de hogy jobb mint Asensio

vannak akik bárkire lecserélnék a jelenlegi játékosaink felét...
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. május 25., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 22:16
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem ismeritubatibi írta:Amúgy ki ez a Bailey gyerek?
Már nem azért, de most látom itt kb először, oké 20 éves meg "überkirályat ment" a méltán elismert Bundesligában meg tényleg elég veretes az a 9 gól is a neve mellett meg yt-n elég jól összeválogatták róla a dolgokat, de pl. wxyz Te minden Leverkusen meccs elég leültél megnézni a srácot, mert ha igen, minden rossz szándék nélkül érdekelne, hogy miért ennyire felkapott és mitől cserélnénk le rá Asensiot, aki a Mi játékosunk és valószínűleg egy kikúrt nagy bombagólt fog lőni holnap?![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 25., péntek 22:16
ránéztem picit jobban, aki jobbnak vagy egy szinten látja neymarnál mind egyénileg, mind összjátékban, sztem menjen sakkozni vagy pecázni, ez a sport nem neki való, még chips meg szörp társaságában sem nagyfater izzadt foteljébőltubatibi írta:Amúgy ki ez a Bailey gyerek?
Már nem azért, de most látom itt kb először, oké 20 éves meg "überkirályat ment" a méltán elismert Bundesligában meg tényleg elég veretes az a 9 gól is a neve mellett meg yt-n elég jól összeválogatták róla a dolgokat, de pl. wxyz Te minden Leverkusen meccs elég leültél megnézni a srácot, mert ha igen, minden rossz szándék nélkül érdekelne, hogy miért ennyire felkapott és mitől cserélnénk le rá Asensiot, aki a Mi játékosunk és valószínűleg egy kikúrt nagy bombagólt fog lőni holnap?![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. május 25., péntek 22:11
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 25., péntek 22:05
Jogos, a számunkra az egyetlen erősítést jelentő szélső húzta a Barcát, több emlékezetes megoldása volt, mint a túlértékelt Iniestának.H.E.H.E. írta:
van humor topik ember.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 25., péntek 22:00
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 25., péntek 21:51
bitch pleasewxyz írta:Nézőpont kérdése. Ha Neymar szűk elit, Bailey is lehet az.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 25., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 25., péntek 21:48
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 25., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. május 25., péntek 21:08
A "szerinted" lemaradt.wxyz írta:Nem tudnánk pótolni?
Bailey jobb játékos.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 25., péntek 18:26
Nem tudnánk pótolni?eReMA írta:22 éves. Nem hinném, hogy ez a kezdés racionális elvárás lett volna tőle, huzamosan.ziro4vr írta:Bailey tényleg jó, de nem cserélném.
Asensioval az a bajom, hogy nincs meg benne a gyilkos ösztön, ami amúgy anno megvolt, mikor berobbant és mindenhol góllal debütált. Nagyon sokat lötyög.
Ahogy HEHE is írta, jelenleg nem tudnánk pótolni (még) ezt a játékot (se), amit ad, így nem lenne értelme eladni.
Nem is adnám.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 25., péntek 17:53
mi tortent?sebydani írta:Na ahogy látom idén a repülős személyzet miatt bukjuk a kupát![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 25., péntek 17:46
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 25., péntek 16:54
De úgy kezdeni, hogy nem igazán halálcsoportot kaptunk, amikor a sorsolás után mindenki halálcsoportként hivatkozott rá, és még az nso is e legnehezebb csoportnak titulálta. Objektíven is miénk volt a legnehezebb csoport még ha a Dortmund hagyott is kívánni valót utólag maga után.mexes írta:Nekem nem volt vèszes, korrektül szárazon leírtak a ket csapat útját. A Dortmund idén tényleg nem volt "halálos" ellenfél.babaking írta:nso-ban most sem kellett csalódnom. Gondoltam elolvasom az "út a döntöig" címü cikküket, de nehezen vettem rá magam arra, hogy tovább olvassak az elsö mondatnál.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 25., péntek 16:41
HozzászólásSzerző: mexes » 2018. május 25., péntek 16:22
Nekem nem volt vèszes, korrektül szárazon leírtak a ket csapat útját. A Dortmund idén tényleg nem volt "halálos" ellenfél.babaking írta:nso-ban most sem kellett csalódnom. Gondoltam elolvasom az "út a döntöig" címü cikküket, de nehezen vettem rá magam arra, hogy tovább olvassak az elsö mondatnál.
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 25., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 25., péntek 15:18
Valaszolok, max nem reagalsz ra:Realista24 írta:Hogy jön ide CR teljesítménye Pérezéhez?
Arra kertelek, hogy mai hsz-t idezz, hiszen ma dontottel ugy, hogy ujra regalsz ram.Realista24 írta:Nincs kedvem keresgélni a hszeid között
Vagy csak siman felreertettel.Realista24 írta:meg tisztában vagyok vele, hogy miket írtál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 15:07
Hogy jön ide CR teljesítménye Pérezéhez? De kérlek ne válaszolj, mert nagyon távol állnak a gondolataink egymástól és különösebben nem érdekel, hogy hogyan jutottál el idáig.ericco írta:Kerlek idezd, hol irtam azt ma, hogy Perez a hibas.Realista24 írta:Majd, ha nem azt írod folyamatosan, hogy Pérez elcseszte, akkor megértjük, hogy mit akarsz írni, mert ez így csak gyenge kifogáskeresés.
De a multban is a legnagyobb kritikam az volt, hogy Kroos ota nem tudtak a kezdobe jatekost igazolni.
Ma is hozzatettem, hogy ertheto Perez dontese, de en mashogy csinaltam volna a helyeben.
Ez a gondolat akkor is megfogalmazodott benned, amikor CR-t kritizaltad meccsrol meccsre nem is olyan reg?Realista24 írta: így inkább az ő döntéseit támogatom és hiszem el, mint ami mondjuk itt kreálódik.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem