Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 19., szombat 22:50

Ha Zidane nem tudja fejben ot osszerakni egy dontore es Marcelo maga sem ismeri fel hogy oda ez keves lesz, akkor rohadt nagy baj van

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. május 19., szombat 22:48

sonic írta:
hunmadridista írta:Hát nem tudom, ez a 2. félidő nem nyugtatott meg...egy rém gyenge Villareal ellen sikerült majdnem elhasalni...Marcelo iszonyat gyenge védekezésben...ha van esze Kloppnak, azon az oldalon nyerik a meccset ellenünk...
Ehhez sok esz se kell. Adja magat. Ott van a legnagyobb erosseguk ahol nekunk a legnagyobb gyengenk. Csak azt kell csinalniuk amit szoktak.

Valami ultraextra kell Marcelotol a dontoben mert a felallasunk gyanithato hogy nagyjabol ez lesz.

Es tobbet rugni mint ok... :D
Nagyon remélem, hogy Marcelo visszább vesz az arcból, mert nagyon észnél kell lennie, hogy nehogy az ő oldalán bukjuk el a kupát majd.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. május 19., szombat 22:43

hunmadridista írta:Hát nem tudom, ez a 2. félidő nem nyugtatott meg...egy rém gyenge Villareal ellen sikerült majdnem elhasalni...Marcelo iszonyat gyenge védekezésben...ha van esze Kloppnak, azon az oldalon nyerik a meccset ellenünk...
Ehhez sok esz se kell. Adja magat. Ott van a legnagyobb erosseguk ahol nekunk a legnagyobb gyengenk. Csak azt kell csinalniuk amit szoktak.

Valami ultraextra kell Marcelotol a dontoben mert a felallasunk gyanithato hogy nagyjabol ez lesz.

Es tobbet rugni mint ok... :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. május 19., szombat 22:39

Hát nem tudom, ez a 2. félidő nem nyugtatott meg...egy rém gyenge Villareal ellen sikerült majdnem elhasalni...Marcelo iszonyat gyenge védekezésben...ha van esze Kloppnak, azon az oldalon nyerik a meccset ellenünk...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 15., kedd 16:40

istimester írta:Én a legfontosabb pillanatokban Modriccsal állnék fel jövőre is, de folyamatosan csökkenteni kell a meccsszámát. És 19 nyarán fajsúlyos játékossal kell pótolni.
Úgy érted bajusz súlyossal. :shifty:
Nem illik.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 15., kedd 16:08

Én a legfontosabb pillanatokban Modriccsal állnék fel jövőre is, de folyamatosan csökkenteni kell a meccsszámát. És 19 nyarán fajsúlyos játékossal kell pótolni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 13., vasárnap 10:44

RaúlCF írta:nekem a tegnapi meccsen az volt nagyon feltűnő hogy Modric mennyire visszaesett. így is top de egyre több a labdavesztés utáni csapkodás, nem rögtön indul vissza, egyszerűen nem bírja azt amit eddig letett ami természetes. el kell gondolkodni hogy Kova kinek a helyére épül be ha beépül és Modric utód is kell a pályára mert akármilyen király Kroos, Modric az igazi vezér a kp-n.
Ezzel nem ertek egyet, Modric jatekstilusa latvanyosabb, illetve tobb a ritmus valtasa, de nem kisebb vezer Kroos se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 13., vasárnap 10:23

nem csak ezen a meccsen volt ilyen csak tegnap is látszott. igen 32 ezért mondtam hogy jó lenne előretervezni mert azt amit ad igencsak nehéz pótolni. a döntőben biztos hogy kaparni fog amíg bírja ebben biztos vagyok de kövi évben tuti hogy kevesebbet kell játszatni mert nem fogja bírni, amit nagyon sajnálok mert hihetetlen amit lerak az asztalra.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 13., vasárnap 10:06

32 éves és egy tét nélküli meccsről van szó.
majd ha a BL döntőben is ezt csinálja akkor lehet felhozni ellene szerintem.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 13., vasárnap 10:03

nekem a tegnapi meccsen az volt nagyon feltűnő hogy Modric mennyire visszaesett. így is top de egyre több a labdavesztés utáni csapkodás, nem rögtön indul vissza, egyszerűen nem bírja azt amit eddig letett ami természetes. el kell gondolkodni hogy Kova kinek a helyére épül be ha beépül és Modric utód is kell a pályára mert akármilyen király Kroos, Modric az igazi vezér a kp-n.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 13., vasárnap 9:56

Nekem teljesen az jött le tegnap, hogy a Kroos-Modric-Isco hármást muszáj jobban erőltetni, mert valami elképesztő milyen területeket játszanak be és mindegyik tud helyzeteket kialakítani. Mögöttük kell legyen egy biztos söprögető, ahova én inkább Kovat építeném be, de néha Casemiro hasznosabb lehet.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 13., vasárnap 9:42

Bélánk tegnap szerintem mezőnyben is jó volt.
Volt, hogy KH helyére sprintelt vissza, előről és szerelt.
Oldalváltások is ültek neki, pontos és erős labdákat lőtt át, illetve volt pár jó beindulása is.

Egy ilyen Gareth hiába inkompatibilis továbbra is és idegen test a csapatban, de nagy szükség van kb akárhol.
Jó taktikai fegyver lehetne.
De ugyebár az ára és az egoja azt követelné, hogy full alap kezdő legyen... Arra meg hát nem... legalábbis Madridban nem.

Kázmértól én rossz döntőre még nem emlékszem.
Arra valahogy mindig felszívta magát és odatette az extrát... emlékszem a döntők utáni HSZ.-ekre, hogy mindneki megbocsájtotta neki az egész éves benézéseket. :lol:
ZIDANE

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 13., vasárnap 9:39

realistahuni írta:
csalóka ez a béla teljesítmény, bejött 2 lövése (a 2. normális kapusnál fogható), meg egy csele, és volt területe futni.
Liverpool ellen is kell legyen terület, kérdés, hogy a szorításból ki tudjuk-e hozni a labdát.
azért az g.szomorú lenne, ha nem.

monnyuk ha kázmér játszik, eleve 0:2-ről indítom az eredményjelzőt :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. május 13., vasárnap 9:24

csalóka ez a béla teljesítmény, bejött 2 lövése (a 2. normális kapusnál fogható), meg egy csele, és volt területe futni.
Liverpool ellen is kell legyen terület, kérdés, hogy a szorításból ki tudjuk-e hozni a labdát.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 13., vasárnap 8:30

továbbra sem érzem semmivel sem meghatározóbbnak a többieknél, emiatt ne legyen már kezdő, ha már évek óta kutyaszart nyújt, miközben céronaldo szintre számított mindenki, amikor a legdrágábbként leigazoltuk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 13., vasárnap 0:00

Jol beverte Bale.

A pool ellen is nyomhatna ilyeneket, a pool a 60 percre ugyis kifullad a gégenyomástól.
Epp ezert nem lesz kezdo. Rajtunk nem lesz nyomas, jatszhatunk kivarasra is, a vegere mindig elfogy a Liverpool. Aztan johet Bale. Ha viszont kezdo lesz, akkor szet kell kontrazni a Liverpoolt, peldaul ezzel a Bale-lel lehetne... es meg CR is ott lesz, akiben biztos vagyok, hogy 100%-ot fog adni. Bl+bl golkiraly+bl dontoben egy gol, plusz Szuperkupa+klub vb, ujabb sansz a 6. aranylabdara. Es meg tolhat egy jo vb-t is... :)
:goat:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 9., szerda 21:26

Na ez marha jó lett! B-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 21:06

https://pbs.twimg.com/media/DcxoDj9XkA0FJWn.jpg
:)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 7., hétfő 16:13

Igazi spanyolos rangadó volt, mindennel ami a spanyol focit jellemzi. Szerencsére tét nélküli volt, így mindkét oldal gyorsabban túlteheti rajta magát.

Igazából nem is az eredmény miatt sajnálom a bírói ténykedést (vár azért jó lett volna megcsapni a Barcát) hanem mert engedte, hogy a két csapat játékosai lealacsonyodjanak egy szint alá, sajnos minket sem kellett félteni (pl. Béla). És tudom, hogy nem mindenkinek a szíve csücske Messi, és nyilván nem szent, de azért normál esetben neki sem megy le így a roló. Véleményem szerint az Alba - Modric esetnél csúszott ki a kezéböl az irányítás, ott (tegyükj fel, hogy mérlegel és nem akar nagyon belenyúlni) egy sárgával talán megfoghatta volna, és akkor csapatok nem kezdenek el egymáson törleszteni.

A játékunk képe viszont tetszett, helyenként simán domináltuk a Barcát, 11-11 ellen még jobban is, mert ök lazáztak, 10 emberrel jobban kellet kicsit figyelniük, mi meg a védekezést felejtettük el.

/ezt egyébként mindig érdekes látni, hogy a Classicokon a 10 emberrel játszó csapat általában összeszedettebnek tünik mint a másik. Tavalyelött(?) mi is nyertünk 10 emberrel, amikor 3-2-re kaptunk ki akkor is mi támadtunk inkább a gyözelemért emberhátrányban. Talán az öszi Classico a kivétel mert ott nem tudtunk visszajönni a meccsbe.

Akik meg csak a bíróra fogják: 45 perc emberelönyben illet volna többet mutatni, mint ahogy kivételesen a Bayern játékosok sem a bíróra fogták. Emellett, más porondon az ilyenekböl rendre jobban jövünk ki. A sporik vakok, ez van, hozzá tartozik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. május 7., hétfő 11:21

Hát mi volt itt tegnap te!
Még jó hogy nem láttam,különben lehet már nem lennék itt az oldalon. :mrgreen:

Kabaré az egész és egyben szánalmas is. :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: