HALAAAAAAAAAAAA MADRID APORLA13

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 26., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. május 26., szombat 20:24
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. május 26., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 26., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2018. május 26., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: Buitre » 2018. május 26., szombat 20:14
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. május 26., szombat 20:13
Ez oké, csakhogy ez a fehér generáció mindig tudott váltani, felpörögni és javítani ha jött egy kedvezőtlen nüansz.Én most erre gondoltam...ld 2014. és tavaly, tényleg jöttek a hibák csak aztán brutál mód változott a meccs képe.Sierra írta:Nüanszokon múlhat minden. Most nem akarom leírni miket mehet el, mert nem akarom h bekövetkezzenDinhoL írta:de egyszerűen nem látom hoogyan tudnának nyerni.kb egy rossz mozdulat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 26., szombat 20:10
Nüanszokon múlhat minden. Most nem akarom leírni miket mehet el, mert nem akarom h bekövetkezzenDinhoL írta:de egyszerűen nem látom hoogyan tudnának nyerni.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. május 26., szombat 20:08
Ja hát ha madridista lennék valszeg másképp látnám és paráznék én ezt megértem. De annyiszor hittem már a soros ellenfeletekben, legyen az AtMa, Juve, PSG..hogy most már eljutottam arra a szintre, hogy max egy szorosabb meccset várok el a Pooltól, de egyszerűen nem látom hoogyan tudnának nyerni.Sierra írta:hagyjuk már. oké h te pont az ellenkezőjét akarod, de részünkről ez a lehető legrosszabb hozzáállás. sztem kutyakemény meccs lesz. nem véletlenül vannak ők a döntőben...DinhoL írta:hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 26., szombat 20:03
hagyjuk már. oké h te pont az ellenkezőjét akarod, de részünkről ez a lehető legrosszabb hozzáállás. sztem kutyakemény meccs lesz. nem véletlenül vannak ők a döntőben...DinhoL írta:hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. május 26., szombat 20:03
Nyilván..Dehogy, elengedtem én mr ezt a fanatikus drukker történetet.H.E.H.E. írta:te leszel az első aki itt fog ugrálni, ha kikapunkDinhoL írta:Karius meg Arnold? kik ezek te, de most komolyan?hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..és igen a barcások 90%-nak is.
![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 19:59
te leszel az első aki itt fog ugrálni, ha kikapunkDinhoL írta:Karius meg Arnold? kik ezek te, de most komolyan?hát ez a mai este nagyon fog fájni a Poolnak..és igen a barcások 90%-nak is.
![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. május 26., szombat 19:57
HozzászólásSzerző: füst » 2018. május 26., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 26., szombat 19:48
csont nélküli 4-3-3 és eddig is ezt toltákRealAsensio írta:5-4-1? Eddig is igy nyomtak? Vagy ez valami uj?Tottinho írta:Liverpool kezdő: Karius; Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson; Milner, Wijnaldum, Mané, Salah; Firmino.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. május 26., szombat 19:48
Sima 433.5-4-1? Eddig is igy nyomtak? Vagy ez valami uj?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 26., szombat 19:48
Igen, en is azt neztem, hogy posztonkent osszehasonlitva kb 1 vagy max 2 jatekosnal mondhato erosebbnek a Pool.hala real írta:nem neztem pool meccseket, csak a bl-ben kicsit, de az elso harmast nem szamolva, sokkal erosebb a kezdonk.Tottinho írta:Liverpool kezdő: Karius; Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson; Milner, Wijnaldum, Mané, Salah; Firmino.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 26., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 26., szombat 19:47
5-4-1? Eddig is igy nyomtak? Vagy ez valami uj?Tottinho írta:Liverpool kezdő: Karius; Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson; Milner, Wijnaldum, Mané, Salah; Firmino.
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. május 26., szombat 19:45
nem neztem pool meccseket, csak a bl-ben kicsit, de az elso harmast nem szamolva, sokkal erosebb a kezdonk.Tottinho írta:Liverpool kezdő: Karius; Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson; Milner, Wijnaldum, Mané, Salah; Firmino.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem