Megy a meccs!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Mit vedett a galata kapusa....
- hugo
- Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
- Kedvenc csapatod: RM
Benzema mintha gyorsabb lenne mint általában, viszont cr meg lasabb.
Bár lehet az új tv-m miatt van
galata kb szintet hozza, gólokkal kéne nyernünk
diego védése
Bár lehet az új tv-m miatt van
galata kb szintet hozza, gólokkal kéne nyernünk
diego védése

"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
jaj neee, nincs Várhidi elemzés!!!

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Miért passzolunk el ennyi lasztit???
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én is ezt akartam írni...ha azzal tudna rúgniKerlon írta:DM és a khm jobb lába......
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
A TV-ből ömlik a szenny, ezt már megszokhattuk, de hogy itt is... Ramos hozzá sem ért Ikerhez. (szerintem a nagy repülésébe húzódott meg), Pepe simán ütközött Drogbával. Ezek után egyeseknek ők az állatok, meg agyatlanok. Aztán meg Benzema a szar? Az egyik legjobbunk idén...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem tudom már ki írta, de CR tényleg mintha lassult volna...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hihetetlen mód Khedira semmit se tud tenni a játékunkhoz. Egyedül a fejjátéka és pozíció felvételei jók, de abban a posztban, amit ő játszik tudni kell focizni is, ezért kellene Illarra, aki Modrictól átvenné a stafétát és mehetne a horvát Khedira helyére. Illarra az u21-et nagyon jól mozgatta, szóval nem hiszem, hogy Modriccal és Iscoval karöltve komoly probléma lenne a számára. Hosszútávon meg főleg.Galacticos írta:dm helyett egy jó bale. és khedira helyett egy illarramendi és bajnokcsapat.
na lássuk, remélem hamar jön a walesi és láthatom egy jó kontrát amit felvisznek cével és iscoval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hüje Casillas.....máshol már megy a 2. félidő 5 perce, itt meg miattad csúszik az egész....
Jobbulást amúgy

Jobbulást amúgy

- miVida
De mondom, hogy már az eséskor megsérült a védés után Casillas!!! Nem az ütközésben sérült!! mert tényleg nem volt nagy ütés - Várhidi megmondta
- de ti nem láttátok??

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
DM és a khm jobb lába......
Amúgy Isco még nem érzi CR-t... A legtöbb labdája rövid pedig őt futtathatná. Özilben ez volt a legjobb, azt is tudta mikor megy szarni CR... De majd megszokja, főleg, hogy Bale detto így nyomja.
Amúgy Isco még nem érzi CR-t... A legtöbb labdája rövid pedig őt futtathatná. Özilben ez volt a legjobb, azt is tudta mikor megy szarni CR... De majd megszokja, főleg, hogy Bale detto így nyomja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
dm helyett egy jó bale. és khedira helyett egy illarramendi és bajnokcsapat.
na lássuk, remélem hamar jön a walesi és láthatom egy jó kontrát amit felvisznek cével és iscoval.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem az zavar, hogy CR lassult...
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Itt van már pár éve, megismerhettétek volna.értem én, hogy ideges mert idén egy fos eddig, de azért passzolhat nyugodtan ha más jobb helyzetben van.
- mocsok
gratulálok.
még ezen a meccsen is benzemát kell baszogatni.
megszerez két labdát, mind a kettőt leadja cének hogy menjen a játék. az meg lazán elbassza.
értem én, hogy ideges mert idén egy fos eddig, de azért passzolhat nyugodtan ha más jobb helyzetben van.
még ezen a meccsen is benzemát kell baszogatni.
megszerez két labdát, mind a kettőt leadja cének hogy menjen a játék. az meg lazán elbassza.
értem én, hogy ideges mert idén egy fos eddig, de azért passzolhat nyugodtan ha más jobb helyzetben van.
- miVida
LÁTTÁTOK???
Casillas már a nagy védésekor fájlalta az oldalát!!

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Inkább rugdalja el nullszögből.
Egyébként jogos, és nem is ez volt az egyetlen ahonnan szar helyről tüzelt. Benzema mérges is volt. Nem tudom mi van vele, Bilbao ellen se adta le DM-nek üres kapura.
hogyne.neki mondjuk én se. halálba küldött labda.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2013. szeptember 17., kedd 21:45-kor.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Ki az a Mr. BL?primrose írta:ugyan már. Mr. BL van a pályán, nem Higuain....

Na, Puhl megmondta, nem volt tizi.

- ___Samy___
khedira továbbra is fogalmatlan ebben a szerepkörben, csak kóvályog össze vissza, arbeloa meg nagyon tré a bal odalon
modric most viszont elég pontatlan, szokatlan ez tőle
modric most viszont elég pontatlan, szokatlan ez tőle
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
eddig nem rossz...kövezzetek meg de egyedül CR teljesítménye kevés nekem