HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 27., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. május 27., vasárnap 11:31
En ezt talaltam:lordgabi írta:Valami infó a madridi ünneplésről, a Bernabéus parádéról?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 27., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. május 27., vasárnap 11:19
ja, akkor bocsanat.BBeno írta:csak nem magyar ip-ről
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 27., vasárnap 11:16
csak nem magyar ip-rőlhala real írta:Watch Liverpool face Real Madrid in the 2018 Champions League final!
itt a bt sport tegnapi kozvetitese, mindennel egyutt. ha valaki lemaradt, vagy ujra akarja nezni.
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. május 27., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 27., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 27., vasárnap 10:58
ezt a karius kapott egyet ramostól esetet én nem értem h lehet elővenniwxyz írta:Triplázás! 5 éven belül 4 bl cím! *
Egyértelmű, hogy Ramos lefogta Salah karját, de ez egy átlagos párharc volt a labdáért. Ilyen rengeteg van, Salah szerencsétlenül fogott talajt. Elfogult az aki ezért előveszi. Viszont voltak olyan megmozdulásai amik nem kellettek volna, amiről Zidane elbeszélgethetne vele. Például a Mané elleni színészkedés vagy amikor Karius kapott tőle egyet a fejére.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 27., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. május 27., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 27., vasárnap 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 27., vasárnap 9:34
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 27., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. május 27., vasárnap 9:27
Ebben mi volt uszítás, ferdítés?Realista24 írta:Mindig is tudtam de ujra es ujra bebizonyosodik hogy a a legalja szintet képviseled mint szurkoló. Ezt az egész pályafutásodra tudom erteni.BBeno írta:gondolom soha egyik medium sem fogja lehozni a teljes videot ahol latszik hogy salah csomozta bele a kezet eloszor. majd jott az eses es ramos a bal kezet hasznalta a tompitasra es akkor mar salah keze odaszorult.
Folyamatosan uszitasz, győzelem eseten is szinte csak azzal vagy elfoglalva hogy beleallj valamibe vagy valakibe. Azokkal akikkel nem szimpatizalsz csapaton belül, soha egy büdös jo szót nem írsz, csak sírsz a régi középszerű kedvence is utan.
Ilyenkor olyan jo érzés, hogy amíg te kivered egy Pipita gólkirályi címre, mi ki tudjuk verni arra hogy Benzemanak lassan tobb BL címe van, mint Higunak BL gólja vagy Ozilnek jo BL meccse.
Soha egyik médium sem, persze. A meccset bárki bármikor vegignezheti. Ki tiltja meg az embereknek? A cikkek meg pont azt csinaljak, amit te is általában, feszültséget generálnak es ferditik a valóságot, meg kamu híreket hoznak le.
Tekintsd ezt egy utolsó utáni figyelmeztetésnek. Meguntalak, végleg. Aztán most megint mehetsz sírni privatban Gergonek vagy Istinek, hogy te nem csinálsz soha semmi rosszat.
Fosd össze a Facebookot, meg nsot meg akármit a hülyeségeidel, de itt nem fogom tovább eltűrni. Nem véletlen nem olvasok mas oldalakat otthon, nincs szükségem a sok szellemi hulladékra.
Off vege.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 27., vasárnap 9:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 27., vasárnap 9:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 27., vasárnap 7:16
Mindig is tudtam de ujra es ujra bebizonyosodik hogy a a legalja szintet képviseled mint szurkoló. Ezt az egész pályafutásodra tudom erteni.BBeno írta:gondolom soha egyik medium sem fogja lehozni a teljes videot ahol latszik hogy salah csomozta bele a kezet eloszor. majd jott az eses es ramos a bal kezet hasznalta a tompitasra es akkor mar salah keze odaszorult.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 27., vasárnap 3:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 27., vasárnap 3:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 27., vasárnap 3:19
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem