Hatalmas

Volt tavaly egy hosszabb interjú vele, onnan lejött, hogy nagyon képben van.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. május 23., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 23., szerda 19:43
Nyomott egy ilyet isBerti írta:Ezt így itt hagyom.AS Monaco chief Vasilyev: "I remember we were in training, Real Madrid calls me & said, 'We accept the €180M for Mbappé'. I tell Kylian, 'We've received an offer impossible to refuse, it's your dream club!'. It was up to him to decide & he said to me, 'I want to go to Paris'."
Sokat volt Neymarral."In 6 months, I did more than 3/4 of the players to ever play there [Monaco]. They can blame me, but in six months I had the best season in the club's history", Mbappé told ouest-france.fr.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 23., szerda 19:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 23., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 23., szerda 19:05
Ezerszer ki lett vesézve, hogy valszeg miért a PSG-t választotta.Berti írta:Ezt így itt hagyom.AS Monaco chief Vasilyev: "I remember we were in training, Real Madrid calls me & said, 'We accept the €180M for Mbappé'. I tell Kylian, 'We've received an offer impossible to refuse, it's your dream club!'. It was up to him to decide & he said to me, 'I want to go to Paris'."
HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 23., szerda 19:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 23., szerda 19:03
Ezt így itt hagyom.AS Monaco chief Vasilyev: "I remember we were in training, Real Madrid calls me & said, 'We accept the €180M for Mbappé'. I tell Kylian, 'We've received an offer impossible to refuse, it's your dream club!'. It was up to him to decide & he said to me, 'I want to go to Paris'."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 23., szerda 19:00
Vicces, hogy még ebből is ki próbálod hozni azt, hogy neked van igazad. Az a te véleményed róluk, a másik meg az enyém szintén róluk. Alá támaszthatnám érvekkel, hogy a tendencia is azt mutatja, hogy ezek létező, észrevett dolgok, de úgy is csak bele kötnél valahogy. kár a szóértwxyz írta:De ez a te véleményed a keretről, én arról írok mit lehet Zidane és Perez véleménye.Kerlon írta: 2 fronton nem voltunk képesek versenyben maradni.
CR helye biztos a meccsek ~70%-án és csökkenőben ez a szám.
Benzema nekem is a kedvencem, de kell mellé, illetve már CR helyére is egy góllövőbb arc, főleg hogy keményen benne van a korban.
Vazquez maximum a jobb napjain tud igazán húzni minket, amúgy szerintem mindenki látja, hogy ő egy tökéletes kiegészítő ember.
Mayoral? Mayoral.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 23., szerda 18:23
De ez a te véleményed a keretről, én arról írok mit lehet Zidane és Perez véleménye.Kerlon írta:2 fronton nem voltunk képesek versenyben maradni.wxyz írta:CRnek biztos a helye
Benzema Zidane egyik kedvence
Vazquez egyre többet játszik
Asensio a jövő nagy sztárja
Isco nem fog távozni
Bale öltözőbeli problémái ellenére is megvagyunk létszámban. A bl döntő miatt a szezonunk nem számít kudarcnak, nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
CR helye biztos a meccsek ~70%-án és csökkenőben ez a szám.
Benzema nekem is a kedvencem, de kell mellé, illetve már CR helyére is egy góllövőbb arc, főleg hogy keményen benne van a korban.
Vazquez maximum a jobb napjain tud igazán húzni minket, amúgy szerintem mindenki látja, hogy ő egy tökéletes kiegészítő ember.
Mayoral? Mayoral.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 22., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 22., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 22., kedd 13:22
2 fronton nem voltunk képesek versenyben maradni.wxyz írta:CRnek biztos a helye
Benzema Zidane egyik kedvence
Vazquez egyre többet játszik
Asensio a jövő nagy sztárja
Isco nem fog távozni
Bale öltözőbeli problémái ellenére is megvagyunk létszámban. A bl döntő miatt a szezonunk nem számít kudarcnak, nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 22., kedd 13:00
wxyz írta:nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. május 22., kedd 12:57
Mondjuk egy gyatra bajnoki teljesítmény azért eléggé intő jel, hogy változásra van szükség, szerintem.A bl döntő miatt a szezonunk nem számít kudarcnak, nem látom miért változtatná meg a hozzállását Perez és Zidane.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 22., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 22., kedd 12:44
Mondjuk kár levonnod akármit is az átigazolási politikánkból, mert a többi poszton nem volt ekkora visszaesés és ráértünk olcsón fiatalokkal játszani. Elől meg nem így van, ráadásul előre Perez soha nem sajnálta a dellát sem.wxyz írta:Nem arról írtam, hogy jövőre ki legyen a támadósorban.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 22., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 22., kedd 12:35
Szoval jovore is maradjon a BBC? Aztan remenykedunk hatha feleled tavaszra kozuluk legalabb 1?wxyz írta:Ősztől reménykedtek az ffpben és Mbappéban. Ideje lenne már elengedni ezt.
A PSG nem fogja eladni. És az átigazolási politikánk sem azt mutatja, hogy majd 100 milliókat fogunk fizetni valakiért. Az újabb BL döntő valószínűleg azt igazolja Zidane és Perez számára, hogy jó úton járunk. Következő nagy támadónknak amúgy is ott van az már az új Neymarunk.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. május 22., kedd 12:29
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. május 22., kedd 12:08
Baszki, ki kezeli ezt a kamerát?RealMadridFanatic írta:Nézzetek edzést.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem