Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
miert kene a fel keretet?
marci melle kell egy tehermentesito kurzawa. theo el.
dani melle egy jobb bunko. hakimi kolibe el. elol meg dontsek el hogy balszelso kell vagy csatar attol fuggoen hogy ronci mit szeretne jatszani. ez egy nyar alatt siman kivitelezheto.
marci melle kell egy tehermentesito kurzawa. theo el.
dani melle egy jobb bunko. hakimi kolibe el. elol meg dontsek el hogy balszelso kell vagy csatar attol fuggoen hogy ronci mit szeretne jatszani. ez egy nyar alatt siman kivitelezheto.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
akarmi lesz, nem fogjuk, mert nem lehet kicserélni a fél csapatot 1 nyár alatt.BBeno írta:lehet imadni a csapatot de ezektol nem szabad kikapni. ha bukjuk a dontot akkor kuka volt az ev es vegleg el kell szamolni ezzel a generacioval. bajnoksag novemberben veget ert. kupaban gyaszos kieses. es bukott donto a pool ellen. ezt a generaciot nyert dontovel melto modon lehet lezarni. ha kikapunk akkor mint irtam kuka az egesz ev de nem lehet elfelejteni hogy tortenelmet irtak 1 evvel ezelott. nyerni kell. nincs mas opcio.
felesleges itt vergődni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
lehet imadni a csapatot de ezektol nem szabad kikapni. ha bukjuk a dontot akkor kuka volt az ev es vegleg el kell szamolni ezzel a generacioval. bajnoksag novemberben veget ert. kupaban gyaszos kieses. es bukott donto a pool ellen. ezt a generaciot nyert dontovel melto modon lehet lezarni. ha kikapunk akkor mint irtam kuka az egesz ev de nem lehet elfelejteni hogy tortenelmet irtak 1 evvel ezelott. nyerni kell. nincs mas opcio.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hangolodas ON.
Sör behűtve. Előző 3 döntő összefoglaloi pörögnek. Képek,emlékek.
Idegállapot fokozódik.
VAMOOOOOOOSSSSSS!!!!!!
We live for you. Win for us.
Sör behűtve. Előző 3 döntő összefoglaloi pörögnek. Képek,emlékek.
Idegállapot fokozódik.
VAMOOOOOOOSSSSSS!!!!!!
We live for you. Win for us.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Süti
Teljesen nyugodt voltam, aztán benéztem ide.
Győzelem vagy halál van ma fiúk, és most győzni könnyebb, mint meghalni. Holnap ilyenkor már tizenháromszoros győztes lesz a csapat.

Győzelem vagy halál van ma fiúk, és most győzni könnyebb, mint meghalni. Holnap ilyenkor már tizenháromszoros győztes lesz a csapat.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én azt álmodtam, hogy már lehet kapni a zero cola citromos verzióját nagy kiszerelésben is, de ennek semmi jelentősége..
Ha egy PSG, Juventus, Bayern ellen végig higgadtak tudtunk maradni, nem hinném, hogy pont ezt a meccset izgulnánk el. A támadó szekciójuk jó, a középpálya, védelem, kapus, mind a mi oldalunkra billen. De elöl meg ott van Ronaldo.. Mi baj lehet? Semmi!

Ha egy PSG, Juventus, Bayern ellen végig higgadtak tudtunk maradni, nem hinném, hogy pont ezt a meccset izgulnánk el. A támadó szekciójuk jó, a középpálya, védelem, kapus, mind a mi oldalunkra billen. De elöl meg ott van Ronaldo.. Mi baj lehet? Semmi!

egyelőre full nyugodtság. papíron a legkönnyebb ellenfél az utóbbi évek döntőit nézve. egyértelműen ők az underdog.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Mindenkinek jó szurkolást mára, meleg lesz, igyatok sok sört,tüskével.
A meccs meg.. kitudja? Csak játszunk a mezhez méltó módon, a szerencse majd eldönti ki mellé áll ma.
Hala Madrid

A meccs meg.. kitudja? Csak játszunk a mezhez méltó módon, a szerencse majd eldönti ki mellé áll ma.
Hala Madrid

Tök nyugodt vagyok. Már nem azért, mert teljes mértékben hiszek a mai győzelmünkben, hanem azért mert szerintem ennek a generációnak ez lehet a bónusz meccse.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Amugy en is csak ettol felek hogy azert egymasutan 4 dontot nyerni vagy ha ugy nezzuk akkor 7(!) bl dontot nyerni vereseg nelkul.. Az kemeny.H.E.H.E. írta:azt álmodtam, hogy mennek a srácok átvenni az érmeket. de mire láttam volna hogy arany vagy ezüst, felébredtem.![]()
kissé be vagyok szarva, de a pool 2 gyors embere elöl bajt fog okozni , nagy számok törvénye alapján az a megérzésem, hogy ennyi döntőt nem lehet megnyerni...
Valamelyiknap volt 10eve a moszkvai finale ahol ugye cr eloszor lett bl gyoztes. Nagyon durva hogy 5eve ugyanugy 1 bl gyozelme volt es most az otodikre hajt mar ra.

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ha mar almok. par napja azt almodtam, hogy 3-0-ra megy a pool az 1. felidoben, aztan felebredtem gyors
ma ejjel pedig pont az ellenkezoje, mi mentunk harommal. mivel ez volt kozelebb, ez szamit.

ma ejjel pedig pont az ellenkezoje, mi mentunk harommal. mivel ez volt kozelebb, ez szamit.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Jó reggelt és jó szurkolást mára mindenkinek!
Hát ez a nap is eljött! Újra legrangosabb európai kupadöntőben lépünk pályara. Szinte hihetelen, hogy öt éven belül negyedszer és sorozatban haramadszor emelhetjük magasba a kupát, ha nyerünk! Márpedig nyerni fogunk! Nehéz meccsnek ígérkezik de a rutinnak, a nagyobb tudásnak felül kell kerekednie a poolon. Jó csapat a pool, gyorsak, gólveszélyesek de ugyanakkor sebezhetőek is bőven. Ha nálunk lesz a labda és nem tud majd elöl ficánkolni Szalah, Mané vagy Firmino, akkor nagy baj nem lehet. Középen pedig Milnerre kell nagyon figyelni, mert bitang sok labdát szerez és nagyon sokat fut. Hátul a Van Dijk-Lovren párost fel lehet törni. Az Arnold srác pedig túl fiatal még ahhoz szerintem, hogy megállítsa majd CR-t. Persze a mi védelmünknek is igencsak résen kell majd lennie és Modric-ékra is nagy munka vár majd. Szóval ez a meccs is kétesélyes de mi vagyunk a Real Madrid, mi vagyunk a jobb csapat és remélem a fiúk este mindezt be is bizonyítják majd!
Hala Madrid!

Hát ez a nap is eljött! Újra legrangosabb európai kupadöntőben lépünk pályara. Szinte hihetelen, hogy öt éven belül negyedszer és sorozatban haramadszor emelhetjük magasba a kupát, ha nyerünk! Márpedig nyerni fogunk! Nehéz meccsnek ígérkezik de a rutinnak, a nagyobb tudásnak felül kell kerekednie a poolon. Jó csapat a pool, gyorsak, gólveszélyesek de ugyanakkor sebezhetőek is bőven. Ha nálunk lesz a labda és nem tud majd elöl ficánkolni Szalah, Mané vagy Firmino, akkor nagy baj nem lehet. Középen pedig Milnerre kell nagyon figyelni, mert bitang sok labdát szerez és nagyon sokat fut. Hátul a Van Dijk-Lovren párost fel lehet törni. Az Arnold srác pedig túl fiatal még ahhoz szerintem, hogy megállítsa majd CR-t. Persze a mi védelmünknek is igencsak résen kell majd lennie és Modric-ékra is nagy munka vár majd. Szóval ez a meccs is kétesélyes de mi vagyunk a Real Madrid, mi vagyunk a jobb csapat és remélem a fiúk este mindezt be is bizonyítják majd!
Hala Madrid!
- H.E.H.E.
láttam hogy mosolyognak páran, de simán lehet szopás után is mosolyogni 
azért ha simán kikapunk, ne szomorkodjatok, idén szarabbak vagyunk, mint tavaly, benne lenne a pakliban.

azért ha simán kikapunk, ne szomorkodjatok, idén szarabbak vagyunk, mint tavaly, benne lenne a pakliban.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
nem hiszem el, hogy nem emlékszel, hogy boldog vagy szomorú feje volt-e MarcelónakH.E.H.E. írta:azt álmodtam, hogy mennek a srácok átvenni az érmeket. de mire láttam volna hogy arany vagy ezüst, felébredtem.![]()
kissé be vagyok szarva, de a pool 2 gyors embere elöl bajt fog okozni , nagy számok törvénye alapján az a megérzésem, hogy ennyi döntőt nem lehet megnyerni...

Ja, és olyan nincs, és nem létezik, hogy nem nyerünk ma, csak mondom!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- H.E.H.E.
azt álmodtam, hogy mennek a srácok átvenni az érmeket. de mire láttam volna hogy arany vagy ezüst, felébredtem.

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Realista24 írta:OLYAN NINCS ÉS NEM LÉTEZIK, HOGY NEM A REAL MADRID NYERI A BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐJÉT!!!
http://madridom.hu/blog/2018/05/25/hang ... elirattal/
http://madridom.hu/blog/2018/05/25/ezek ... liverpool/
VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!
A POR LA 13!!!!
HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!!!!
Jó szurkolást mindenkinek, mindenhol!!!!
HALA MADRID Y NADA MÁS!!!!
Madridban már ennyi az idő?

A LEGFONTOSABB AKKOR IS HALA MADRID Y NADA MÁS!!!!!!!!!!!!!!!

Áhh basszus, nagyon izgulok már, lehet ma egész nap a Ramos mezben kéne toljam, hogy tekintélyt parancsoljak.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
HALA MADRID HALA MADRID !

Ma mindenkit meg...k, őket kétszer is !

Ma mindenkit meg...k, őket kétszer is !

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ugy keltem fel, hogy az esti donto volt az elso gondolatom. nem tudom hogyan fog eltelni az ido addig, mar nagyon varom.
izgulok, kicsit felek, de ugy gondolom, hogy behuzzuk. meg kell nyernunk, nincs mas valasztas!!!
izgulok, kicsit felek, de ugy gondolom, hogy behuzzuk. meg kell nyernunk, nincs mas valasztas!!!

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.