Peugeot 607 2.2 benzin vagy dízeles, 2003-2005, 550-700 ezer forint között, mit gondoltok. Tapasztalatok? Volt egy full extrás, 630-ért, 2003-as, kívül-belül hibátlan, minden extra működött rajta, benzines volt, bordó, krém színű bőr belsővel, nem volt kiülve, de megvették, mielőtt érkeztem volna felutazni megtekinteni, mély depresszió most így estére.
Kérdésem, kár érte bánkódni? Drága volt ennyiért, sokat fogyasztott volna? Ukrajnában használtam volna főképp, havi többszörös MO látogatással.
Vagy érdemesebb szétnézni a német piacon, és behozni egy tökéletest, majd "átcsinálni"magyar érvényes papírokra, majd forgalomba hozni?
Köszi előre is. Skoda Octaviám volt eddig 2006-os 1.4-es és egy régi B4-es Passatom. Jelenleg családi kocsiként egy 2004-es ukrán Vito üzemel, amivel mentünk volna a meccsre ha van emberi áron 9 jegy.
Szóval megtetszett kívül, de főképp belül ez a francia, érdekelne pozitívum főképp, de negatívum is. SuperB is képben volt, de most nincs cash, itthon vagyok, és a fentebb említett keretbe kellene, hogy bele férjen.