https://www.youtube.com/watch?v=OYhGxfP37us
pihenjetek szépen
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 18., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: Kyller » 2018. május 18., péntek 10:45
You're goddamn right!Realista24 írta:
G Astra Classic II gondolom.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 18., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 18., péntek 10:22
G Astra Classic II gondolom.___Samy___ írta:2009-ben meg gyártottak G Astrat?Kyller írta:Én kedden vettem egy (elvileg)2009-es G-s Astrát. Tök jól néz ki, belül is megkímélt, és a leírásban szerepel, hogy ISOFIX-szel felszerelt. Ugye 2004 utáni autókban ez már kötelező kellék... kéne hogy legyen. Apóssal szétkaptuk a hátsó ülést, sehol egy fülecske (nem hogy kettő) ahova az ISOFIX-es gyerekülés be lehetne kattintani. Kérdés: szerintetek át lettem ba***rintva, vagy a kötelezőséget máshogy értelmezték a 2009-es Astránál? Igaz az autó megnézésekor csekkolnom kellett volna, de elfelejtettem...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 18., péntek 10:19
2009-ben meg gyártottak G Astrat?Kyller írta:Én kedden vettem egy (elvileg)2009-es G-s Astrát. Tök jól néz ki, belül is megkímélt, és a leírásban szerepel, hogy ISOFIX-szel felszerelt. Ugye 2004 utáni autókban ez már kötelező kellék... kéne hogy legyen. Apóssal szétkaptuk a hátsó ülést, sehol egy fülecske (nem hogy kettő) ahova az ISOFIX-es gyerekülés be lehetne kattintani. Kérdés: szerintetek át lettem ba***rintva, vagy a kötelezőséget máshogy értelmezték a 2009-es Astránál? Igaz az autó megnézésekor csekkolnom kellett volna, de elfelejtettem...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 18., péntek 10:14
Persze, van ellenpélda mindig, csak több a kókler, mint a normális szerelő (szakszervizben). Olyan ez mint minden szakmában, aki igazán jó, az saját lábon áll, egy kevés része dolgozik valahol a bejelentett munkaviszony miatt, a többi meg aki papíron ért hozzá, de csak az előírt sablon szerint tud dolgozni, és ha valami nem standard jön szembe, akkor elakad.istimester írta:Nem mondom, hogy nincs benne igazság, de tudok azért ellenpéldákat is.Realista24 írta: Bár ugye, aki márkekereskedésben dolgozik szerelő, az vagy mocskos lusta, vagy nem elég jó ahhoz, hogy saját szerelőműhelye legyen, ergo nem ért annyira hozzá, mint kéne![]()
HozzászólásSzerző: Kyller » 2018. május 18., péntek 9:53
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 18., péntek 9:51
Nem mondom, hogy nincs benne igazság, de tudok azért ellenpéldákat is.Realista24 írta: Bár ugye, aki márkekereskedésben dolgozik szerelő, az vagy mocskos lusta, vagy nem elég jó ahhoz, hogy saját szerelőműhelye legyen, ergo nem ért annyira hozzá, mint kéne![]()
Ez teljesen így van, egyébként régen adóznál utána. R24 papa jó pénzügyminiszter alapokkal rendelkezikRealista24 írta:Mindezekre amúgy csak azért nincs illeték, mert nem tudják sehogy a nevedhez kötni, hogy hogyan került hozzád.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. május 18., péntek 9:32
persze, lehet változtatni, de azért nem zavar annyira, hogy ebbe beleöljek párszázezret rögtön.Realista24 írta: A színén azért könnyen lehet változtatni, némi befektetéssel, ha belefér esetleg és tényleg annyira zavar. De mindent figyelembe véve, ez jó dealnek tűnik, az árról nem tudok nyilatkozni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 18., péntek 9:30
A színén azért könnyen lehet változtatni, némi befektetéssel, ha belefér esetleg és tényleg annyira zavar. De mindent figyelembe véve, ez jó dealnek tűnik, az árról nem tudok nyilatkozni.csababarca írta:Köszi a válaszokat, hasznosak voltak!
igazából ezért is hajlanánk arra, hogy apum haverjáét vegyük meg, 2,8M lenne, 2013-as, ő hozta ki szalonból 5 éve, ugyan abba a szervízbe hordta, ahova mi is, megbízhatónak tűnik, helyben van, egyedül a színe ami nem tetszik, mert fehér, de túltenném magam rajta.
amúgy egy Passat VII, pd tdi 2.0, highline autóról van szó, olyan amit ki is néztem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. május 18., péntek 9:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 18., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 18., péntek 8:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 18., péntek 8:34
75ezres ladát bontónak kell megvennie, amit aztán lehet használni még jó darabig.kelemen.istvan írta:Én ebben azt nem értem, hogy veszek egy biciklit 360 ezerért, babakocsit 200ért, és egy televíziót 250 ezerért, akkor semmi vagyonszerzési illetéket nem kell fizetnem. ellenben ha veszek egy ladát 75-ért csapatni a hegyen, azért kell.Galacticos írta:ez a vagyonszerzési illeték akkora lehúzás hogy el se hiszem. nekem valami 160 ezer forint volt csak az hogy az autó a nevemre kerüljön, jó +30 volt az hogy ők elintéztek mindent és nem nekem kellett sorban állni, na de hát akkor is
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. május 18., péntek 8:32
Én ebben azt nem értem, hogy veszek egy biciklit 360 ezerért, babakocsit 200ért, és egy televíziót 250 ezerért, akkor semmi vagyonszerzési illetéket nem kell fizetnem. ellenben ha veszek egy ladát 75-ért csapatni a hegyen, azért kell.Galacticos írta:ez a vagyonszerzési illeték akkora lehúzás hogy el se hiszem. nekem valami 160 ezer forint volt csak az hogy az autó a nevemre kerüljön, jó +30 volt az hogy ők elintéztek mindent és nem nekem kellett sorban állni, na de hát akkor is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 18., péntek 7:49
Ezt úgy hívják, hogy szavatosság, ami a kereskedőt terheli kötelezően. Már, ha csak bemondta, hogy van egy év gari a kocsira és nem adott róla másik papírt. A 12 hónap is két részből áll, ha jól tudom.Masik kereskedesbe meg bementunk es amikor mar nezegettuk az autot, uditovel, kaveval kinaltak es mondta hogy ajandek 1 ev full garancia motor, valto, kuplung, tubora..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 18., péntek 7:43
Itthoni szalonból is vehetsz használtat, nagyobb biztonsággal(?), mint az útszéli kereskedőtől. Bár ugye, aki márkekereskedésben dolgozik szerelő, az vagy mocskos lusta, vagy nem elég jó ahhoz, hogy saját szerelőműhelye legyen, ergo nem ért annyira hozzá, mint kéneH.E.H.E. írta:Nem tudom, de ha nemetorszagi szalonbol veszel hasznaltat, lehet abban jobban biznek, mint vmi noname hasznaltautoketeskedesbol. Monnyuk ott is hatul a török baszogatja a szervizben az autokat, tehat sose lehet tudni.
Kalandnak jo, nagyatlagban jobban lehet jarni, mint idehaza, de igen, be is lehet szopni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 18., péntek 7:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 18., péntek 7:35
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 18., péntek 7:20
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem