HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 22., kedd 9:30
Szerintem egyik sem (Neymar, Mbappe) fog jonni belathato idon belul. A PSG-bol jelenleg csak ket kiut van, vagyis en igy latom:
1. Ha elzarjak a penzcsapot, de mivel az egesz klub egy ketes vezetesu kozel-keleti orszag propagandaeszkoze, erre kicsi az esely.
2. Ha egy jatekos megbukik naluk. Viszont ebben az esetben mi szuksege lenne a Realnak egy PSG-ben leepult jatekosra? Jo esellyel igy sem lenne tul olcso, viszont nagy lenne a kockazat.
Nem hiaba eltem meg csalodaskent tavaly nyaron Mbappe elmulasztasat, nagyon kis eselyt latok most mar arra, hogy itt teljesedjen ki. Abban bizni pedig, hogy majd a nem hosszabbitas, edzes megtagadasa, stb. lesz a kulcs egyaltalan nem lehet. A PSG-t ez nem szokta meghatni, ami ertheto, mivel nem csak a piac felboritasara van penzuk, hanem a rivalisok szettrollkodasara is az atigazolasi piacon.
Az ffp egy vicc, ezt elmondta Aulas is. Platini volt a legnagyobb tamogatoa, de o mar nincs kepben. Szerintem nem veletlenul.
Talan Salahra van nemi esely, ra is csak akkor, ha sikerul megporgetni a tulajoknak szemeiben a dollarjeleket. Kloppot kell megkerulni. Viszont benne en sem latom a vezert, akire, aki kore epiteni lehet.
Merci Zizou!