Csak addig ne rúgják le úgy a karrierjüket, mint az övét.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 25., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 25., péntek 14:29
Mester úgy értette, hogy a madridban ne akarjon.Miert ne akarhatna, ha mashol megkapja?
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 25., péntek 14:25
Ki beszelt az atigazolasi osszegekrol? Mindig a fizetesekrol volt szo. Abban pedig durvan rank igertek mindket esetben (Neymar megtarthatta a marketingbeveteleit). Erre celoztam. Ha nem jott le az irasombol, kerdezz ra, szivesen pontositok, mert sokadszor formedsz ram, ok nelkul.Realista24 írta:Hivatalosan el lett ismerve mind a két esetben, hogy az ajánlatunk legalább ugyanolyan vagy jobb volt, mint a konkurensé.
Neymar volt ugynoke a Chelseat mondta helyettunk.hogy a Barca és a Real van már csak shortlisten
Miert ne akarhatna, ha mashol megkapja?Realista24 írta:Így van, de ne is akarjon 18 évesen 20 milliót nettóban, amikor 6-8 milliót megkapna, és egy, max két sikeres év után úgyis emelést kap.
Erre írtam, hogy a Real Madrid mindig a játékosok felett fog állni, elég megnézni Cé esetét, hogy hogyan kezeli Pérez és nézzük meg, hogy Messi mit művel odaát. Évente hosszabbít, évente emel, 80 milliós aláírási pénz, stb.stb.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 25., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 14:19
Így van, de ne is akarjon 18 évesen 20 milliót nettóban, amikor 6-8 milliót megkapna, és egy, max két sikeres év után úgyis emelést kap.H.E.H.E. írta:neymar esete egyértelmű, ott nem hibás perez vagy a madrid.
bappe esetében csak annyiban tenném hibássá, hogy egészen biztos vagyok benne, hogy nem akartuk azt a fizut adni neki, amit a psg megad. hogy 18 évesen a legmagasabb fizuk közt legyen egyből, többszörös aranylabdás, béellgyőztesek és ebé meg vébé győztesek közt.
érthető, de ugyanakkor sajnálatos. tökéletes helye lett volna varane és zidane között, hozhatta volna a családot is.
ez van.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 25., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 14:04
Megfogadtam hogy ignorálom a véleményed a legtöbb témában, de nem tudom mikor unod meg a saját "hangodat", de már mocskos mód unalmas, hogy folyamatosan nyomatod, hogy Pérez elcseszte Mbappét meg Neymart.ericco írta:Sajnos nem fognak. Belathato ido belul. Szerintem. Mbappenak tavaly kellett volna fut-fat megigerni. Neymarnak 2013-ban. Valahol ertheto, ha Perezek ezt nem akartak meglepni, de ezt orokke eljatszani nem lehet. Ronaldot es Balet is csak kivetelezettkent lehetett idecsabitani.H.E.H.E. írta:Ha tudnam hogy bappe es neymar mar alairtak es biztos jonnek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. május 25., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 25., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. május 25., péntek 10:02
22 éves. Nem hinném, hogy ez a kezdés racionális elvárás lett volna tőle, huzamosan.ziro4vr írta:Bailey tényleg jó, de nem cserélném.
Asensioval az a bajom, hogy nincs meg benne a gyilkos ösztön, ami amúgy anno megvolt, mikor berobbant és mindenhol góllal debütált. Nagyon sokat lötyög.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 25., péntek 9:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 25., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 8:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 25., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 25., péntek 8:37
Sajnos nem fognak. Belathato ido belul. Szerintem. Mbappenak tavaly kellett volna fut-fat megigerni. Neymarnak 2013-ban. Valahol ertheto, ha Perezek ezt nem akartak meglepni, de ezt orokke eljatszani nem lehet. Ronaldot es Balet is csak kivetelezettkent lehetett idecsabitani.H.E.H.E. írta:Ha tudnam hogy bappe es neymar mar alairtak es biztos jonnek.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 25., péntek 8:33
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 25., péntek 7:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 25., péntek 7:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 7:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 24., csütörtök 18:12
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem