Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
dugnám.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ezeket a korai bekapott gólokat mindenképpen el kell kerülni, behalok egy ideje ezek miatt (Juve, Bayern pld.). Taktikusan ki kell fogni a szelet a vitorlájukból, és rutinből ütni őket
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
youtube-on bt sport ingyen kozvetiti.samifiu írta:Sziasztok,
Segítséget kérnék, telón, hogyan tudnám nézni a bl döntőt? valakinek megbízható program vagy bármi? Sajnos play áruházban amikre bukkantam mind $z4r0k
klopp tisztelettel beszel a madridrol, azt mondja a padunk is bejutott volna a dontobe

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
samifiu írta:Sziasztok,
Segítséget kérnék, telón, hogyan tudnám nézni a bl döntőt? valakinek megbízható program vagy bármi? Sajnos play áruházban amikre bukkantam mind $z4r0k
https://www.mediaklikk.hu/m4-elo Kövesd itt!

Sziasztok,

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nagy meccs lesz. Be fogjuk őket darálni a végén. Na meg a rutin sokat fog érni.
Kezdodjon mar baszki.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sracok! Egy kis buzulas: barmerre vagytok, egy csapatnak szurkolunk, mindent ateltunk az elmult evek soran, ma este ujra mindent bele kell adni! NYOMJUUUK MEG ES BASSZUNK ODA, SZURKOLJUK KI A GYOZELMET, IRANY A MENNYORSZAG! HASTA EL FINAL VAMOS REAL
HALAAAAAAAAAAAA MADRID APORLA13
HALAAAAAAAAAAAA MADRID APORLA13

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
mar rendesen kesz vagyok. csak az elso 20 percben ne kapjunk golt, mert akkor sok minden borulhat ( a tv-n kivul
)

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Mindjárt kezdődik! Csak győzelem lehet! Csak ebben hiszek! Egyébként jó csapat a Liverpool de korántsem verhetetlen. Sőt! Biztos, hogy kemény meccs lesz de be fogjuk húzni. Iszom a Millert és hangolódom!

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
okosan ki kell használni hogy nálunk van minőségi cserepad. náluk kb semmi
Én azt várom, hogy meglepnek minket, mondjuk gyors gól-gólok, de a végére sokkal erősebbek leszünk fejben (mint ahogy az idei BL szezon meccseket megnézve is látható), ők pedig összeomlanak. 3-2 a tipp, vagy 4-2.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Gólt rúgni tudnak, mi meg kapni is tudunk
Minden más mellettünk szól. De egy meccsen bármi lehet, makk vs pech, téves ítéletek, kiállítás... VAMOS

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ez oké, csakhogy ez a fehér generáció mindig tudott váltani, felpörögni és javítani ha jött egy kedvezőtlen nüansz.Én most erre gondoltam...ld 2014. és tavaly, tényleg jöttek a hibák csak aztán brutál mód változott a meccs képe.Sierra írta:Nüanszokon múlhat minden. Most nem akarom leírni miket mehet el, mert nem akarom h bekövetkezzenDinhoL írta:de egyszerűen nem látom hoogyan tudnának nyerni.kb egy rossz mozdulat.
Som i Serem!
6oat
6oat
Nüanszokon múlhat minden. Most nem akarom leírni miket mehet el, mert nem akarom h bekövetkezzenDinhoL írta:de egyszerűen nem látom hoogyan tudnának nyerni.

- DinhoL
Ja hát ha madridista lennék valszeg másképp látnám és paráznék én ezt megértem. De annyiszor hittem már a soros ellenfeletekben, legyen az AtMa, Juve, PSG..hogy most már eljutottam arra a szintre, hogy max egy szorosabb meccset várok el a Pooltól, de egyszerűen nem látom hoogyan tudnának nyerni.Sierra írta:hagyjuk már. oké h te pont az ellenkezőjét akarod, de részünkről ez a lehető legrosszabb hozzáállás. sztem kutyakemény meccs lesz. nem véletlenül vannak ők a döntőben...DinhoL írta:hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..
Szóval srácok jó szurkolást! Legyen egy jó meccs, egy olyan döntő amire nem lehet panaszunk
Som i Serem!
6oat
6oat
hagyjuk már. oké h te pont az ellenkezőjét akarod, de részünkről ez a lehető legrosszabb hozzáállás. sztem kutyakemény meccs lesz. nem véletlenül vannak ők a döntőben...DinhoL írta:hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..
- DinhoL
Nyilván..Dehogy, elengedtem én mr ezt a fanatikus drukker történetet.H.E.H.E. írta:te leszel az első aki itt fog ugrálni, ha kikapunkDinhoL írta:Karius meg Arnold? kik ezek te, de most komolyan?hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..és igen a barcások 90%-nak is.
![]()

Som i Serem!
6oat
6oat
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
te leszel az első aki itt fog ugrálni, ha kikapunkDinhoL írta:Karius meg Arnold? kik ezek te, de most komolyan?hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..és igen a barcások 90%-nak is.
![]()

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- DinhoL
Karius meg Arnold? kik ezek te, de most komolyan?
hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..és igen a barcások 90%-nak is.

Som i Serem!
6oat
6oat