egyébként is Firmino lövi a gólokat-......

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 23., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 23., szerda 21:47
jajj már, amikor majd állsz elszontyolodva, mert salah duplával kikaptunk a gecibe, akkor ez úgysem jut majd eszedbeRealista24 írta:Nekem az a rész pont, hogy nem tetszett. Minek más csapatokat belekeverni?ArjenMagicRobben írta:Mucsi
Hatalmas" De hát mi a Real Madrid vagyunk, nem a Barcelona"
Volt tavaly egy hosszabb interjú vele, onnan lejött, hogy nagyon képben van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 23., szerda 21:44
Nekem az a rész pont, hogy nem tetszett. Minek más csapatokat belekeverni?ArjenMagicRobben írta:Mucsi
Hatalmas" De hát mi a Real Madrid vagyunk, nem a Barcelona"
Volt tavaly egy hosszabb interjú vele, onnan lejött, hogy nagyon képben van.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. május 23., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 23., szerda 19:43
Nyomott egy ilyet isBerti írta:Ezt így itt hagyom.AS Monaco chief Vasilyev: "I remember we were in training, Real Madrid calls me & said, 'We accept the €180M for Mbappé'. I tell Kylian, 'We've received an offer impossible to refuse, it's your dream club!'. It was up to him to decide & he said to me, 'I want to go to Paris'."
Sokat volt Neymarral."In 6 months, I did more than 3/4 of the players to ever play there [Monaco]. They can blame me, but in six months I had the best season in the club's history", Mbappé told ouest-france.fr.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 23., szerda 19:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 23., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 23., szerda 19:05
Ezerszer ki lett vesézve, hogy valszeg miért a PSG-t választotta.Berti írta:Ezt így itt hagyom.AS Monaco chief Vasilyev: "I remember we were in training, Real Madrid calls me & said, 'We accept the €180M for Mbappé'. I tell Kylian, 'We've received an offer impossible to refuse, it's your dream club!'. It was up to him to decide & he said to me, 'I want to go to Paris'."
HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 23., szerda 19:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 23., szerda 19:03
Ezt így itt hagyom.AS Monaco chief Vasilyev: "I remember we were in training, Real Madrid calls me & said, 'We accept the €180M for Mbappé'. I tell Kylian, 'We've received an offer impossible to refuse, it's your dream club!'. It was up to him to decide & he said to me, 'I want to go to Paris'."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 23., szerda 19:00
Vicces, hogy még ebből is ki próbálod hozni azt, hogy neked van igazad. Az a te véleményed róluk, a másik meg az enyém szintén róluk. Alá támaszthatnám érvekkel, hogy a tendencia is azt mutatja, hogy ezek létező, észrevett dolgok, de úgy is csak bele kötnél valahogy. kár a szóértwxyz írta:De ez a te véleményed a keretről, én arról írok mit lehet Zidane és Perez véleménye.Kerlon írta: 2 fronton nem voltunk képesek versenyben maradni.
CR helye biztos a meccsek ~70%-án és csökkenőben ez a szám.
Benzema nekem is a kedvencem, de kell mellé, illetve már CR helyére is egy góllövőbb arc, főleg hogy keményen benne van a korban.
Vazquez maximum a jobb napjain tud igazán húzni minket, amúgy szerintem mindenki látja, hogy ő egy tökéletes kiegészítő ember.
Mayoral? Mayoral.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 23., szerda 18:23
De ez a te véleményed a keretről, én arról írok mit lehet Zidane és Perez véleménye.Kerlon írta:2 fronton nem voltunk képesek versenyben maradni.wxyz írta:CRnek biztos a helye
Benzema Zidane egyik kedvence
Vazquez egyre többet játszik
Asensio a jövő nagy sztárja
Isco nem fog távozni
Bale öltözőbeli problémái ellenére is megvagyunk létszámban. A bl döntő miatt a szezonunk nem számít kudarcnak, nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
CR helye biztos a meccsek ~70%-án és csökkenőben ez a szám.
Benzema nekem is a kedvencem, de kell mellé, illetve már CR helyére is egy góllövőbb arc, főleg hogy keményen benne van a korban.
Vazquez maximum a jobb napjain tud igazán húzni minket, amúgy szerintem mindenki látja, hogy ő egy tökéletes kiegészítő ember.
Mayoral? Mayoral.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 22., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 22., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 22., kedd 13:22
2 fronton nem voltunk képesek versenyben maradni.wxyz írta:CRnek biztos a helye
Benzema Zidane egyik kedvence
Vazquez egyre többet játszik
Asensio a jövő nagy sztárja
Isco nem fog távozni
Bale öltözőbeli problémái ellenére is megvagyunk létszámban. A bl döntő miatt a szezonunk nem számít kudarcnak, nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 22., kedd 13:00
wxyz írta:nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. május 22., kedd 12:57
Mondjuk egy gyatra bajnoki teljesítmény azért eléggé intő jel, hogy változásra van szükség, szerintem.A bl döntő miatt a szezonunk nem számít kudarcnak, nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 22., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 22., kedd 12:44
Mondjuk kár levonnod akármit is az átigazolási politikánkból, mert a többi poszton nem volt ekkora visszaesés és ráértünk olcsón fiatalokkal játszani. Elől meg nem így van, ráadásul előre Perez soha nem sajnálta a dellát sem.wxyz írta:Nem arról írtam, hogy jövőre ki legyen a támadósorban.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 22., kedd 12:42
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem