HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 26., szombat 14:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 26., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 26., szombat 13:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 26., szombat 13:20
Jaj ne mar... 4-4-2 kell, CR-Benzema duoval, de ennel meg az is jobb ha a BBC kezd. Olyan opcio nem lehet, amibol Benzema kimarad, kelleni fog elore, ne baszakodj Zizu...dannen írta:Both MARCA and AS reporting that Bale will start alongside Cristiano Ronaldo with Isco behind them. Benzema would come off the bench.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 26., szombat 12:33
En is igy gondolom, viszont csereben Bale vissza tud zarni a szelen, valamint a kapura is joval veszelyesebb.H.E.H.E. írta:az hiba, ha benzema nem kezd, duplanulla lesz a támadászervezés.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 26., szombat 12:02
Mbappe hozta össze az első meccsen a helyzetet amiből gólt rúgtak nekünk. És ha Kroos szintű passzolási képességekkel megáldott Neymar nem önzőzi el a helyzetét, hanem lepasszolja neki, akár le is rendezhetett volna minket.realistahuni írta:Bappéra is ezt mondtuk mikor PSG-vel meccseltünk aztán két meccsen sem volt sehol.Attól még ugyanúgy megverheti Marcelot.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 26., szombat 12:00
francba, lebuktamsebydani írta:Másik topikba már berakta Blaze. Te is csak hszt gyűjteni jársz ide pénzértKerlon írta:https://britannia.444.hu/2018/05/26/haj ... s-bl-donto
angol kupa döntő stílusában irodott, kele a szerző, fenntartásokkal kezelni![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. május 26., szombat 11:54
Bappéra is ezt mondtuk mikor PSG-vel meccseltünk aztán két meccsen sem volt sehol.Attól még ugyanúgy megverheti Marcelot.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 26., szombat 11:43
Másik topikba már berakta Blaze. Te is csak hszt gyűjteni jársz ide pénzértKerlon írta:https://britannia.444.hu/2018/05/26/haj ... s-bl-donto
angol kupa döntő stílusában irodott, kele a szerző, fenntartásokkal kezelni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 26., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 26., szombat 11:29
Attól még ugyanúgy megverheti Marcelot.lestat írta:Anthony írta:Salah 44 gólt lőtt a szezonban, elég valószínű, hogy ma is be fog találni...2x otthagyja Marcit az első fél órában, aztán futhatunk az eredmény után..4-1 oda.
Mar ha lesz terulet ahol futhat.
En azt is kinezem zizoubol hogy odaadja nekik a labdat. Kezdjenek vele amit akarnak. Aztan mehet a kontra.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 26., szombat 11:21
Faraszto munka lehet. Te, a Hankook gumikat megkaptad mar?H.E.H.E. írta:én tök nyugodt vagyok még ha este kikapunk is, csak irogatjátok itt a baromságokat minden topikbanCsabi írta:hehe, vedd be a gyógyszit, mert még csak 10 óra van és már most nagyon feszkós vagy. este 9-ig agyvérzést kapsz
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 26., szombat 11:19
Anthony írta:Salah 44 gólt lőtt a szezonban, elég valószínű, hogy ma is be fog találni...2x otthagyja Marcit az első fél órában, aztán futhatunk az eredmény után..4-1 oda.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 26., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 11:01
én tök nyugodt vagyok még ha este kikapunk is, csak irogatjátok itt a baromságokat minden topikbanCsabi írta:hehe, vedd be a gyógyszit, mert még csak 10 óra van és már most nagyon feszkós vagy. este 9-ig agyvérzést kapsz
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 26., szombat 10:56
Hanyszor lattunk mar egy csapatot/sportolot tobbszor egymas utan nyerni, gondolok itt Schumira, vagy a Patriotsra, Phelpsre, de az igazi legendak, a hidegveru profik eppen ezert kepesek ra, ahogyan mi is. Az elmult evekben, de foleg iden nagyon latvanyos az, hogy nem egy meccset kell megnyerni, vagy jobban jatszani mint az ellenfel, hanem egy parharcot kell tudni lezarni, fejben iranyitani egy meccset, koncentralni az utolso masodpercig. Ebben meg mi vagyunk a legjobbak.H.E.H.E. írta:azt álmodtam, hogy mennek a srácok átvenni az érmeket. de mire láttam volna hogy arany vagy ezüst, felébredtem.![]()
kissé be vagyok szarva, de a pool 2 gyors embere elöl bajt fog okozni , nagy számok törvénye alapján az a megérzésem, hogy ennyi döntőt nem lehet megnyerni...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 26., szombat 10:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 26., szombat 10:50
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 26., szombat 10:48
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem