Igen, asszem még BEK-et is nyertek a birminghamiek. De én a Fulhamet jobban csipázom Gera miattRaúlCF írta:Aston Villa se lett volna rossz. nagy múltú klub

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. május 26., szombat 20:00
Igen, asszem még BEK-et is nyertek a birminghamiek. De én a Fulhamet jobban csipázom Gera miattRaúlCF írta:Aston Villa se lett volna rossz. nagy múltú klub
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 26., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. május 26., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 26., szombat 0:27
HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. május 24., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 24., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 24., csütörtök 10:12
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 22., kedd 20:33
Aztan a kovetkezo szlajdon meg olyan labdakat oszt, mint nem sokanziro4vr írta:Öziles szlájdot nézném meg, ahogy épp labda nélkül ábrázolja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 22., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 22., kedd 13:24
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 22., kedd 11:35
Pedig a MU utan a valogatott jon a szamara, szerintem a kovetkezo EB-n vagy legkesobb a vb-n mar o fogja vezetni a portugalokat. CR-nek meg talan a 2020-as eb lesz az utolso nemzetkozi tornaja.wZoLee7 írta:Emerynek pont ez a szintje, egy középcsapat, csak az Arsenalt ha jól összerakja akkor simán lehet menni akár bajnokságra is. A MU-et hagyjuk, akik előre akarnak lépni azok nem egy kétszer megbukott edzőt visznek oda. Mourinhonak már befellegzett, top csapatoknál már semmi keresnivalója, neki is egy középcsapat kellene akikben azért ott a potenciál (itt főleg anyagi háttérre gondolok), hogy elérjenek valamit, mint annó az inter vagy portó. Esetleg egy válogatott (csak könyörgöm ne a portugál)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 22., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 22., kedd 8:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 22., kedd 6:23
azért moyes premier league viszonylatban minden volt akkoriban csak nem noname edző.Anthony írta:Szerintem meg óriási rizikó lenne, a United tudna mesélni mi történt SAF után, amikor kineveztek egy noname edzőt. Mondjuk Emeryvel sem biztos, hogy előbbre vannak, de Artetával szerintem még az EL helyekér is meg kellene harcolniuk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 21., hétfő 22:09
Gondolom igen, LE kicsit sokat kértRealista24 írta:LE, Pep, Zidane. Csak három példa a közelmúltból. Persze más játékosanyag állt a rendelkezésükre, de ki maradt?
Carlo meg talán Conte, aki nevesebb, nem? Emeryt nem tenném ebbe a sorba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 21., hétfő 21:36
Tehát vagy bejön a megérzésed vagy nem, mint mindenki másnakBBeno írta:mondjuk ott a mu josét akarta. ezt többször el is mondta mind josé mind ferguson is. b tervként jött moyes aki viszont marha jól felépítette az evertont. én nem számítottam rá hogy ekkora bukta lesz ő. nem úgy mint beniteznél mikor ide jött. azt fixre tudtam hogy édes kevés lesz és fél év múlva tipli.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 21., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 21., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 21., hétfő 21:32
Szerintem meg óriási rizikó lenne, a United tudna mesélni mi történt SAF után, amikor kineveztek egy noname edzőt. Mondjuk Emeryvel sem biztos, hogy előbbre vannak, de Artetával szerintem még az EL helyekér is meg kellene harcolniuk.Realista24 írta:Ott játszott évekig, most pedig a Citynél tanulja a szakmát. És ezek szerint lett volna elképzelése is, amit kukába vágnak egy bukott edző miatt. Semmivel nem lett volna rosszabb döntés, mint Emery.Anthony írta:Nem is értem hogy merülhetett fel Arteta egyáltalán.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem