Biztos jól fogja magát érezni, keletebbre .

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 24., csütörtök 9:52
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. május 24., csütörtök 9:43
Tudtam hogy jó edző Carlo, de hogy ennyireBBeno írta:Ancelotti asks to sign Benzema at Napoli
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 24., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 24., csütörtök 9:09
Azt érzem Benő iránt, amit ő Karim irántAnthony írta:MI az összefüggés?Realista24 írta: De ahogy mondtam Benő, addig vagy itt a fórumon, amíg Karim is![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 24., csütörtök 9:07
Ennyi áldozat belefér, én rábólintok a nápolyi igazolásra.Realista24 írta: De ahogy mondtam Benő, addig vagy itt a fórumon, amíg Karim is
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 24., csütörtök 8:55
MI az összefüggés?Realista24 írta: De ahogy mondtam Benő, addig vagy itt a fórumon, amíg Karim is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 24., csütörtök 8:46
Forrás, The Sun, csak az AS elfelejtette ezt megírni.BBeno írta:Ancelotti asks to sign Benzema at Napoli
ámen.
vidalt is akarja és a kapuba rui patriciot.
vidalra amúgy a mu és chelsea is pályázik de a chelsea kiesett mert nincsenek BLben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 24., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 24., csütörtök 8:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. május 24., csütörtök 0:29
Ez is tény,nevekre jobb csapatok is voltak,tudásra nem biztos,de igaz amit írtál.Süti írta:Mostmár lehet top 3 a kerete, de nem azért mert top 3 játékosokat vettek, hanem mert top 3 játékosok lettek Nápolyban.
Aztán azért volt 3 év kupa nélüli/EL-es szezon, és azután sikerült stabilizálni a klubot.RaúlCF írta:attól függ meddig mész vissza. az utóbbi években már nagyobb neveket hoztak mert visszaállt a klub a kiesés előtti mérethez. miután visszajöttek rendesen shoppingoltak bajnokságon belül, amit segített hogy amint visszajöttek a serie b-s csapattal bl helyen végeztek.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 24., csütörtök 0:18
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. május 24., csütörtök 0:12
Tekintve, hogy évekig megközelíteni nem tudta őket senki és a Milan meg az Inter is, ahogyan leépült nagyjából felesleges riválisokról beszélni. Olyan fölényben voltak az elmúlt 1-2 évet leszámítva, hogy minden csapat középcsapatnak tekinthető mellettük a bajnokságban.Olasz középcsapatból, és riválisoktól igazolni nem ugyanaz.
Nem is a mostani Juve keretről beszélek, hanem arról, amit és, ahogy építettek miután visszajutottak a Serie A-ba. A Milan meg az Inter az új tulajnak köszönhetően kezdenek magukra találni, vettek mindenféle játékosokat, akik éppen az eszükbe jutott, mert van pénzük, de a Juve bizony középcsapatok legjobbjaiból jutott fel újra a csúcsra.Dybala Palermóból, azon kívül középcsapatból érkező alapembert nem igazán tudok mondani.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 23., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. május 23., szerda 23:29
Mondjuk a Juve csapatépítése pont erre épült mután visszakerültek a Serie B-ből. Minden valamirevaló játékost leraboltak a bajnokságból olcsón, de legalább az elmúlt 1-2 évben rendesen a zsebükbe kellett nyúlni.Lehet szó szerint érteni amit írtam, aztán kiforgatni, de olasz középcsapatból igazolni, és csapatot építeni belőle az nem ugyanaz mint amit pl. a milánói klubok csináltak, vagy a Roma, vagy a Juve. Gondolom már akkor is top 3 keret volt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 23., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 23., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 23., szerda 22:02
Persze, Jorginho már top volt a Veronában is.wxyz írta: Szóval a Nápoly kerete azért nem top3 a ligában, mert a játékosaikat ott ismerted meg?
Amúgy Jorginho és Allan már ismert név volt a Nápoly előtt is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 23., szerda 21:31
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 23., szerda 21:23
Szóval a Nápoly kerete azért nem top3 a ligában, mert a játékosaikat ott ismerted meg?Süti írta:A nápolyiak nápolyban lettek focisták. Ki tudta előtte hogy ki az az Allan, Ghoulam, Koulibaly, vagy Jorginho?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. május 23., szerda 21:20
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem