőt. Szerintem úgy, hogy egy Isco van mögötte, egy CR/DM/Bale mellette a széleken, ennél többet nem lehet elvárni tőle...nagyon kellett az a fodrász