Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
VanillaSky

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 30., kedd 10:10

illetve lélekben, akik nem lehet ott a meccsen.
Uri Gellernek még ma is van felvevőpiaca. :lol:

A realitások talaján maradva elenyésző esélyünk van továbbjutni, sőt még a győzelmünkre sem mernék nagy tétben fogadni. Talán, ha a Dortmund rettentően rossz napot fog ki, a játékosaink meg olyat nyújtanak amit ebben az idényben még soha lehet minimális sansz. Mindenképp meglepetés lenne a továbbjutás.

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 30., kedd 9:59

Remy írta:Nem történelmi tettre készülünk, mert volt már rá példa, hogy ekkora hátrányt ledolgozzon egy csapat, úgyhogy hajrá! Meglesz!
es ha tortenelmi tetttet kellene veghezvinni akkor is mi van ? a tortenelem most irodik, szoval barmi lehet. miert ne lehetne megcsinalni olyan dolgot, amit eddig meg soha senki ?!

megcsinaljuk.

DE!

az elso perctol az utolso utanig, verben forgo szemekkel akarom h rohamozzunk, ha esetleg vezetnenk 3-0ra, akkor sem visszaallni, maximum viszabb! golt kell loni az elso 20 percbe, ha ez nincs meg rohadt nehez lesz, hatha megremeg a bvb, nem olyan topjatekosok, nem olyan topcsapat, megremeghetnek, ki kell hasznalni es ami a legfontosabb, BE KELL RUGNI A HELYZETEKET !

na basszunk oda nekik este. legyen 5-1 :mrgreen:
12

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 9:53

tubatibi írta: előbb jut tovább egyébként a barca, mint mi.
hát persze...

1x éreztem azt az egész párharc alatt, hogy kiesünk, amikor bekaptuk a 3. Dortmund gólt. De ott is csak az idegesség miatt, mert a csapat kegyetlenül 0 volt. A meccs után, most is, az az érzésem, hogy sikerül továbbjutni. Bízni kell bennük, ezért szurkolunk nekik. Nehéz időkben mutatkozik meg igazán a klubhűség. Most kell a szurkolóknak is odatenniük magukat. A helyszínen, illetve lélekben, akik nem lehet ott a meccsen.

Nem történelmi tettre készülünk, mert volt már rá példa, hogy ekkora hátrányt ledolgozzon egy csapat, úgyhogy hajrá! Meglesz! :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 9:39

Én is látok esélyt arra, hogy az első félidőben már 2 góllal fogunk menni, és a végére tényleg izgalmas lesz. Ha még tovább is jutunk, az egy plusz bónusz lesz. Az egyetlen, aki megakadályozhat minket ebben, az Mourinho. Remélem, megfelelő szellemben küldi fel a játékosokat.
Merci Zizou!

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. április 30., kedd 9:23

tubatibi írta:remélem senki nem hiszi el, hogy ez a elkényesztetett banda cr-en és diego lopezen kívül fog ma valamit is tenni a továbbjutásért, egy éve nem csinálnak :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: se. széplesz majd a dortmund-bayern döntő. előbb jut tovább egyébként a barca, mint mi.

:-)
ez hatalmas nagy butaság, szerinted nem akarnak BL-döntőt játszani? mintha minden évben ott lettünk volna és már unalmas lenne.. ma meg fogjuk próbálni, ha nem sikerül akkor nem sikerül, de hogy ne tennének semmit a továbbjutásért...ezt nem gondolod komolyan.

Amúgy én ma Ikerrel kezdenék, nem azért, mert bármi baj lenne Lopezzel, csak szerintem kell a Kapitány egy ilyen horderejű meccsre. Benzema és Higuaín is kezdene, ha kell még a gól jöhet DM is fel. az első 20 perc után 2-0 lesz ide, onnan meg az év meccse, tizikkel behúzzuk. remélem. :-)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 30., kedd 9:14

tubatibi írta:remélem senki nem hiszi el, hogy ez a elkényesztetett banda cr-en és diego lopezen kívül fog ma valamit is tenni a továbbjutásért, egy éve nem csinálnak :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: se. széplesz majd a dortmund-bayern döntő. előbb jut tovább egyébként a barca, mint mi.

de ha esetleg továbbjutunk akkor se örülj. a döntőt meg se nézd.

mit ne mondjak, nem nagyon vártam múlt hét szerda után, de valamiért reménykedem... de nem tudom megmagyarázni miért.
mert ilyen a szurkoló. ilyen az ember. reménykedni mindig lehet, olyan nincs, h nem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 30., kedd 8:59

remélem senki nem hiszi el, hogy ez a elkényesztetett banda cr-en és diego lopezen kívül fog ma valamit is tenni a továbbjutásért, egy éve nem csinálnak :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: se. széplesz majd a dortmund-bayern döntő. előbb jut tovább egyébként a barca, mint mi.

"If you don't like your destiny, don't accept it."

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. április 30., kedd 8:45

Hát bízzunk benne, hogy ma végre tényleg letesznek vmit a srácok az asztalra, mert a padlás tele az ígérgetésekkel... Évtized meccse, tudjuk mit jelent a mez, meg tudjuk csinálni... stb.. Ezek csak szavak egyelőre.. Este hajrá! Hala Madrid!

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 30., kedd 8:21

Hát eljött a nap..
mit ne mondjak, nem nagyon vártam múlt hét szerda után, de valamiért reménykedem... de nem tudom megmagyarázni miért. :mrgreen:

Hasta el Final...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 29., hétfő 17:45

én attól félek basszus, hogy ha esetleg valami hihetetlen csoda és bolygóegyüttállás eredményeként sikerülne eljutni a 3-0ig, abban a pillanatban jönne a szokásos albiol-csere, és mehet a bekkelés!!! és amilyen szerencsevadászok vagyunk, tuti h bekapnánk még egy gólt. szóval az esetleges 3-0 után sem szabad leállni! csak hát ugye el kéne odáig jutni. :/ én elég pesszimistán fogok leülni a tv elé, mert ha a szokásos szart kapjuk a képünkbe holnap este is, legalább kisebb lesz a koppanás :coffee:

Mestiboy
Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC

HozzászólásSzerző: Mestiboy » 2013. április 29., hétfő 17:28

Ma délután is olyan erősen éreztem, h meglesz. sikerülni fog!!!!! :box: :zoldsalas:
i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 29., hétfő 11:34

ramos már úgyis végigment rajta szerintem szóval mindegy. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. április 29., hétfő 11:02

Ha a Real Madrid ledolgozza hátrányát és kiejti a Dortmundot a BL-elődöntő visszavágóján, megengedem, hogy a játékosai lefeküdjenek a barátnőmmel - Balotelli

:lol: :lol:

Szerintem kamu, de hatalmas. :mrgreen:

Szerintem ha 16nál idősebb akkor Benzema úgyis kimarad a kőrből. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

szilike1107

HozzászólásSzerző: szilike1107 » 2013. április 29., hétfő 10:15

en kicsit ugy erzem h a holnapi meccs utan elmegyogyintezetbe fogok kerulni...de kezdjuk az elejen...h golt golokat rugjunk elkepzelhetonek tartom..de h ne kapjunk,haaaaat,azt nem nagyon tudom elkepzelni! na de ha megis bejon az a forgatokonyv h nem kapunk golt es 3-0 vezetunk...es van meg kb 15 perc...eeess Mou visszarendeli a bandat vedekezni..NA AKKOR FOGOK EN MEGBOLONDULNI! :D fuggetlenul attol hogy mennyit rugtunk VEGIG KELL A MECCSET TAMADNI!!emlekezzunk csak a mu elleni nyolcaddontore..hat ha Lopez nem fogott volna ki egy jo napot..kiesunk..mert csunyan magunkra huztuk az ellenfelet..holott ok meg emberhatranyban is voltak!!!De remelem megcsinaljuk!HALA MADRID!!

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. április 29., hétfő 8:02

Érdekes amit felvetett valaki ,hogy mi lenne ha Bayern-Real,Barca-Dortmund lett volna...
A Várhidi egy igazi kretén de abban szerintem igaza volt, hogy mi a Dortmund személyében a legkellemetlenebb ellenfelet kaptuk.Szerintem ha a Barca a Dortmundot kapta volna ott ha nehezen is de tovább mennek, a Bayern-Real meg megint valami hasonlót hozott volna mint a tavalyi párharc.

Én hiszek a továbbjutásban, de ha nem sikerül legalább nem lesz nagy pofára esés mert már bele van kalkulálva.Imádom az összeesküvés elméleteket és Webb kinevezése a meccsünkre, csak erősíti bennem ,hogy beakarnak minket rugdosni a döntőbe, nehogy két német csapat játsszon Angliában , mert az angolok felakasztják magukat...Bár nekem tetszene a Dortmund-Bayern döntő, sokak már most kijelentették ,hogy meg se fogják nézni.Szóval benne van az is ,hogy az UEFA össze Övrebőzi nekünk a döntőt.Ha meg valamilyen csoda folytán ott leszünk a Wembleyben ott meg bármi történhet és azt se felejtsük ,hogy "esélytelenként" fogunk kifutni ami óriási előny.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. április 29., hétfő 6:13

PEEtör írta:Mondjuk gyanús, hogy Webbet küldik, így talán lehet esélyünk.
3-0-nál megbosszulja a 12. vörös ördög a nyolcaddöntőt :mrgreen:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 29., hétfő 2:41

Bizakodó itt az emberek többsége, ami nem gond. :-)
Szerintem is fogunk hármat lőni, akár négyet is (bár efelől már vannak kétségeim), de hogy ne kapjunk gólt, na azt sajnos elképzelhetetlennek tartom. :( Jó esetben kapunk egyet legalább...

Mondjuk gyanús, hogy Webbet küldik, így talán lehet esélyünk. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 28., vasárnap 22:32

Ma kint voltam egy NB3-as meccsen.A második játszott egy jóval hátrébb elhelyezkedő vidéki csapat ellen.A tabella elején elhelyezkedő hazai csapat k*rva motiváltan játszott..csúsztak,másztak,haraptak..majd győztek..Mellettem egy idős bácsi ült aki halkan megjegyezte kisfiának,hogy "Na látod fiam,ezért szeretek én ide járni..valahol itt kezdődik a foci."És ekkor páf..olyan hihetetlenül ideges vagyok mindenkire ott Madridban.Lelketlenül játszani egy BL elődöntőn?Persze,hogy egy pub-ban kellett végig néznem a meccset Dortmundi szurkerekkel.Égett a pofám...

Ezek után az a minimum,hogy meghalnak a játékosok ott a pályán.A mai nap megjelent videó után nem lesz tűz bennük,akkor hatalmasat fogok csalódni. :(

Én megint a pub-ban leszek és várom a csodát. :roll:

story vége. :mrgreen:

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. április 28., vasárnap 20:30

Demes írta:
realfan91 írta:Hihetetlen, hogy egyesek még hisznek a továbbjutásban. A Dortmundot egy csapat sem képes 3-0-ra verni. Vagy több góllal. Talán a Bayern. De mi? Maximum mi kapunk egy 3-mast a Bernabeuban és akkor lesz aztán sírás. Mi kell még, hogy feltűnjön, hogy ez a csapat egy fabatkát sem ér? BL? Ugyan...a Dortmund perpill sokkal jobb csapat.
Elnézést, de még szerintem is továbbjuthatunk :'(
Kevés rá az esély, de ha az elején jól kezdünk és vágunk egyet akkor egy ku :cens: va nagy meccs lehet. :box:
Ha nem, akkor persze kizúgunk mint a rák.

Remélem sikerül túltenned magad azon a tényen hogy pár ember szerint még van egy kis esélyünk.
Viszont ha még mindig ki vagy akadva ezen akkor.
Köszi. :D Főleg az utolsó kis linket. :D nem, valószínű, hogy csak irigylem a pozitív hozzáállásotokat a dolgokhoz. Nekem ez a szezon nagyon betette a kaput. :| Meg valahogy jobb talán így hozzáállni, mint reményekkel telve, így nem lesz akkora pofáraesés. Persze, ez egyénektől függ. na mind1.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 28., vasárnap 20:26

Elvileg a Newcastle mérkőzésen történt hibák miatt büntetésként kellet levezényelnie azt a találkozót. Persze a szövetség tagad.

Vissza: